Slotenmaker Amsterdam Opiniones 6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betrouwbaar, deskundig en TOP!

Tijdens de kerstdagen was er een inbraakpoging bij mijn praktijkruimte. De Slotenmaker kende ik al van een andere keer toen ze een slot in de voordeur van mijn huis hadden gezet.
Ook deze keer was de communicatie via Whatsapp weer top. En Friso kwam en zag en plaatste in overleg een anti-inbraak strip. Gezellig, deskundig en TOP.

29 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen 1 minuut had ik antwoord op het…

Binnen 1 minuut had ik antwoord op het invullen van het contactformulier met een keurige offerte. Echter bleek dat er nog een raampje niet gesloten was zodat wij de hulp uiteindelijk niet hoefden in te roepen. Maar het feit alleen al dat men zo snel heeft gereageerd is voor mij 5 sterren waard!

11 de diciembre de 2024

Mees

Vandaag had ik mijzelf buitengesloten met de sleutel aan de binnenkant van de voordeur. Ik heb meteen contact opgenomen met slotenmakeramsterdam.nl na verschillende onsuccesvolle pogingen om de deur toch zelf open te maken. Binnen een halfuur stond Mees bij mij en zorgde er binnen enkele minuten voor dat ik binnen was. Mees was erg geduldig, zorgzaam en professioneel te werk gegaan, los van dat hij bezig was de deur open te maken was hij mij ook erg gerust aan het stellen. De meneer was werkelijk waar top! Geweldige service!

31 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedankt dat ik op jullie kon rekenen

Naar aanleiding van de goede recensies op jullie site slotenmakeramsterdam.nl heb ik een afspraak gemaakt met een van jullie slotenmakers. Geleerde man die ook nog eens super vriendelijk was en zijn werk goed en snel had uitgevoerd. Ik wil via deze weg even laten weten dat ik een goede ervaring met jullie heb gehad, en dat ik ook jullie gegevens heb genoteerd mocht ik ooit weer een slotenmaker nodig hebben.

7 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had mijzelf gisteren buitengesloten.

Ik had mijzelf gisteren buitengesloten.
Toen meteen slotenmaker Amsterdam gebeld.
Binnen half uur waren ze al voor de deur, met hun eigen privé auto.
Het waren 2 buitenlandse mannen, met een kleine koffer gereedschap.

Ik had al gevoel dat er iets niet klopte, dus ik vroeg gelijk over t kosten hoeveel het zou kosten. Hij sprak heel snel over de prijzen en beetje wazig wat ze zeiden. En natuurlijk wilde ze hoge bedrag.
Ik heb het niet laten doen!
Achteraf hadden ze over voorrijkosten over en dat het betaald moest worden , terwijl dat ze van te voren niks hadden gezegd. Het was bedrag van 30 euro.
Ik heb het wel betaald, want ik weet niet wat voor mensen het zijn.

Mensen heel goed opletten, vooraf vragen hoeveel het zou kosten, als ze vooraf niks zeggen hoeveel het zou kosten niet laten komen! Dat kan je heeel veeel je geld kosten.

11 de diciembre de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.