Veldig god hjelp og kundeservice ved både et tidligere kjøp og en retur av vare som ikke passet. Gjorde mer enn man kunne forvente og jeg er veldig fornøyd.

La empresa ha respondido
Veldig hyggelig unge ansatte, som var veldig behjelpelige:) Endte opp med 2 par selskapsko, takket være god hjelp🙏🏼😊
La empresa ha respondido
Hyggelig og hjelpsom betjening. God service, og rask levering av bestilt vare. Godt i variert vareutvalg.
Escrito por la empresa

AMFI Madla, Madlakrossen 7, 4042, Hafrsfjord, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Skoringen - Hafrsfjord
Hadde lagt av et par sko som jeg ville prøve. Eneste kontakt med betjening var da jeg fikk skoene og da jeg betalte. Kan unnskylde de litt siden det ikke var så lenge før stengetid.

Respuesta de Skoringen - Hafrsfjord
Reklamerte på vintersko for barn som ansatt ikke klarte å ta en avgjørelse på. Skoen hadde en stor plastbit oppå risten som laget sår på barnets fot. Bjetjeninngen sendte skoen inn slik at andre måtte avgjøre som skoen var defekt. Jeg prøvde ringe etter 4 dager med hun svarte at hun var opptatt med andre kunder. Merkelig svar når jeg også er kunde synes jeg. Skoene er ennå ikke funnet.
Heldigvis så fikk jeg nye vintersko i en annen butikk.

Veldig bra service i denne butikken på Madla Amfi ☺️

Respuesta de Skoringen - Hafrsfjord
Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte.

Respuesta de Skoringen - Hafrsfjord
God kundeservice og hyggelig hjelp til en mor som skulle kjøpe sine første vintersko til babyen!
Et lite minus for høye priser :(

Respuesta de Skoringen - Hafrsfjord
Litt uengasjert og ufokusert betjening, måtte be en av to om å la meg betale.... de ekspederte begge en annen kunde. Dvs den ene sto bare å hørte på samtalen. Måtte snurre ett hjul for å få prosent, irriterende at kunden før meg fikk 30 % og ikke jeg. Rett og slett litt idiotisk. Har vært veldig fornøgd før.

Respuesta de Skoringen - Hafrsfjord
Veldig hyggelig unge ansatte, som var veldig behjelpelige:)
Endte opp med 2 par selskapsko, takket være god hjelp🙏🏼😊

Respuesta de Skoringen - Hafrsfjord
Kjøpte joggesko i skinn for 6 mnd siden på Skoringen Madla, som sprakk i skjøtet mellom sålen og skoen. Da jeg ba om å bytte dem fikk jeg beskjed om at skoene var trødd nedi, og slitt inni (under hæl), og at jeg derfor ikke kunne forvente full reklamasjon. Slitasjen inni skoene var kun kosmetisk og har ingenting å si for bruken av skoene, mens skinnet som var sprukket var helt foran på skoen. Dette er andre paret av samme merke som sprekker opp. Ekspeditøren slo av 1/3 pga slitasjen på innvendig såle (hæl). Måtte dermed dekke over 600,- for å få nye sko til tross for at de innrømmet at sprekkene i skøtet var grunn nok til å reklamere. Misvisende at dere reklamerer med 24 mnd reklamasjonsrett, når kravet for full reklamasjon er at skoene ikke skal h bruksmerker

Norges verste skobutikk.
Kjøpte et par sko på Skoringen Madla.
Etter 2 måneder bruk i solskinn og fint vær gikk jeg ute på våt asfalt en dag. Da merker jeg stor slitasje på sålene, i hælene og på utsiden av skoene. Henvender meg til Skoringen i butikk:
"Jeg kjøpte et par sko for 2 måneder siden og de har allerede fått hull i seg OG det er slitasje i stoffet på hælen på begge skoene." sa jeg.
"Ja, du tar av deg skoene feil. For du bøyer sålen. Det er ingenting å gjøre, det er din egen feil".
Jeg ble helt sjokkert, "men du sliter jo sålen mye mer når du går ute vanlig og bøyer sålen med kroppsvekt?".
Nei, hun svarte at sko er ikke laget til å ta av seg på den måten vi tar dem av.
Så hvis du vil ha sko du kan ta av deg på vanlig måte - kjøp sko et annet sted enn Skoringen :)

Respuesta de Skoringen - Hafrsfjord
Más información sobre otros tipos de reseñas.