Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
På SkulpturFigur.dk har vi specialiseret os i at tilbyde skulpturer og figurer med en unik symbolik der passer til livets vigtige øjeblikke. Oplev den magi der udspringer af hver enkelt figur og find den skulptur som passer til dig og din situation - eller til den du vil give skulpturen i gave. Alle skulpturer er skabt af anerkendte kunstnere. Efter støbning er hver enkelt skulptur patineret og / eller poleret i hånden, hvilket giver den enkelte figur sit helt eget udtryk.
Información de contacto
Østerbrogade 144, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- 20818687
- kontakt@skulpturfigur.dk
- skulpturfigur.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig ekspedition, levering
Bestilte tirsdag aften, modtog bekræftelse og besked om afsendelse onsdag, og torsdag kunne jeg hente varen i pakkeshoppen.
Skal bruges som gave senere, men har lige “luret” og den er rigtig køn, - helt som forventet.
Meget hurtig levering
Bestilte en vare onsdag eftermiddag. Den blev sendt afsted sammen dag, og jeg hentede den i pakkeboksen den efterfølgende dag.
Varen var VIRKELIG godt og sikkert pakket i emballage til transporten. Dejligt!
Hurtig levering og sikker indpakning!

Respuesta de Skulpturfigur
Fuldstændig let-flydende onlinekøb og…
Fuldstændig let-flydende onlinekøb og ikke mindst hurtig levering.

Nemt, hurtigt og flot 😁
Jeg var lidt skeptisk da der ikke var flere anmeldelser her inde, men alt var så fint.
Nemt at bestille, hurtig levering, og figuren jeg modtog var super flot. 😊
Kan varmt anbefales 👍🏼

Respuesta de Skulpturfigur
Hurtig levering og smuk og…
Hurtig levering og smuk og kvalitetspræger skulptur - min svigermor blev glad.

Respuesta de Skulpturfigur
Lynhurtig levering og ikke mindst de…
Lynhurtig levering og ikke mindst modtog jeg de smukkeste bronzeskulpturer

La experiencia Trustpilot