Banner for Smartest Order

Smartest Order Opiniones 176

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overzichtelijke website met veel info. Veel producten redelijk scherp geprijsd. Ze leveren snel. Door de klantenservice werden we nog gebeld om het adres te controleren, omdat de bot die het online ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

iPad Air 2024 besteld met premium kwaliteit. Op zondag besteld en op woensdag ontvangen. Lijkt geheel nieuw, geen krasjes en batterij 100% en 1 keer opgeladen. iPad voor het eerst aangezet juni 2024.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Belde net met de klantenservice waar mijn bestelling bleef, half uur aan de lijn gehangen om te kijken waar mijn Ipad pro blijft. Aan het eind van ons gesprek werd het pakketje toevallig bezorgd geluk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de celulares
  2. Tienda de suministros eléctricos

Escrito por la empresa

Smartest Order is all about good quality, price and satisfaction. With excellent customer service and the best offers, we make sure you are always happy with your purchase!

3,8

1 estrella

Ha contestado el 51% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Schlechter Kundensupport

Das Unternehmen weigerte sich eine Rechnungskorrektur vorzunehmen, obwohl dies ein sehr einfacher und schnell durchzuführender Schritt ist. Der Kundensupport ist unglaublich schlecht. Wenn wir als Unternehmen so agieren würden, dann hätten wir bereits mehrere Kunden verloren und ich kann andere nur davor abraten bei dieser Firma zu kaufen.

31 de marzo de 2026

Scammers

Scammers, bought a Phone 26 july 2025. Still havent received anything. Also no reply from the text i send.

8 de marzo de 2026

Warnung

Vertrag storniert, nachdem falsche Ware geliefert wurde – kein Vertrauen mehr“

Ich habe bei SmartestOrder ein neues iPhone 15 Pro (1 TB) über Kaufland bestellt.
Geliefert wurde jedoch kein Neugerät, sondern ein bereits aktiviertes und offensichtlich gebrauchtes Handy – ohne Originalverpackung.

Nachdem ich das Gerät reklamiert und ordnungsgemäß zurückgesendet hatte, wurde meine Bestellung einseitig storniert mit der Begründung „fehlerhafte Angebotsdaten“.
Kurze Zeit später tauchte dasselbe Modell wieder auf der Plattform auf, diesmal als gebraucht – sehr guter Zustand und günstiger.

Auf meine Nachfragen kam keine klare Antwort mehr.
Für mich wirkt das wie ein bewusstes Umgehen eines gültigen Kaufvertrags.
Ich kann nur dringend davon abraten, hier teure Elektronik zu bestellen.

15 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Een dubbel gevoel

Ik heb een iPhone 16 pro enkele maanden geleden besteld. Deze zou gloednieuw zijn. Waarschijnlijk was dit een showmodel want de verpakking was niet zoals deze hoorde te zijn, inclusief het ontbreken van de juiste seal over het toestel. Ik heb de telefoon geïnstalleerd en kwam tot de conclusie dat deze niet eerder was gebruikt en verder prima was. Daarom liet ik mijn bevindingen achterwege. De webwinkel heeft aan mij gevraagd om een review te schrijven vandaar deze eerlijke visie.

1 de abril de 2025

Oplichters

Oplichters! Niet kopen! Apparaat werd geleverd en laadt niet op, na terugsturen geen reactie meer ontvangen. Geld is kwijt, mobiel is kwijt!

22 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Telefoon met mankementen. Klant genegeerd!

In mei van dit jaar een refurbished I Phone gekocht bij dit bedrijf. Al snel bleek de microfoon stuk en ging het opladen moeizaam. De microfoon werd gerepareerd. Binnen een paar maanden ging de accu stuk (was waarschijnlijk al niet in orde). Ik heb het bedrijf aangeschreven via email. Er werd geheel niet gereageerd. Na een week een herinnering gestuurd. Weer geen reactie. Na een week nogmaals een mail gestuurd. Wederom geen enkele reactie. Reparatiekosten waren 75 euro. Dit heb ik dus voor eigen rekening moeten nemen. Reparateur was verbaast dat zo'n relatief nieuw toestel zo slecht was. Voor mij is deze ervaring voldoende om geen zaken meer met Smartestorder te doen.

20 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bijzonder

Telefoon besteld, kreeg bericht dat deze kleur niet beschikbaar en moeilijk te verkrijgen was, of ik akkoord ging met een andere kleur. Toen ik aangaf dat ik de bestelling dan wilde annuleren waren er opeens meerdere aanwezig. Na ontvangst van de telefoon was de kwaliteit prima, accu 100% zoals beloofd, maar de telefoon was niet teruggezet naar fabrieksintellingen en stond in het Japans ingesteld. Kortom, zoals aangegeven in de titel - bijzonder. Maar helaas niet bijzonder professioneel.

23 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zéér matige aftersales - af te raden

Ik kreeg een telefoon die niet overeenkwam met het bestelde (premium / "als nieuw") besteld, maar dat was hij niet. Verkoper (geen naam) gaf aan dat dit waarschijnlijk een vergissing was, ik mocht hem retour sturen. Tot hier was de communicatie prima en behoorlijk vlot.

Retour is wel aangekomen (getekend voor ontvangst), maar het kostte me 3 maanden en een oneindige stroom e-mails en whatsapp'jes om eindelijk een reactie te krijgen. Telefoon wordt niet opgenomen. Na lang tobben heb ik uiteindelijk mijn aankoop bedrag terug ontvangen (met een slap excuus over de retourlevering). Ik raad een bestelling hier af. Uiteindelijke een telefoon besteld bij LEAPP, dat verliep keurig en daarbij kreeg ik ook wat er beloofd werd.

22 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Schwarzes iPhone SE bestellt

Schwarzes iPhone SE bestellt, Versandbestätigung erhalten und danach kam die Frage, ob es auch ein weißes SE sein darf, schwarz wäre aus.
Legere Kommunikation, kurzes hin und her, dann habe ich das weiße Modell akzeptiert. Der Rest lief reibungslos.
Also alles in allen völlig ok 👍

11 de septiembre de 2025

Slecht

De batterij en scherm van me telefoon was kapot gegaan eerst zeiden ze dat ze de batterij gratis wilde repareren en het scherm om mijn eigen kosten. Maar toen ik dat wilde bevestigen hebben ze niet meer gereageerd. Triest

7 de septiembre de 2025

Slechte ervaring

Het "Smartest" is niet bij deze website te bestellen.
Vandaag besteld morgen in huis aan me hoela! Het duurde 2 weken!! en een boze email voordat mijn bestelling eindelijk werd bezorgd. Bestelde ook een screen protector en deze werd geleverd zonder gebruiksaanwijzing en liet gewoon los na een dag. Dus geloof niet wat er op hun website staat.

15 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik kocht een IPad Air

Ik kocht een IPad Air.
3x de verkeerde bezorgd ( verkeerde kleur, geheugen)
De laatste keer de verkeerde kleur geaccepteerd. Terwijl ze zeiden dat ze de juiste wel 100x hadden liggen…
Ze hebben wel wat gecompenseerd. Maar het duurde lang voordat ze op de app of mail reageerde.
Het geeft 3 weken geduurd voordat ik mijn iPad in huis had.

24 de junio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.