La empresa ha respondido
Så koselig damer som jobber der og kunderservicen er helt super!! Anbefales å handle der.
Hyggelig og profesjonell betjening, godt utvalg, god service
La empresa ha respondido
Hyggelig og hjelpsom ansatt. Fikk veldig god hjelp og fikk tak i det jeg var ute etter
Escrito por la empresa

Nordbyen Kjøpesenter, 3274, Larvik, Noruega
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hyggelig og profesjonell betjening, godt utvalg, god service

Respuesta de Skoringen - Larvik
IT HAPPENED WHEN I CAME BACK WITH ONE OF THE FOUR PAIR OF SHOES, 7.OCTOBER. THE LADY WAS ARROGANT AND SAID THINGS THAT WAS NOT VERY GOOD TO HEAR. I AM NOT GOING BACK TO THIS SHOP AGAIN.

Respuesta de Skoringen - Larvik
Selger mer opptatt av å rydde og pakke ut varer enn å hjelpe oss videre. Måtte lete etter selger for å prøve sko nr 2. Da vi ikke fant henne hentet vi sko nr 2 som lå på disken. Da kom hun springende og sa at det var hennes jobb. Dro skoen ut av hendene til mor for å så gi den til hun som prøvde sko. Var småfrekk med kommentarer.

Respuesta de Skoringen - Larvik
God service, hyggelig og kunnskapsrik medarbeider.
Eneste som trekker ned er pris, men kvalitet koster.

Respuesta de Skoringen - Larvik
Fantastisk kundeservice og de er så blide og hjelpsomme! Tusen takk!!

Bra med 40 % rabatt ved kjøp av to par barnesko

Respuesta de Skoringen - Larvik
Kjempeservice og god kunnskap om produktene.

Respuesta de Skoringen - Larvik
Herlig service og jeg følte ikke noe press på å kjøpe noe. Fikk velge helt selv - så klart - og hadde en fin opplevelse i butikken.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.