Bra utskrifter och supersnabb leverans!
Har använt mig av deras tjänster flera gånger, och är mycket nöjd. Leveransen har varit supersnabb! Tänker fortsätta beställa utskrifter av dem, och rekommenderar dem varmt. 🌼🌼🌼 Maria
Perfekt! Snabbare leverans än förväntat (av de två gånger order har blivit aktuellt). Använder tjänsten till vägföreningen för de medlemmar som ännu inte kan/vill läsa digitalt.
Jag slipper papperstrassel och att slita ut egen skrivare, till ett rimligt pris.
Gick snabbt och smidigt! Jag slapp åka in till stan. Utskriften kom i brevlådan på ett par dagar.
Fick hem utskriften väldigt snabbt och i bra skick, trots att den endast kom i ett kuvert med posten. Minus är att det inte fanns någon som helst färstärkning i kuvertet som skulle hålla pappret i bra skick, (t ex en kartongbit) så jag kommer undvika att beställa utskift som man vill ha inramad som jag beställde denna gång. De skulle också kunna uppdatera skrivare, svärtan i färgen var inte så svart. Men ändå okej.
Beställde "Extra tjockt" 300g papper. Det var värdelöst tunt och berättade för dom att jag var inte nöjd.
Länge letat efter ett smidigt sätt att skriva ut lathund i färg utan att ränna till biblioteket eller fråga vänner och efter lite googling snubblade jag över skrivutonline och jag är så sjukt nöjd!
Ladda upp som pdf och betala via Swish, i min brevlåda nån dag senare :)
Jag kommer fortsätta skriva ut på detta sätt allteftersom jag utökar mina lathundar med nya moment.
Här har ni definitivt en återvändande kund.
Supernöjd med högkvalitativa utskrifter. Snabbt och smidigt 👍🏼
Más información sobre otros tipos de reseñas.