Hadde ikke foretrukket sko i min størrelse (46). Ellers meget behjelpelig med å finne alternative skomodeller.

La empresa ha respondido
Fantastisk service og hjelpsomhet. Ingenting var for mye bry. Hadde flere spørsmål - og enkle og greie svar på alt. Totalt service og hjelpsomhet overgår det jeg har opplevd i de fleste butikker, in... Ver más
God kundebehandling
Escrito por la empresa

Strandgaten 4, 4836, Arendal, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Skoringen - Arendal, Strandgaten
Bra utbud av skor och otroligt trevlig personal.

Respuesta de Skoringen - Arendal, Strandgaten
Alltid hyggelig personale som er behjelpelig. Hyggelige priser og god service.

Respuesta de Skoringen - Arendal, Strandgaten
God hjelp og veiledning. Vennlig betjening. Godt fornøyd med sko og såler.

Respuesta de Skoringen - Arendal, Strandgaten
I butikken ble jeg møtt av en meget serviceminded, hjelpsom og løsningsorientert person. Produktet jeg kjøpte er jeg veldig godt fornøyd med. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt som kunde. Mitt neste skokjøp vil også bli hos Skoringen, pga. den gode servicen.
Denne gang kjøpte jeg fine sko .. de passet ikke helt . Ble testet hjemme på parketten . Fikk returnert og pengene tilbake.

Respuesta de Skoringen - Arendal, Strandgaten
Ble sett av betjeningen da jeg kom og fikk ellers all den hjelp og informasjon jeg trengte.