blev kontaktet af 4 udbydere , de var alle relevante men for os var der 1 , vi synes passede bedst til vores ønske. så det er sæt i værk , får solceller på tag i mars mdr.
La empresa ha respondido
Jeg fik tilbud fra 3 firmaer. Det er alle firmaer, der hører hjemme langt fra hvor jeg bor. Jeg vil foretrække at handle hos et firma tættere på hvor jeg bor.
La empresa ha respondido
Én af tilbudsgiverne var så venlig at gøre opmærksom på, at solceller kun med stor risiko for skader på taget kan monteres på naturskifer. De to andre tilbudsgivere var nok lidt for optimistiske i... Ver más
La empresa ha respondido
Ledte efter uddybende forklaring hvordan og hvorledes, samt priser og finansiering af solceller. Fik opkald fra 2 firmaer kort efter min anmodning og fik alt det info jeg havde brug for.
La empresa ha respondido
Velkommen til Smartebesparelser.dk – din betroede partner til søgen efter bæredygtige og omkostningseffektive løsninger. Vi tror på en grønnere fremtid, hvor forbrugerne kan træffe smarte valg for både deres pengepung, såvel som for miljøet. Hos Smartebesparelser.dk tilbyder vi danske kunder mulighed for at indhente uforpligtende tilbud fra specialiserede eksperter i deres område. Uanset om du leder efter en miljøvenlig varmepumpe, solceller eller andre bæredygtige løsninger der kan hjælpe dig til at spare penge, er vi klar til at vejlede dig under dette forløb. Konceptet med at anmode om, og sammenligne tilbud, er centralt for vores forpligtelse til at tilbyde den bedste værdi for pengene for bæredygtige løsninger. Hos Smartebesparelser.dk forstår vi, at enhver forbruger har unikke behov og budgetter. Derfor giver vi dig mulighed for at overveje og vurdere forskellige muligheder baseret på din specifikke situation. Sammen vil vi bidrage til en miljøvenlig verden, og samtidig hjælpe dig med at opnå besparelser for dine omkostninger. Vælg en grøn fremtid, og opdag fordelene ved bæredygtighed med Smartebesparelser.dk. Sammen gør vi forskellen.
Westeinde 12, 1017 ZN, Amsterdam (Noord-Holland), Holanda
Alle kommen med gode informationer og til dels også gode tilbud

Respuesta de Smartebesparelser.dk
Desværre lød tilbudet på leje i halvt år før det var muligt at købe, men det samlede tilbud er ok.

Respuesta de Smartebesparelser.dk
Hurtig tilbagemelding og kompetent, dog desværre tilbød de kun varmepumper fra Panasonic

Kunne få dem 20000kr ned i pris
En af de største leverandør, så kvaliteten må være iorden

Respuesta de Smartebesparelser.dk
Virksomhederne henvendte sig seriøst og gav alle god information om deres produkter og markedet.

Respuesta de Smartebesparelser.dk
Jeg undrer mig over der ikke var 4 tilbudsgivere, men jeg kan på den anden side sige at det var udmærket med de 3, da de er kraftigt opfølgende med deres salg.

Dejligt med 4 tilbud.
Det havde jeg nok ikke selv fået gjort.
Vi har valgt på et fagligt godt grundlag og et meget kompetent firma, var klart med største faglighed.

Respuesta de Smartebesparelser.dk
Jeg blev kun kontaktet af et firma nemlig Solarimpact A/S de var meget flinke at snakke med og de sendte et tilbud som jeg måske vil overveje

Respuesta de Smartebesparelser.dk
De to andre tilbudsgivere var nok lidt for optimistiske i deres beregning af økonomien, selv om jeg lader elbil hjemme.
Konklusionen er, at jeg ikke tager imod nogen af de afgivne tilbud.

Respuesta de Smartebesparelser.dk
Var mest interesseret i priser, men set i bakspejlet er det ok med tilbud.
Et par fine tilbud. To var ingenting.
Nu kender jeg prisen.

Respuesta de Smartebesparelser.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.