Valorada con 1 estrellas sobre 5

REN KATASTROF!!! LÄS INNAN DU KÖPER! Svart (ekonomisk olaglig) verksamhet. 3+ månader väntetid på sin order. Horribel kundservice. Mycket plagiat stulet från större varumärken på hemsidan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde ungefär i maj 2025 de va då pree order hon sa att mitt paket skulle komma om 2 veckor efter 3 veckor så skrev jag till henne hon sa att paketet ska vara framme men det var ej de fick ing... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Säljaren hänvisar till att hon är privatperson men efter kontakt med Konsumentverket så kan man anmäla skyice.se till dom utifrån att "Om personen säljer varor upprepade gånger i vinstsyfte och markna... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde ett armband och en helt annan vara kom. Beställde julkalendern och det var 8 st nästan exakt lika dana armband. Stora ringar som ej går att justera, ett halsband var trasigt och ringarna va... Ver más

1,4

2 estrellas
1 estrella

VARNING!!!

VARNING!!!!
Skyice är inte ens ett riktigt företag. Det är en privatperson vid namn thea. Alla produkter är dropshippade direkt ifrån alibaba, temu och SHEIN. Snälla köp inte ifrån henne! Extremt otrevlig är hon och fruktansvärt oseriös. Besvarar kritik på ett elakt och oseriöst sätt. Alla som kan borde polisanmäla henne för detta hon håller på med är bedrägerier. Köp aldrig där ifrån.

7 de diciembre de 2025

Oseriöst företag

Oseriöst företag skattar inte ens för sitt bolag
alla smycken är från china bara att bild söka
ta hand om er tjejer de finns bättre hemsidor puss🤍

7 de diciembre de 2025

Ett riktigt bluff företag

Ett riktigt bluff företag. KÖP INTE DÄR IFRÅN. Thea som håller detta företag har nu i många år lurat många. Vilket är jätte tråkigt. Men tyvärr så finns de sånna människor. Tycker verkligen att alla som blivit lurade ska anmäla detta företag så att de blir en skillnad!

1 de diciembre de 2025

KATASTROF

KATASTROF
Beställde deras adventskalender. Ingen av produkterna var samma som på bild och vad som visats på deras sociala medier. Trasiga halsband, tomma luckor och nästan allt kom ihop trasslat. När jag kontaktade kundtjänst lägger de skulden på mig och förnekar att produkter var trasiga eller borta.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

STOR VARNING, BLUFF FÖRETAG!

Beställde en julkalender med smycken för 960kr, såg fantastisk ut på bilden. Önskar nu att jag läst alla recensioner här innan jag beställde. Otroligt oseriöst företag, extremt sen leverans och produkter som absolut inte motsvarar priset. Otrevliga svar när jag frågar om retur, byte eller reklamation. Så stor VARNING för detta bluff företag

25 de noviembre de 2025

Bluffföretag!!

Bluffföretag!!! Motsvarar inte det som förväntas. Kommer både polisanmäla och anmäla till allmänna reklamationsbyrån. Köp inte julkalendern. Fula smycken nerkastade i en ask som både har knutar och är trasiga.

15 de noviembre de 2025

Företaget är en bluff!

Företaget är en bluff!

Du får inte det du beställt, ersätts av andra saker och vägrar sedan ta emot byte/retur då "förpackningen är bruten". Köp inte!!! Adventskalendern innehöll inget av det som visades bredvid kalendern på bilderna! Fylld med andra smycket som inte finns på hemsidan ens, inte en samma stil. Lurendrejeri rakt av!!

8 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning för personen som kallar sig…

Varning för personen som kallar sig Skyice!! Detta är inte ett registrerat bolag, utan drivs av en privatperson som tar emot betalning via privatnummer på Swish. Tog över en månad att få hem adventskalender jag beställt till dottern. Kostade över 900 kr. Efter att ha kontrollerat innehållet, som inte alls stämmer överens med vad som visas på sociala medier och på hemsidan, plus att ett smycke är trasigt, blir jag nekad att returnera då kalendern nu är öppnad. Vill tillägga att den inte var förseglad.
Detta är rent bedrägeri och är nu anmält både till Konsumentverket samt Polisen.

5 de noviembre de 2025

Värdelöst!!!

Detta är inget företag någon ska beställa ifrån. Betalade för produkter i juni och sitter här i slutet av oktober och försöker få pengar tillbaka. Det skylls på leverantörer som fått betalt därav går det inte tydligen. Stor besvikelse då det var födelsedagspresenter. Svårt att få kontakt och vettiga svar. Värdelöst. Borde inte få fortsätta sälja saker

26 de octubre de 2025

Styr unna!!!

Styr unna!!!! Den verste opplevelsen ever! Bestilte julekalender til min datter… Sjekket heldigvis innholdet når pakken har ankommet; bare « dritt» kjøpt på billige kinesiske butikker. Smykkene har ingenting med betegnelsen « våre bestselgere håndlaget « å gjøre. Jeg antar at innholdet kostet ca 100.- nok og betalte over 1000+ 350 i toll = 1350,- nok.STYR UNNA! !!!!!!!!

23 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställ inte deras Julkalendrar!

Beställ inte deras Julkalendrar!! Bara bluff!!!
Visar på TikTok men du får absolut inte det!! Plastiga, enkla, knutar på halsband och armband. Säger att man får massa av deras bestsellers men inte alls! Öppnade alla 24 luckor nu innan, men bara massa skräp för 899 🤬
Har mailat med dom om reklamation men vill absolut inte hjälpa till att ersätta!
Handla inte med Skyice

17 de octubre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jätte fint halsband!❤️

Jätte fint Marcus och Martinus halsband köpte 7 september och den kom dock 11 ocktober men hon sa att det skulle ta 2 veckor så det tog ett tag för den att komma, men köpte den som pre order så fattar ändå att det tog ett tag! Men produkten är jätte fin och kommer ha på den ofta!❤️ och hon svarade på SMS, vilket var jätte bra❤️

11 de octubre de 2025

VARNING!!

VARNING!!! HORRIBEL UPPLEVELSE!!!

jag beställde ett smycke till min dotter från denna website för ÖVER 2.5 MÅNDER SEDAN!!! och har fortfarande inte fått det. Efter att ha försökt komma i kontakt med företaget kanske 10 ggr , gav jag upp och lämnade in en anmälan om bedrägeri till polisen och lyfte ärendet till ARN.
Detta är inte ok! Varning för denna skurkhemsida!

11 de septiembre de 2025

VARNING!!

Beställde ett par örhängen i somras. Efter nästan 2 månader kom leveransen - med ett par helt andra smycken än de jag beställt och en ursäkt om att de har en konflikt med leverantören. Jag är absolut inte intresserad av de smycken jag fick utan vill ha pengarna tillbaka, men Skyice svarar varken på mail, sms eller Instagram.

22 de septiembre de 2025

Väldigt dåligt

Fick inte det jag beställde utan fick ett halsband som inte ens finns på hemsidan. Väntande i nästan 3 månader. Svarar väldigt dåligt på sms..

22 de agosto de 2025

Beställ inte härifrån

Min dotter beställde en ring i juni, för ett par veckor sedan kom ett helt annat annat smycke med en lapp i om att de var i tvist med leverantören och att de hoppades att man var lite nöjd med dessa åtminstone. Kundtjänst går inte att få tag på. Skrev en kommentar på Instagram, men den togs snabbt bort. Skrev samma sak en gång till, den togs också snabbt bort.
Har anmält till Konsumentverket, hoppas man kan få stopp på detta oseriösa ”företag” så inte fler blir lurade, framför allt när de vänder sig till yngre personer.

8 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.