Fantastisk sjov hjemme side, det er kun fantasien der sætter grænser. Det er nemt at handle online. Min pakke blev væk ved leveringen af PostNord. Men straks var der en utrolig flot service fra... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Ver más
Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Ver más
La empresa ha respondido
Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.
Información de contacto
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Suecia
- +45 89 87 29 52
- kundeservice@smartasaker.dk
- smartasaker.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købsoplevelse i top
Købsoplevelse i top! Tilgængelighed og service kan ikke blive bedre! Overordnet produktkvalitet synes helt OK!

HAR LIGE DET DU MANGLER
Efter at have ledt længe, fandt jeg "Hårfælde til afløb" på Jeres hjemmeside. Et lille plasticnet, som i al sin enkelhed bare virker.
Her er et væld af fantastiske og finurlige produkter. som ikke findes andre steder.

Respuesta de smartasaker.dk
Fine produkter til lave priser.
Fine produkter til lave priser.
Har handlet hos jer tidligere og er tilfreds med kvaliteten.

Det fungerede super nemt
Det fungerede super nemt, levering og service i top. Her kan du sagtens handle.
Fed side

Produktet var for simpelt = Noget bras
Produktet var for simpelt = Noget bras. Det var også i stykker ved ankomst. Har endnu ikke fået svar på reklamation

Great experience
Ordered a card game through them, fast shipping and great packaging. Recommend :)

Respuesta de smartasaker.dk
En god oplevelse igennem hele handlen.
En god oplevelse igennem hele handlen.
Hjemmeside,købs-oplevelse og levering.
Produktet som jeg købte , levede op til forventning.

Super gode reflexbånd
Fik fat i præcis de reflex-bånd som jeg har “ledt” efter. De er super gode til både børn og voksne og lige til at “sno” om arm / ben så vi er total synlige for bilister her i vintermørket.
Hurtig levering fra SmartaSaker og GLS.

Dårlig kundeservice
Jeg bestilte en vare, men opdagede samme dag, en lørdag, at jeg ikke havde været opmærksom på størrelsen skulle tilvælges. Jeg mailede derfor med det samme til firmaets kundeservice, og bad om en ombytning til den korrekte størrelse. Mandag fik jeg besked om at varen var afsendt fra Sverige, og tirsdag fik jeg en mail om de desværre ikke kunne gøre noget så sent i processen.
Det er en vare til 125,- sendt fra Sverige og fragten kostede 49,-
Det vil nu koste mig 79,- at returnere den, og det vil tage firmaet adskillige dage inden beløbet er tilbage betalt.
Derefter kan jeg genbestille den korrekte størrelse, og endnu en gang betale 49,- i fragt.Det vil sige at mine samlede udgifter beløber sig til 177,- pga en dårlig fungerende kundeservice og en meget usmidig returneringsproces.
Jeg fraråder køb hos Smartasaker.dk, hvis du har brug for din vare kan byttes.

Rigtig overskuelig hjemmeside
Rigtig overskuelig hjemmeside med mange ting man ikke ser andre steder.
Købte produktet resqme. Jeg har ikke afprøvet den selv, men min mand har testet knivbladet på et stykke papir og syntes ikke den virkede skarp nok til at kunne skære en sikkerhedsele over.
Men er endnu ikke testet på andet end papir, hvilket knivbladet ikke er lavet til at skære i.
Designet er flot på den og det er rart at have den i nøglebundet hvis man skulle komme ud for at få brug for den.

Bestilte min varer
Bestilte min varer, og havde betalt for hjemmelevering. Men min varer blev indleveret i en pakkeshop, og jeg nægtede at hente den, så den ryger tilbage til jer.
Uskik, når man har betalt for hjemmelevering.
Aner ikke hvordan jeres varer er, men handler aldrig hos her mere - Sorry.
Opdatering: jeres forslag til mig var følgende - I kunne sende varen igen (mod 59kr i betaling for fragt)? Eller også skulle jeg betale et gebyr på 200kr hvis I skulle refundere mine penge?? Forbruger styrelsen kontaktet - de mener at hvis ikke alle mine penge refunderes, så skal I anmeldes for tyveri.

La experiencia Trustpilot