Slimbieden Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Erg tevreden over SlimBieden

Erg tevreden over SlimBieden. Het rapport gaf ons veel meer inzicht in wat een realistisch bod was en vooral de verschillende slagingskansen waren erg handig. Alles was duidelijk uitgelegd en het gaf ons een stuk meer vertrouwen bij het uitbrengen van ons bod. Zeker een aanrader als je twijfelt over hoeveel je moet bieden.

3 de septiembre de 2026

Snel en helder

Wat een fijne ervaring. Het rapport is heel duidelijk en overzichtelijk. Het geeft echt een goede inschatting van wat we moeten bieden. Bovendien ontvingen wij het rapport al binnen enkele minuten in onze mailbox.
Helaas hebben we niet het geadviseerde bod gebruikt, als we dat wel hadden gedaan, hadden we nu een huis gehad. Er zat maar duizend euro verschil tussen het geadviseerde bod en het daadwerkelijke winnende bod. De volgende keer gaan we het natuurlijk wel doen.

10 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet je geld aan uitgeven

Niet je geld aan uitgeven! Ik heb een huis ingevoegd voor 675000 en ze geven aan dat we boven de 820000 moeten bieden om überhaupt kans te maken. Totaal niet betrouwbaar en om te lachen dit. Zou graag die 89€ terug zien want dit is natuurlijk echt oplichting.

28 de mayo de 2026
Logotipo de Slimbieden

Respuesta de Slimbieden

Beste Richella,

Het spijt ons dat uw ervaring met SlimBieden niet is verlopen zoals dat hoort.

We hebben herhaaldelijk geprobeerd u hierover persoonlijk te bereiken en het volledige aankoopbedrag teruggestort. We komen graag met u in contact om de situatie toe te lichten en om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen.

We hopen dat u ondanks deze ervaring snel een fijne woning vindt.

Ties Mol
SlimBieden

Got our dream house!

Very happy with the help of the report from Slimbieden. It really helped us give an indication on what to aim for during our bidding. It was very interesting to see all the houses in the area and what they had been sold for. In the end the report was really spot on compared to the bidding log book and we manged to get our dream house! :)

31 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snel en accuraat een idee van de marktprijs gekregen!

Het is voor mij de eerste keer dat ik zo'n digitaal rapport heb laten maken om een idee te krijgen van de woningwaarde maar het was het absoluut waard!
Onlangs hebben mijn vriendin en ik een woning gekocht en hadden we geen idee wat we moesten bieden, met het rapport kregen we een adviesprijs en ook een idee van de huidige markt en een hele vergelijking van andere huizen in de buurt. Ik heb werkelijk geen idee hoe ze in slechts 10 minuten zo'n indrukwekkend rapport op weten te stellen maar het werkt fantastisch!

6 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne en gebruiksvriendelijke tool om…

Fijne en gebruiksvriendelijke tool om tot een goed bod te komen. Met het bod daadwerkelijk het huis weten te bemachtigen zonder het gevoel te hebben te veel geboden te hebben.
Absolute aanrader!

14 de abril de 2025

Super

Slimbieden heeft mij erg goed geholpen het beste bod te doen. Zonder te veel te bieden of de woning aan me voorbij te laten gaan door hogere biedingen

14 de mayo de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.