Slikworld Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hej alle For ca. 2 år siden bestilte jeg 1 lykkepakker derinde som kom stortset med det samme og helt uden problem. Her d.2 August bestilte jeg to af disse lykkepakker, jeg fik en ordrebekræftelse... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Der står ingen steder hvor meget man får, hvilket der tydeligvis er en god og bevidst grund til, at de udelader. Udvalget er også sølle, en "Lykke" kasse: Anton Berg Mini marzipaner (Udløber om 1... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte karameller til min datters sidste skoledag. Jeg bestilte karamellerne fredag, hvor hun skulle bruge dem onsdag. Jeg blev så i tvivl om, om de ville nå at komme frem. Jeg skrev til Martin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor var min overraskelse, da jeg i går aftes på Amager modtog min pakke med slik og snacks, som jeg havde bestilt fra Slikworld i Silkeborg om formiddagen. De reklamerer med, at man oftest modtager d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de chucherías
  2. Bufé de dulces y postres
  3. Tienda de golosinas japonesas económicas

Escrito por la empresa

SlikWorld er din ultimative destination, når du vil forkæle din søde tand online. Med flere års erfaring i at tilbyde et varieret udvalg af internationale slik varer til dem med trang til noget lækkert, har SlikWorld etableret sig som en pålidelig kilde til at tilfredsstille din smagsløg. Oprindeligt beliggende i Herning, Danmark, er de nu flyttet til større lokaler i Silkeborg og har valgt at fokusere udelukkende på online butik for at betjene et større publikum. SlikWorld tilbyder kun de mest kvalitets fyldte mærker, de mest underholdende slik varer og de mest konkurrencedygtige priser. Og det bedste af det hele er, at de tilbyder gratis levering ved køb over 499 DKK. Hos SlikWorld kan du virkelig fylde din skuffe op med dit yndlingsgodteri. Uanset om du elsker sødt eller surt slik, vil du finde noget, der passer perfekt til din smag. Deres udvalg inkluderer alt fra bløde skumfiduser til sure vingummier, fyldig chokolade, salt lakrids og klassisk engelsk slik. Uanset om du er voksen og leder efter slik til weekendhyggen eller ønsker at genopleve barndommens søde minder, har SlikWorld det, du søger. En af de mest spændende ting ved SlikWorld er deres evne til at tilbyde et varieret udvalg af slik fra hele verden. Fra dansk slik til amerikansk, engelsk og japansk slik giver de dig mulighed for at udforske smage og kulturer uden at forlade dit hjem. Med over 400 forskellige typer slik at vælge imellem, kan du virkelig finde de godbidder, der appellerer mest til dig. Det er som at have en global slikbutik lige på internettet. SlikWorld er ikke bare et sted at købe slik, det er en oplevelse for alle elskere af søde sager. Udforsk deres omfattende udvalg af slik og find dine favoritter i dag uden at tømme pengepungen. SlikWorld giver dig mulighed for at skabe magiske fredagsaftener og tage en nostalgisk rejse tilbage til barndommens godter. Gå på opdagelse i deres online butik i dag og nyd de lækre smage fra hele verden!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg må indrømme jeg er skuffet

Jeg må indrømme jeg er skuffet. Leveringen kom hurtigt så det var super fint. Men indholdet i kassen til 200,- var skuffende. Vi hyggede os meget fint med at teste men ja. Lidt skuffende indhold.

2 de mayo de 2024

Det værste l..

Det værste l... man kan tænke sig føler mig slemt skuffet, der skulle da være mindst 3 gange så meget i kassen som der var før at det var ok dårlig reklame køber aldrig mere øv øv

2 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fået en japansk gange der udløb…

Har fået en japansk sodavand der udløb 10/7-23, kiggede efter at jeg fik ondt i maven. Hvordan kan det ske? Det er næsten et år!!

28 de abril de 2024

Hej Emil.
Vi er kede af at høre du har haft ondt i maven. Vi kan dog roligt sige, at det ikke skyldes at vi har sendt en for gammel sodavand. Som du kan læse under beskrivelsen af vores Fanta Jasmin Fersken sodavand på hjemmesiden, så er denne sodavand mærket med produktionsdatoen, og er holdbar i 1 år fra denne dato.
Venlig Hilsen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fik en Fanta som er udløbet

Jeg bestilte 1 Fanta med æble smag og 4 energi drikke men den Fanta de har sendt er udløbet 2023.10.11 men energi drikkene er fine nok

25 de abril de 2024

Respuesta de Slikworld

Hej Magsnus. Tak for din anmeldelse. Som du kan læse under beskrivelsen af vores Fanta Jasmin Fersken sodavand på hjemmesiden, så er denne sodavand mærket med produktionsdatoen, og er holdbar i 1 år fra denne dato.

Venlig Hilsen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestilt en taste test pakke til 200…

Har bestilt en taste test pakke til 200 kr….

Så får jeg 3 prime i, og 5 små enkle stænger i? Som kan købes i en kiosk til 5 kr stykket……En prime koster 10 kr….. det var da det værste møg jeg nogen sinde har været med til… hvad tænker i skal taste testes her? Aldrig om jeg handler hos jer igen

20 de abril de 2024

Respuesta de Slikworld

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at vores taste test kasse ikke mødte dine forventninger. Den er faktisk en af vores bedst sælgende kasser, der giver et godt indblik i vores sortiment. Vi tager din oplevelse til efterretning og ser frem til muligvis at imponere dig med vores udvalg i fremtiden.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købte to mystery pakker (warhead og…

Købte to mystery pakker (warhead og sour patch) til 199kr stykket, i warhead pakken var der kun 11 ting i og 5 af dem var små bolcher og i sour patch pakken var der kun 5 poser og en æske med slik, for den pris vil jeg ikke anbefale andre at købe den, med mindre den bliver sat ned til 99kr.

Dog plejer jeg at være tilfreds med de ting jeg køber løst og deres sodavands pakke er et godt køb.

17 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ventet på mit slik i 5 dage og det…

Har ventet på mit slik i 5 dage og det er stadig ikke kommet selvom der står lynhurtig levering

16 de abril de 2024

Hej Sander,

Tak for din bestilling af din testkasse lørdag den 13. april. Jeg kan bekræfte, at din ordre blev afsendt i går, mandag den 15. april. Som angivet på vores hjemmeside, afsender vi ordre samme dag, når de er foretaget inden kl. 14 mandag til fredag. Bestillinger lavet i weekenden afsendes den følgende mandag.

Vi værdsætter din feedback og takker for din anmeldelse.

Ønsker dig en god dag!

Venlig hilsen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en taste test kasse til 199…

Købte en taste test kasse til 199 kroner som jeg virkelig havde det set frem til. Men desværre var der meget lidt indhold i kassen, der var var måske 5 “større” stykker slik som var i en pose eller lille pakke med lidt flere stykker slik i, en dåsesodavand og en Prime, men resten var sådan en håndfuld 1 kroners slik/bolcher og så var ALT surt, måske 2 ting der ikke var sure i alt… Købte også drikkevarepakken den var lidt bedre - der var 10 dåser/flasker med - men til 149 kroner. Så jeg tænker at jeg kunne have købt det hele selv og meget billigere… Nu har vi prøvet det og det behøver vi ikke igen.

12 de abril de 2024

En stor joke

En stor joke, godt nok skuffet. Bestilte en taste test xl, og var på ingen måde xl som i deres reklamer. 2 drikke, få små blandet ting, heraf mest 50øres tyggegummier... Selv i en kiosk ville jeg kunne have fået 2-3 gange så meget, til den pris jeg har givet her. Meget skuffet og kan ikke anbefales!

10 de abril de 2024

Respuesta de Slikworld

Vi er kede af at høre, at din Taste Test XL kasse ikke mødte dine forventninger. Vores Taste Test kasser indeholder specialprodukter, der er nøje udvalgt for at give en unik smagsoplevelse, og ikke almindelige tyggegummier til 50 øre. Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre måden, vi præsenterer vores produkter på.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at diskutere din oplevelse nærmere, så tøv ikke med at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ALDRIG prøvet noget værre!

Jeg har ALDRIG prøvet noget værre!!

der var ikke ret meget i den kasse vi fik og betalte 300 kr. plus det smager på ingen måde godt.
det var som om alt var for gammelt. sad fast i papiret og smagte på ingen måde godt... er DYBT skuffet.....

9 de abril de 2024

Respuesta de Slikworld

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre om din skuffelse og de problemer, du oplevede med kassens indhold. Vi stræber altid efter at levere produkter af højeste kvalitet, og det lyder til, at vi ikke har levet op til denne standard i dit tilfælde.

Din tilbagemelding er utrolig vigtig for os, da den hjælper med at sikre, at vi konstant forbedrer os.

Med venlig hilsen,

Skuffende xxl kasse med 24 enheder

Jeg har lige fået vores kasse hjem som var en Taste Test Kassen - XXL Limited Edition til 449,95 og må sige det var heldigt det vare en str xxl og ikke en str. M da jeg havde to børnebørn på besøg, så havde det været en str. m så havde de måske gået en sodavand og en slikkepind hver, her var der dog lidt mere, MEN MEGET SKUFFENDE mængde 24 enheder alt incl. Var vi gået ned i kiosken på campingpladsen og havde brugt 449,95 kr så havde vi fået væsentlig mere af alt specialslik som børn syntes er spændende. Vi handler ikke hos @slikworld.dk igen

5 de abril de 2024

Respuesta de Slikworld

Tak for din feedback vedrørende vores XXL Limited Edition Taste Test Kasse. Vi beklager, at mængden og udvalget ikke helt levede op til dine forventninger, især i en særlig situation med dine børnebørn.

Vores Taste Test kasser indeholder en samling af forskellige specialprodukter, som jeg tvivler på du kan købe i kiosken på campingpladsen.
Vi værdsætter din ærlighed, da det hjælper os med at forbedre vores kasser.

Din tilbagemelding er vigtig for os og tages med i betragtning, når vi fremadrettet udvælger produkter.

Jeg undrer mig over

Jeg undrer mig over, at jeg ikke kan ringe jer op på jeres nummer i Herning.
Jeg har et par ret vigtige forespørgsler …

9 de abril de 2024

Hej Pia.

Jeg ved ikke hvad det er for et telefon nummer i Herning du har forsøgt at ringe på. Slikworlds lager ligger i Silkeborg.

Det er muligt at ringe til Slikworld mandag-fredag mellem kl. 9-13 på tlf: +45 23 20 51 05
Du er også altid velkommen til at sende en mail: hej@slikworld.dk

Max skuffende oplevelse..

Max skuffende oplevelse..
Køb bland selv slik hos købmanden istedet..
Bare fordi slikket er lidt specielt så det ikk dobbelt/tripple så dyrt som normalt slik.. ... købte taste test pakken xl... hvor man ser i reklamen han står og putter ting i kasser og siger + en masse andet... hvis jeg skal være helt ærlig så virker det til at det han sagde i reklamen faktisk var det som der er i pakken... altså uden en masse andet.. og slukket smager ikk engang godt... det var måske 3- 4 ting i kassen vi var vilde med... alt det andet er meget midt...

6 de abril de 2024

Hej Leo,

Tak for din tilbagemelding på vores Taste Test pakke XL. Vi forstår, at det kan være skuffende, når produktet ikke helt lever op til forventningerne. Vores mål med Taste Test-kasserne er at tilbyde en varieret oplevelse, og udforske forskellige og specielle smagsvarianter. Det er en udfordring at ramme alle smagsløg, og vi beklager, at kun få af produkterne faldt i din smag.

Vi tager din feedback til os. Tak fordi du hjælper os med at blive bedre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er simpelthen det mest skuffende…

Det er simpelthen det mest skuffende jeg har købt.
Min søn glædet sig så meget til hans 2×børne kasser med forskelligt slik
Og 1× børnefødselsdag kasse, og der vil jeg bare sige, det er IKKE pengene værd, og fødselsdags kassen, er det til en uden venner så? For der var godt nok IKKE noget med. SÅ!! skuffende oplevelse, men heldigvis sidste.

5 de abril de 2024

Hej Rikke.

Tak for din tilbagemelding.
Vi er kede af at høre, at Børne Fødselsdags Pakken ikke levede op til dine forventninger.

Vi gør altid en indsats for at sikre, at vores produktbeskrivelser er præcise og detaljerede, så vores kunder kan træffe velinformerede beslutninger. Vores Børne Fødselsdags Pakke nøje beskrevet på vores hjemmeside med en komplet liste over indholdet, som er designet til at supplere en festlig lejlighed. Vi anbefaler at man altid gennemlæser produktbeskrivelsen grundigt.

Tak for din feedback, som vi tager med videre i vores bestræbelser på at forbedre vores kundeservice.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.