Barnas dag med en sur dame som ikke var interessert i barn. Stod og pratet med et voksent par om tidligere bekjente og ekskjærester. Ingen eller lite hjelp å få.

Hyggelig betjening og dere hadde de skoene jeg ønsket i rett størrelse
Flott service på Strandtorget, Lillehammer😊
Blidt personal, tok seg tid til meg som kunde.
Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Strandtorget, 2609, Lillehammer, Noruega

Hyggelig betjening og dere hadde de skoene jeg ønsket i rett størrelse

Respuesta de Skoringen - Lillehammer, Strandtorget
Venleg og god service med god kunnskap om produktet

Respuesta de Skoringen - Lillehammer, Strandtorget
Kjøpte pensko, normal pris, fikk en veldig god pris da det akkurat hadde vært salg. God service, anbefales. Hyggelig betjening