La empresa ha respondido
Arabba är absolut i särklass den bästa orten för åka skidor i Dolomiterna. Flygresan gick bra både till och från Insbruk. Bussresan gick också bra, men vi hade ingen representant från Slopestar på bu... Ver más
La empresa ha respondido
Guiderna i Saalbach var mycket bra och hjälpsamma på alla sätt. Dom hjälpte oss så att vi fick ett underbart rum trots missförstånd från hotelledningen. Saalbach är mycket trevligt skidort med st... Ver más
La empresa ha respondido
Allt funkade bra, guiden kanske var lite ensam men han gjorde verkligen det han kunde för att det skulle bli bra ändå. Han hjälpte oss föredömligt med en när en av oss behövde till sjukhus. Att en a... Ver más
La empresa ha respondido
Slopestar har bildats av skidentusiaster som vill förmedla den unika upplevelsen av skidsemestern i mötet med spännande aktiviteter. När du reser med oss får du uppleva en högkvalitativ skidsemester med bra service, i en säker miljö och ett professionellt förhållningssätt i centrum.
Artillerigatan 6, 114 51, Stockholm, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Bra totalupplevelse med slopestar kunniga guider bra nivå på hotel mm i arrabba.

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Vi önskade resa till Canazei och letade efter en prisvärd researrangör. Redan vid första kontakten med Teodor blev jag mycket bra bemött och fick riktigt bra tips samt viktig information om försäljningsvillkoren.
Inför resan fick vi löpande information på mail och bra tips vad som vi skulle ta med oss. En vecka före ankomst ringde en guide som var på plats i Canazei oss och gav bra info inför flygresa och ankomst. Vi har fått riktigt bra service från start till mål.
Informationen om vår paketresa har stämt bra överens med verkligheten och levt upp till våra förväntningar. Ni har helt klart levererat ett upplevelsepakt till bra pris! Vi ses igen!

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Tyvärr har Slopestar inte lyckats inkorporera Go Alpins proffsighet, sevicenvå, kunnighet, välkomnande och inkluderande sätt.
Tyvärr var Slopestars bemötande ett bottennapp. (Canazei).

Respuesta de Slopestar Go Alpin
La Thuile var en skidort som passar de flesta. Bra med att de flesta nedfarter leder ner till byn.

Nästan lika bra som Go Alpin det vill säga riktigt, riktigt bra 👍

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Trevliga guider och allt funkade som förväntat.

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Flera timmars väntetid på bagage vid återkomst till köpenhamn (med Nirwegian) gjorde att anslutnig till tåget mot Sverige blev kraftigt försenat. För övrigt var resan välordnad.

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Allt funkade som det skulle. Trevlig personal både vid bokning och reseledare på plats. Mycket prisvärt.

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Att ta över efter Go Alpin är inte lätt med tanke på hur bra det varit. Givet förutsättningarna gjorde de ny guiderna ett bra jobb under min skidvecka (5)

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Det funkade bra, det mesta i alla fall. Det blev ändringar med flyget hem. Vilket gjorde att vi fick stanna en natt på Arlanda. Men det löste sig ju bra till slut eftersom Slopestar ordnade både hotellnatt och flyg hem dagen efter. Utan extra kostnad för oss. Applåd!

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Mycket duktiga och ansvarsfulla reseledare och tjejen vi bokade hos var toppen. Bra hotell med toppen läge.

Respuesta de Slopestar Go Alpin
Más información sobre otros tipos de reseñas.