Var forbi butikken i Pandrup og fik super god betjening og rådgivning omkring deres rom. Efter flere smagsprøver, blev der handlet flere flasker af både Rom, likør og gin. Super serviceminded ekspedie... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kan kun skamrose Skotlander Rum pigerne og drengene! Meeega hjælpsomme, hurtig feedback og fantastiske varer. (Har en svaghed for den søde rom GREAT DANE RUM Barrel Aged og kan VARMT anbefale... Ver más
Meget tilfreds med både mine vare og kundeservice - pris og kvalitet hænger selvfølgelig sammen.. Havde spørgsmå til min ordre, fik svar samme dag, alt blev fikset. Super søde mennesker bag dette k... Ver más
Dansk rom i verdensklasse, rigtigt flinke og dygtige mennesker, med en bred viden omkring rom, gin og andet. Hvis man tilmelder sig nyhedsbrev får man del i den gode viden omkring hvordan og hvorlede... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Prisvindende spiritus produceret af Familien Skotlander i Nordjylland 🥃. Besøg vores lokaler i Pandrup eller køb online på skotlander.com
Información de contacto
Hjulmagervej 19, 9490, Pandrup, Dinamarca
- post@skotlander.com
- skotlander.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Let at bestille fra ok hjemmeside og…
Let at bestille fra ok hjemmeside og hurtig levering.
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering
Har købt advent kalender med både Rom og gin.. Men kunne altså godt tænke mig at de er større 🤣
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition - og opfølgningsmail på min bestilling, da den ikke var blevet gennemført. Nu håber jeg bare, at rommen kan leve op til den gode oplevelse :-)
Nemt og hurtigt
Nem at bestille og blev sendt hurtig.
Nem at bestille og blev sendt hurtig.
Så nemt og hurtigt 😉
Meget hurtig levering
Fantastisk hurtig og effektiv kan…
Fantastisk hurtig og effektiv kan anbefales 👍
Super hurtig ekspedition
God oplevelse
Kanon god service og hurtig levering
Kanon god service og hurtig levering.
Vil klar vende tilbage og kan på det varmeste anbefale Skotlander Rum
Hurtig levering. God beskrivelse af produkterne, som til fulde lever op til smagsoplevelsen
Super lækker service..
Super lækker service... kom til at bestille en forkert Rom... fik den bedste hjælp og service.
Varen fejler intet
Varen fejler intet, god som sidst, syntes dog at forsendelsen, godt kunne være lidt hurtigere, ikke den er helt tosset, men ift andre webshops langsom.
Super hurtig levering som lovet.
Super flot hjemmeside og super service
Super flot hjemmeside, med mega god gave inspirration. der ud over fik jeg en fantastisk kunde servise, angående forsendelse og levering til døren.
jeg købte PINK GIN&TONIC-PAKKEN
til min mor, som bare syntes den smager pragtfuldt.
supert sted at handle, flaskerne var pænt pakket.
Meget elegant flaske og virkelig…
Meget elegant flaske og virkelig autentisk smag
Indtil videre 4 stjerne
Indtil videre 4 stjerne, super tilfreds med jeres rom og venter spændt på anden sending. Maitai'n var mega lækker og det bliver at komme med NRF 21,
Det der trækker ned er man kan købe jeres rom billigere andre steder selvom jeg får 10% og det er sku ikke særlig klub agtig.

Respuesta de Skotlander Spirits
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.