In eerste instantie 2x vals voorgelicht maar door Sabine vander heiden van de backoffice, heel goed geholpen. Heeft veel tijd en energie erin gestoken. Problemen vraag naar Sabine.
Sabine heb me goed geholpen er mee met de Samsung tv un goeie deal gratis tv voor me verjaardag nog wel veel goeie deals bij sliminternet
Opgebeld worden zo praten dat je mailadres kunt houden van KPN en een nieuwe abonnement van Ziggo hebt. De indruk van dat je bij KPN ben en blijft. Volgens mijn maken ze gebruik van de gestolen odido... Ver más
ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 30% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Prettig gesprek
Prettig gesprek, Elisa vriendelijke medewerker.

Respuesta de Sliminternet
Dego heeft mijn prima geholpen
Dego heeft mijn prima geholpen. super.service

Super goed geholpen
Super goed geholpen. Mooi aanbod waar we op in zijn gegaan.

Jay en Millissa
Jay en Millissa hebben zeer goed geholpen, dank hiervoor

Prettige verkoop.
Duidelijke uitleg en er werd meegedacht met de medewerker. Daarnaast werd er ruimschoots tijd genomen, geen druk.

Respuesta de Sliminternet
Ik ben gisteren gebeld door iemand van…
Ik ben gisteren gebeld door iemand van Ziggo due man heeft mij echt heel goed en leuk geholpen
Het was een goed en gezellig gesprek

Verkeerde voorstelling van zaken
Sliminternet doet alsof er een 'beste' aanbieding voor internet wordt gegeven, terwijl men alleen maar Ziggo verkoopt. Ook wordt gezegd dat er een offerte wordt gestuurd, waarbij je telefonisch onder druk wordt gezet om deze meteen te accepteren, terwijl ik meermaals heb aangegeven geen contract te willen maar slechts een offerte. Uiteindelijk wordt toch geprobeerd je een contract te laten accepteren onder het mom dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Niet geaccepteerd en blokkeren die handel

Top service
Top service,.zo goed geholpen door Levi👌🏼
Hij had alle geduld met me en had gelukkig ook n goed gevoel voor humor🙂
Ik ben tot nu toe zeer goed geholpen door Levi,.ik kan niet wachten tot t startpakket binnen is😁

Uit het niets opgebeld
Uit het niets opgebeld door een
Verder wel aardige dame. Ik wees haar erop dat ‘koud bellen’ niet is toegestaan. Helaas bleef ze volhouden dat ze dit wel mocht en dat ze anders dit werk niet zou doen. Ik heb haar (als Jurist) maar geadviseerd om dan maar een andere baan te gaan zoeken.
+31118723309 Gaat blij mij in de blokkeer lijst.

Naar ziggo.
Ik ga over naar ziggo...ik ben benieuwd of ik tevreden ga zijn.

Respuesta de Sliminternet
Ik werd heel duidelijk en professioneel…
Ik werd heel duidelijk en professioneel geholpen. Alles werd goed uitgelegd.

Respuesta de Sliminternet
Rosanna Lievers was lekker enthousiast.
Rosanna Lievers was lekker enthousiast.
Vertelde duidelijk w.at de bedoeling van het gesprek was.

Respuesta de Sliminternet
Ik ben zeer goed geholpen door Elis…
Ik ben zeer goed geholpen door Elis saridin

Beste Máxima,
Beste Máxima,
Je hebt mij heel goed geholpen.
Je was flexibel, gaf goede duidelijke uitleg, op een vriendelijke wijze.
Met vriendelijke groeten
Lia van Antwerpen.

Respuesta de Sliminternet
Zeer vriendelijk geholpen door younes
Zeer vriendelijk geholpen door younes, heel klantvriendelijk en leg van alles uit met natuurlijk een mooie aanbieding was er zeer te vreden mee.

Respuesta de Sliminternet
Ik word goed geholpen door rosana…
Ik word goed geholpen door rosana betouber bedrijf.

Respuesta de Sliminternet
Hele goede verkoper en goed geholpen…
Hele goede verkoper en goed geholpen door Jay

Respuesta de Sliminternet
Thijs was een vriendelijke rustige…
Thijs was een vriendelijke rustige jongen man.

Respuesta de Sliminternet
Más información sobre otros tipos de reseñas.