Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skulle holde 70 års fødselsdag for…

Vi skulle holde 70 års fødselsdag for min mor og valgte at bestille mad fra slagter Lindhart. Vi var 35 gæster som alle syntes det var virkelig virkelig lækker mad. Flere af de andre gæster spurgte hvor det var fra, for der kunne de godt finde på at bestille mad fra næste gang de skulle holde noget. Super service nemt og hurtigt. alle gæster gik mætte hjem også var der stadig meget til overs. Så det kan varmt anbefales klart 5 stjerner.

20 de septiembre de 2025

Fredagsmenu

Vi købte fredagsmenu i fredags hos slagter Lindhardt.
Der var tale om culottesteg, vi har aldrig oplevet så tørt og kedeligt kød som dette , havde det været til gæster, var det ikke blevet serveret. 😱

29 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejligt

Vi bestilte gourmet meny 2 til 36 Pers.
Maden blev leveret på klokkeslæt. Lækre forretter og desserter- som er nemme at servere. God hovedret med rigeligt kød, men måske lidt for lidt kartofler. God dialog med Jørn undervejs. Vi kommer igen.

25 de mayo de 2025

Fik mad fra Slagter Lindhart til 45 gæster

Fik mad fra Slagter Lindhart til 45 mennesker til konfirmation. Super god mad, glade gæster og levering på slaget ved den aftalte tid. Kan virkelig godt anbefale Slagter Lindhart til selskaber.

3 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retarderet kørsel i varevogn med slagter Lindhardt skilt kl. 20:00 om aftenen.

Kære dig fra slagter Lindhardt som kører af Hillerød motorvejen mod Værløse i en lille sort varevogn med et slagter Lindhardt skilt kl. 20:00 om aftenen tirsdag d. 3/9-24. Ved vejarbejdet vælger du at dreje til højre uden og indikere hvorefter jeg kører ligeud. Lige pludselig finder du ud af du også vil kører ligeud og drejer skarpt til venstre så du er ved og kører ind i min bil med min mand og to børn i. Jeg dytter selvfølgelig og derefter gasser du bilen helt op i bagkofangeren af min så det en 1 mm fra at ramme hvorefter du giver mig f- fingeren. Du indikere vi skal kører ind til siden, hvilket vi gør og min mand stiger ud af bilen hvor du så vælger og gasse op og skræmme ved at forsøge og kører min mand ned. Herefter ruller du vinduer op, giver os f-fingeren, kører udenom og kører direkte overfor rødt. Du sidder og tager billeder af min nummerplade og filmer min bil, på trods af det er dig der er sindssyg! Bare så du ved det, er du og din bil politianmeldt for hensynsløs og farlig kørsel. Håber alle læser det her, for det er bare ikke i orden! Håber du skammer dig over din opførsel. Min børn fik et chok for livet og blev bange og rystet over en gammel spadser som dig. Der var flere mennesker der så denne opførsel på offentlig vej så jeg håber virkelig du mister mange af dine kunder!

3 de septiembre de 2024

Fantastisk mad og service

Vi fik sommergrill fra slagter Lindhardt til vores sølvbryllup. Maden blev grillet hjemme i haven og alt var super mørt og meget veltillavet. Der var lam, oksemørbrad, kylling, laks, 4 forskellige pølser, 2 slags kartofler, 2 forskellige salater en meget velsmagende sovs, brød og smør.
Både gæsterne og vi var meget tilfredse både med maden og servicen.

12 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte sommergrill til vores…

Vi bestilte sommergrill til vores sølvbryllup som blev holdt hjemme i haven. Maden var helt Fantastisk. Kødet blev grillet og alt var meget mørt, 2 skønne salater og de 2 slags kartofler var også meget velsmagende. Der var rigeligt mad og både Jørn og grillmesteren var rigtige flinke. Vores gæster og vi var meget begejstret.

12 de agosto de 2023

Nedladende kundebetjening

Til slagter Lindhardts høje priser må høre topkvalitet og topservice. Kvaliteten kan smutte, det kan aldrig helt undgås, men at servicen er elendig/ ikke eksisterende, er trist at opleve. Det oplevede jeg desværre, da jeg klagede over (og afleverede resterne af) et sejt, utyggeligt stykke kalvekød. Jeg forventede et nyt i bytte; - og så havde den sag været slut.
Det skete ikke. I stedet blev jeg belært om, at kødet var perfekt. Det var mig, bl.a. min måde at spise på, der var noget galt med. og da jeg ikke bryder mig om at blive latterliggjort og talt ned til, handler jeg ikke mere hos slagter Lindhardt (og det gør mine bekendte i Værløse heller ikke).

6 de enero de 2023

Dårlig service

Dårlig service, dårlig kunde kontakt og varerne levede bestemt ikke op til det beskrevet.

Jeg har desværre oplevede en meget dårlig service, jeg bestille en fon på 5,5 l til 880kr.
Da jeg kom og hentede den var den ikke klar, så jeg fik noget fra frys, jeg havde sagt at den skulle bruges til at koges ind.

Da jeg smagte på den var den alt for saltet, i forhold til at den skulle koges ind.
Jeg ringede og snakkede med slagteren og jeg fik lov at bytte den.

Jeg fik så en ny, som var det rene vand, da jeg ringede for at snakke med ham igen, var det en ubehøvlet måde at snakke til en kunde på.

2 de septiembre de 2022

Kære Lindhardt

Kære Lindhardt
Vi havde akut brug for jer i forbindelse med en begravelse den 31. Dec. I var så venlige at se bort for jeres travlhed den dag.
Vi fik den lækreste buffet, leveret til døren, på den aftalte tid til en yderst rimelig pris.
Virkelig lækkert og velsmagendende.
1000 tak for hjælpen
Dbh
Therese

2 de enero de 2022

Slagteren reddede vores juleaften

Slagteren reddede vores juleaften. Vi er 15 til juleaften og de stege vi havde købt i Netto var dårlige! Den søde slagter tryllede lige en super lækker steg frem juleaften kl 15:45. Kæmpe stor tak fra os❤️

24 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle prøver Slagter Lindhardt for…

Skulle prøver Slagter Lindhardt for første gang.
Købte noget skiveskåret spegepølse og skiveskåret italiensk Parmaskinke.
Regningen lød på 389 dkk....
Det inkluderede 230 gr. Parmaskinke til 785 dkk pr. kg!! Helt gak. I øvrigt var skinken middelmådig.
De havde også tilbud på hjemmelavet æggesalat. En kvik kunde foran mig så, at de tog den såkaldte "hjemmelavede" æggesalat fra en stor industrispand med færdiglavet æggesalat...Det var nok "hjemmelavet" et andet sted...
Buuuuhh

5 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækker mad ud af huset

Vi har flere gange købt mad ud huset, og det har været lækkert hver gang.
Gourmet menuen skal fremhæves.
Super friske råvarer.
Kødet er super mørt. Kan anbefales.

14 de marzo de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Købte andesaucen til jul

Købte andesaucen til jul. Den var ALT for salt. Lavet på boullion formentlig. Vi kæmpede med fløde, mælk, rå kartoffelstykker mv., men uden held!
Oplevede det samme for 2 år siden, men havde desværre glemt det.

23 de enero de 2021

Hjerte service, kæmpe 12 tal

Jeg ringede til Slagterlindhardt for at få en nytårs menu, som de under alt stres ordnede for mig med det samme. Jeg fik den bedste service også var maden total topklasse, det var den bedste kvalitet fra garniture, til kød og kaviar. Jeg skal helt bestemt være den førsre til at købe en nytårs menu igen næste år

Kh

1 de enero de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.