De slippers waren helaas niet mooi dus ik heb ze teruggestuurd. Afhandeling daarvan ging goed en redelijk vlot.
Prettige webshop. Mooie korting. Snelle verzending. Slippers naar wens. Gratis verzending en retour (was niet nodig) is super fijn! De bezorger leverde de slippers niet thuis af, terwijl we wel thuis... Ver más
Een fijne website, bestellen ging eenvoudig. Slippers.nl had de order snel verzonden. Echter levering duurde wat langer door de drukte bij de bezorgdienst.
Goede site Mooie collectie Retour zending goed geregeld, maar de mail zou efficiënter kunnen. Gewoon 1 mail met direct het retour label. Helaas niet gehouden.42 te klein 43 te breed bij Fit flop... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Slippers
Escrito por la empresa
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Op de website van Slippers.nl vindt u de leukste slippers van de mooiste merken: Havaianas, Ipanema, Reef, Crocs, Birkenstock en nog veel meer. We verkopen veel verschillende modellen, van teen- en badslippers tot sandalen. Kortom: een compleet assortiment met veel verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- slippers.nl
Invita a los clientes a opinar
Sarrieziene
Het zou mooi zijn als ze ook sarraizienne slippers verkopen. Op deze slippers loop ik ook graag.
Goede site, veel keus, goede prijs
Fijne site, makkelijk te bestellen. Veel keus, goede prijs
Mooie keuzes in merken slippers
Mooie keuzes in merken slippers, scherpe prijzen en snelle levering. Ik heb altijd Ipanema slippers, omdat ik brede voetjes heb. Ik heb 1 paar goud en 1 paar geel, heel blij mee, voor elke bikini een ander slippertje :-)
Prima
Goede productinformatie, prima prijs en snelle verzending.
top company
Great working web -clear information
Fast delivery and excellent service
Like this should work every web
Snel geleverd en goede service
Snel geleverd. Helaas waren deze slippers te klein. terug gezonden en nieuwe besteld. Ook deze waren er een dag erna.
Prima slippers voor een redelijke…
Prima slippers voor een redelijke prijs. Verzending ging probleemloos.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
20 dagen wachten op levering
Online stond dat levering 1-3 werkdagen zouden duren. Ik kreeg na mijn bestelling gelijk een mail dat het 9dagen ging duren. Bij dag 13 heb ik gebeld en naar mijn bestelling gevraagd maar ik kreeg te horen dat ze niets konden doen. Vandaag is dag 20!!!! En ze moeten vandaag binnenkomen… ben benieuwd. Heel jammer aangezien ik niks meer aan de slippers heb ivm dat het zonnige weer niet meer komt. Heel jammer dit.

Respuesta de Slippers
Prima service, snelle levering.
Het product was snel geleverd en ik ben erg tevreden over het product.
Prima levering en vlot ook
Prima levering en vlot ook ! Goeie slipper gekocht ben er zeer tevreden mee. Ook niet te duur en prima te doen
Ik heb alle schoenwinkels in Nijmegen…
Ik heb alle schoenwinkels in Nijmegen bezocht om deze croc slippers te kopen. Nergens en er werd gezegd dat ze niet meer bestonden.
Nu loop ik al meer dan 8 jaren op deze slippers en was echt onthand toen ze kapot gingen.
Nu ik op internet zocht en dus bleek dat ik gewoon nog de teenslippers kon bestellen, was ik verheugd.
Intussen draag ik ze al weer een week en ben zeer content.
Prettig comfort.
Dank daarvoor
Prima service bij afhandeling retourzending en terugbetaling
Bestelling gemakkelijk en vlot afgeleverd. Slippers bleken helaas te klein, dus teruggestuurd. Afhandeling retourzending en terugbetaling ging wederom zeer vlot en helemaal correct.
Dezelfde slippers gekocht als 2 jaar…
Dezelfde slippers gekocht als 2 jaar geleden. Deze zijn zero goed bevallen. Levering als afgesproken.
De moeite waard om bij te bestellen!
Goede prijs en super snelle levering.
Prima service
Snelle bezorging, ik kreeg telefonisch de juiste maat advies waar ik over twijfelde. En deze klopte helemaal!!.Dus nu loop ik weer heerlijk op de meest fantastische slippers.
Snelle en juiste levering
Boven verwachting snel en netjes…
Boven verwachting snel en netjes geleverd. Goed verpakt en alles in goede staat. De ontvanger was er blij mee.
Ruim gesorteerde website om jouw slipper te vinden
Website is duidelijk, prijzen zijn duidelijk zichtbaar.
Filters zijn handig.
Geen vijf sterren omdat na het zoeken en filteren de slipper die ik wilde toch niet leverbaar bleek.
Ruime keuze en kwaliteit is goed.
Slippers waren ook eerder binnen dan in eerste instantie werd gemeld.
Ruime keuze
Ruime keuze, product op voorraad en snel en volgens afspraak geleverd
Snelle levering. Om 21.30 uur besteld en de volgende dag al geleverd. Conform de info op de website als de bestelling voor 22.00 uur wordt geplaats.
Más información sobre otros tipos de reseñas.