Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verdens bedste køreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og troværdig køreskole. Der er plads til både sjov og løjer men også professionel læring i både teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefalinger fra min side. Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos skolevogn.dk😊 Super søde og sjove teori/kørelærer samt rigtig fint forløb med en billig pris 😄👍 Super skøn k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Escrito por la empresa

Kørekort til bil, trailer, samt førstehjælp - i et godt og trygt læringsmiljø. Lav dumpeprocent og glade kørelærere :)

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne køreskole. Undervisningen var både professionel og let at forstå, og min kørelærer var utrolig tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der gav mening.
Teorilektionerne var strukturerede og ikke kedelige, hvilket gjorde det meget nemmere at følge med og lære stoffet. Under køretimerne følte jeg mig tryg, og der var altid en god balance mellem at blive udfordret og støttet.

12 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skolevogn.dk er den bedste køreskole

Skolevogn.dk er en ekstremt god køreskole med fantastiske lærere som hjælper med både at få en fantastisk oplevelse på vejen men også i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge til at kunne bestå teori prøven og køreprøven og de forklar alting grundigt så du forstår det 100% og hvis du har nogle spørgsmål til dem så er de altid klar til at kunne svarer på dem så endelig hvis du skal tage kørekort et sted så gør det ved skolevogn.dk så du kan få den bedste viden, oplevelse og resultat

17 de febrero de 2026

Gode undervisere

Gode, forstående undervisere til både førstehjælp og teoritimerne. Det bliver godt formidlet og er ligefrem underholdende☺️
Kan klart anbefales!

18 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes det var godt at tage førstehjælp her!!!

Jeg synes det var godt at tage førstehjælp her. Instruktør var meget god og de forskellige øvelser var gode, da det gav et godt indblik over tingene. Eller var undervisningen også god og det var lidt at forstå det forskellige ting.

18 de enero de 2026

køreskole i topklasse!

Fantastisk køreskole med dygtige og ikke mindst sjove og rare kørelærer! Ikke nok med at undervisningen er omhyggelig og klæder en godt på til prøverne, er underviserne også rigtig gode til at gøre det til et rart og hyggeligt sted at komme – De søde forsyninger til teoriundervisningen er blot en lækker bonus!!🍫☕️ Har kun gode ting at sige om Skolevogn.dk og kan helt klart anbefale den!!😊

16 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var sådan en rar oplevelse

Det var sådan en rar oplevelse, at tage kørekort hos skolevognen.dk! Kørelærerne er super søde og rigtig gode til at lære fra sig, og få en til at føle sig tryk bag rattet. 5/5 stjerner herfra!

14 de enero de 2026

Det er et fedt sted

Det er et fedt sted, kurserne er fantastiske, og specielt hvis man har Kuno som instruktør. Han er sku en meget sjov mand og generelt fantastisk!

10/10 anbefaler

4 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.