Skyddscentralen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Efter att ha fått hem ett överlevnadsarmband med en väldigt kort leveranstid så märkte jag att det var trasigt. Skrev först en negativ recension och fick därefter ett väldigt snabbt återkopplande av B... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Andra gången på en månad som jag handlar på Skyddscentralen och även denna gång blir jag imponerad över den otroligt snabba leveranstiden. Beställde på onsdagen och på torsdagen levererades de!!! Sam... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt snabb leverans,trots att det var i mellandagarna. Ett litet misstag begicks,kontaktade kundtjänsten och efter bara någon timme så var allt löst! Snabbt,smidigt och trevligt! Kommer rekommende... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick mycket bra service vid beställningen och de var hjälpsamma när de svarade på mina frågor om deras produkt. De var mycket generösa efteråt pga de hade lite problem med leveransen! Kan varmt rekom... Ver más

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  2. Tienda de artículos de campamento
  3. Ministerio de gestión de emergencias
  4. Puesto de primeros auxilios
  5. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre

Escrito por la empresa

Hos Skyddscentralen hittar du ett brett sortiment av beprövade produkter för hemberedskap, hundliv, krissituationer och friluftsliv. Alltid med snabba leveranser. Varje produkt på Skyddscentralen är noga utvald och kvalitetssäkrade av experter. Vi vet att våra produkter verkligen håller när det gäller. Självklart är vi certifierad e-handel och är stolta över att vara en svensk aktör med eget lager och personal, vilket möjliggör snabba och smidiga leveranser. Förbered för det oväntade med oss – varmt välkommen till Skyddscentralen!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

160 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

43 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt att ha till hands när och om d händer nåt

Min hund blev dålig av ett katt bråk å i denna väska fanns d vi behövde

2 de octubre de 2024

Hej Katarina,

Vi blir otroligt glada att du som hundägare tagit ditt ansvar och var redo när det oväntade hände, hoppas ni båda mår fint och tack för att du delade med dig!

Många hälsningar,

Teamet på Skyddscentralen.

Perfekt för jakten

Köpte dessa till mina jakthundar. Utmärkt att ha med sig på jakten då mycket skador händer.

17 de septiembre de 2024

Hej Robin,

vad roligt att du är nöjd, tack för ditt fina omdöme!

Mycket bra kvalitet

Mycket bra kvalitet på first aid kit och mycket bra förpackning. Inga klagomål alls!

17 de septiembre de 2024

Respuesta de Skyddscentralen

Stort tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada!

Riktigt snabb leverans!

Riktigt snabb leverans!
Super med nöjd med första hjälpen-kittet till min lilla terrier!

16 de julio de 2024

Respuesta de Skyddscentralen

Underbart att höra - tack för det Troy!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Och bra bemötande från kundtjänst. Smidigt.

16 de julio de 2024

Respuesta de Skyddscentralen

Tack för de fina orden, Gorm. Det gör oss så glada!

Mycket nöjd

Snabb leverans, bra kommunikation produkterna jag beställde motsvarade mina högt ställda förväntningar, TACK Skyddscentralen!

15 de julio de 2024

Respuesta de Skyddscentralen

Tusen tack för fina ord, Johanna!

5 av 5

Mycket bra produkter och supersnabba på att leverera

3 de julio de 2024

Respuesta de Skyddscentralen

Hej Malin, och stort tack för ditt fina omdöme. Det gör oss så glada!

Ha en fin sommar!

Väldigt nöjd.

Väldigt nöjd.
Galet snabb leverans!

6 de junio de 2024

Respuesta de Skyddscentralen

Vi blir så glada av att höra det, tack Emil!

Förstahjälpen-paket för hundar

Förstahjälpen-paket för hundar! Grymt bra! Varför har ingen gjort det förut. Som van fjällvandrare hittade jag också en del bra prylar. Seriöst och snabbt levererat!

31 de mayo de 2024

Respuesta de Skyddscentralen

Stort tack för fina ord, Mike!

8 consejos para escribir buenas reseñas.