Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Skovvejs Auto. De har udført et virkelig flot stykke arbejde med at få min bil til at køre igen, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Derudover vil je... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Igen en super unik oplevelse, jeg har haft min kære f11 bmw 530d forbi skovvejs auto til den helt store tur. Hele forløbet har været til ug og alt spiller bare, en kæmpe tak til hele teamet, en specie... Ver más
Jeg havde for et par måneder tilbage min BMW E91 325D LCi igennem en kæmpe renovering af hele motoren og meget andet tilhørende. Det har bare været en kæmpe fornøjelse og med monster professionel beha... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Skovvejs Auto ApS. Kvalitet, Tillid og god service! Hos os bliver bilerne serviceret og repareret efter fabrikkens foreskrifter, derfor bevarer du fabriksgarantien på biler der er inden for fabriksgaranti perioden. Vi tager hånd om din bil, så du trygt kan køre fremtiden i møde. Skovvejs Auto sælger ca. 300 brugte biler om året og servicerer alle person- og varebiler. Skovvejs Auto ApS handler med biler i topkvalitet og vi behersker salget af alle mærker og i alle størrelser. Har vi ikke den bil du søger, kan du ringe og få en uforpligtende snak med os om din drømmebil.
Información de contacto
thistedvej 110, 9400, nørresundby, Dinamarca
- 22200400
- lasse.skovvejsauto@gmail.dk
- skovvejsauto.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget trygt at købe brugt bil her
Vi har lige købt en brugt Ford C Max ved Skovvejs Auto i Nørresundby og det var bare en rigtig god oplevelse. Vi handlede med Michael og vi er i hvert fald ovenud tilfredse - både med bilen, handlen og den fantastiske behandling vi har fået efterfølgende. Meget troværdig og tryg virksomhed, der, som man jo kan se på de øvrige anmeldelser her på TRUSTPILOT lever af "tilfredse kunder", hvilket jo i sig selv vel er det bedste kvalitetsstempel man kan få. Varm anbefaling herfra. Lone og Anders

Respuesta de Skovvejsauto
De største anbefalinger til Skovvejs…
De største anbefalinger til Skovvejs Auto og deres dygtige personale herfra! Har man brug for hjælp til det mindste med bilen, er servicen i top og man kan altid bare komme forbi og så er prisen altid god - det er jo noget nordjyder kan li! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
god service, da jeg akut var i nød
God service da jeg var akut i nød
Fantastisk service!
Jeg kom uanmeldt m en bil som jeg var i tvivl om jeg kunne køre videre med. Jeg blev mødt af nogle yderst venlige og forstående medarbejdere. De leverede absolut en flot og hurtig service! Jeg vil klart anbefale værkstedet og vende tilbage en anden gang! Tusind tak for hjælpen og jeres venlighed !!

Fremragende service
Jeg stiftede første gang bekendtskab med firmaet, da jeg skulle købe min første bil nogensinde sammen med min kone. Fremragende service i deres salgsafdeling, må man sige. Og siden har vi også benyttet værkstedet, hver gang der skulle laves noget på bilen. Også her er serviceniveauet tip top. De laver ikke noget på din bil, som du ikke er indforstået med, så man ved altid, hvad man får og betaler for. Så længe de leverer det niveau, vil de fortsat have mig som kunde.

Respuesta de Skovvejsauto
Hurtigt, billigt og kanon service!
Hurtigt, billigt og kanon service!
Jeg skulle have serviceret min bil inden vi kørte på weekendtur. Den klarede Skovvejs Auto hurtigt til aftalt tid og pris. Virkelig en god service!

Respuesta de Skovvejsauto
Skovvejs Auto var en lifesaver…
Skovvejs Auto var en lifesaver her til morgen. Var punkteret og fanget med min bil hjemme - på en dag hvor det var vigtigt at jeg kunne komme afsted. Skovvejs auto hjalp mig videre. Alt i alt god service og forståelse for mit problem. Tak for det.

Respuesta de Skovvejsauto
Tak for en rigtig dejlig oplevelse nu…
Tak for en rigtig dejlig oplevelse nu hvor jeg har købt bil. Mikael var super god at tale med og meget imødekommende vedr.prøve bil m.m. ikke mindst en super god pris for min gamle bil..
Lasse er også rigtig god og hyggelig at tale med da jeg skulle hente min nye bil. Kan kun anbefale Skovvejens auto..Tusind tak for en god handel

Reparation og Service
Nu har skovvejsauto i en årrække serviceret og vedligeholdt min ældre bil, - og hvis det var muligt, ville de få 7 stjerner! Hver eneste gang har tingene været lavet, og altid super hurtigt - uden nogen problemer. Tilmed er personalet altid hjælpsomme i ualmindelig grad! Kan absolut anbefales...

Super god service
Vi kørte langt for at prøvekøre en bil hos Skovvejs Auto. Super god og hurtig service endte i en god handel med bil i bytte. Efter nogle måneder igen virkelig god service med ombytning til helt nye sommerdæk. Masser af ros og gode anbefalinger herfra!

Ærlighed Tryghed
Fantastisk køberoplevelse var ovre og skulle prøve en bil, Mikael spurgte hvad jeg søgte der var så lige et par stykker han ikke synes jeg skulle gå efter, men han synes jeg skulle prøve den blå skoda Fabia 2016 51000km som han sagde ville den være meget bedre end den kia jeg kom for at prøve, jeg kørte en lang tur var ikke i tvivl om hvad Mikael havde fortalt, men skulle da lige prøve den jeg kom for godt jeg gjorde det, Skoda vandt langt overlegent, og nu er der d. 26-05-2023 og den kører bare jeg er glad konen er glad, super bil til os. et par små problemer blev lavet dem fiksede de hurtig. Så tak til mikael og Lasse

Respuesta de Skovvejsauto
Igen super service og reelle priser.
Igen super service og reelle priser.
Kommer gerne igen.
B. Thrysøe

Respuesta de Skovvejsauto
En rigtig god oplevelse at handle brugt…
En rigtig god oplevelse at handle brugt bil her

5 kæmpe stjerner herfra
5 kæmpe stjerner herfra - man skal lede længe efter så god behandling, havde defekt bil der skulle komme retur fra Frankrig - kommer møj beskidt tirsdag eftermiddag - jeg får melding om at den er kommet, hurtigt onsdag får jeg diagnose, og bil er klar senere på dagen, holdt i hånden igennem forløbet da Lasse ved jeg har savnet min “baby” - og der er endda sørget for en bilvask…
Stor anbefaling herfra - det virker som et kanon team, uanset hvem du møder er man smilende og ekstremt serviceminded
Tak for god behandling

Super god service
Super god service. Vi ringede søndag eftermiddag og sælger kunne være der inden for en time. Vi fik en prøvetur i vores nye bil og kunne allerede hente den om torsdagen ugen efter.

Fin oplevelse
Fin oplevelse, de få ting det var rettede de med det samme når vi kontaktede dem

Super godt værksted :-)
Vi har lige købt en Citroën c4 Grand Picasso og det er som altid en ren fornøjelse at handle med Mikael og Lasse :-)

Super handel
Så søde og imødekommende og havde allerede skiftet batteriet bare for en sikkerheds skyld fordi den var lidt sløv til at starte. Helt igennem en fik oplevelse og god handel.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.