Fantastisk sjov hjemme side, det er kun fantasien der sætter grænser. Det er nemt at handle online. Min pakke blev væk ved leveringen af PostNord. Men straks var der en utrolig flot service fra... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Ver más
Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Ver más
La empresa ha respondido
Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.
Información de contacto
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Suecia
- +45 89 87 29 52
- kundeservice@smartasaker.dk
- smartasaker.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det fungerede kvikt og fint som…
Det fungerede kvikt og fint som forventet. Intet at udsætte bortset fra jeg ikke ved at købe en stige er kunde til alverdens andre ting.

Respuesta de smartasaker.dk
Köpte vacumpåsar både stora och små
Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt.
Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra trippelarbete med att packa dra ur luft igen och igen!
Efter min recension här upprepas samma tjat återigen om att bifoga bild, vilket jag gjort! Usch!

Nem bestilling; hurtig levering
Nem bestilling - med gode oplysninger om produktet på hjemmesiden. Særdeles hurtig og sikker levering til postudlevering i Danmark.

Spændende hjemmeside
Spændende hjemmeside, der kan man finde mange nyttige sager. Og hurtigt levering.
Handel helt sikkert igen

Respuesta de smartasaker.dk
Fint udvalg til gode priser
Fint udvalg til gode priser - Købte kombineret indkøbs taske/rygsæk
Kan godt finde på at handle der en anden gang

Respuesta de smartasaker.dk
Godt produkt og god kvalitet
Godt produkt og god kvalitet. Levering var hurtigt og jeg er meget tilfreds.

Respuesta de smartasaker.dk
Varer og priser egentlig ok
Varer og priser egentlig ok. Leveringstid også. Troværdighed er vigtig ved nethandel.
Jeg bad om specifik PostNord pakkeshop. Det blev lavet om i ordrebekræftelsen. Jeg skrev til Smartesaker - hørte først noget 9 dage senere, og efter sidste afhentningsdag. Forklaringen var løgn (valgte pakkeshop skulle være fyldt - det er checket; det var den slet ikke) = minus en stjerne.
Varerne blev leveret til anden shop end valgt = minus en stjerne.
Jeg er ikke sikker på, om jeg handler på Smartesaker igen . . .

Den pakke jeg bestilte den 27
Den pakke jeg bestilte den 27. marts er endnu ikke kommet den 9. april. Kommer den?
Så har jeg fået min pakke hentet i pakkeshoppen i dag den 10. april. Jeg havde blot ikke fået besked om, at den var ankommet.

TV-shop/infomercial-oplevelse
Har enkelte smarte produkter, men fragten er dyr, og køber man så mere, sidder man lidt med fornemmelsen af at have handlet impulsivt i TV-shoppen: Man sidder med en del ting, man ikke rigtigt kan bruge til noget (købte 7-8 ting, kan reelt bruge 3 af dem).
Det er som om man har samlet alle standerne med en video/infomertial der lovpriser en smart klud, en supernonstik-pande etc. i supermarkederne, på et og samme sted.

Et godt sted at handle.
SmartaSaker kan jeg varmt anbefale. Fik min vare hurtigt og alt virkede perfekt.

Respuesta de smartasaker.dk
Dejligt firma fede holdbare ting…
Dejligt firma fede holdbare ting anbefales at handle der

Respuesta de smartasaker.dk
Bestilte en oppustelig tumble badekar
Bestilte en oppustelig tumble badekar, men fik en defekt air pump. Jeg har nu forsøgt at ringe til dem flere dage i træk og sendt mails,men hører intet fra dem. Kundetilfredshed er åbenbart ikke noget de går op i.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.