Een boek besteld via Bol.com
Een boek besteld via Bol.com. Ontvangen boek beschadigd en tweedehands i.p.v. nieuw. Retourbetaling nog altijd niet ontvangen. Geen aanrader dus.
Een kruidenrek set van 4 besteld via Bol.com.
Totaal ander product gekregen dan dat ik had besteld, zonder enige informatie van dit bedrijf. Ik ga hier natuurlijk niet mee akkoord.
Een lantaarn besteld via Bol en na bijna 1 maand een lantaarn gekregen die een flut ding is vermoedelijk via dropshipping uit China. Was 90 euro en is nog geen 10 euro waard. Meteen bol gebeld en gaat retour maar kijk uit als een artikel afkomstig is via van Slooten Dordrecht
Een tweedehands boek bij hun besteld via Bol.com
Sturen ze me enkele kleine tubetjes deodorant.
Gekker moet het niet worden !
Via Bol bepaalde grill besteld zonder bericht een heel ander type geleverd zonder gebruiksaanwijzing en met een fractie van de waarde van het bestelde artikel.