Poor equipment. The water gateway reboots spontaneously. According to them, this is perfectly normal, and they see nothing wrong with the device in their system. And of course, it must be your own AC... Ver más
I am new to home automation and needed to get a solution to a possible water leak in place quickly. After discovering Smart Gateways online, I was able to get a few questions answered right away befor... Ver más
Ik heb van Smart Gateways de watermeter geïntegreerd met Home Assistant. Het was even puzzelen met hoe de meter geplaatst moet worden, maar dankzij de snelle support van Smart Gateways (dank Roel!) wa... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Smart Gateways biedt oplossingen voor het monitoren van energieverbruik waaronder elektriciteitsverbruik, gasverbruik, en waterverbruik voor particulieren en bedrijven. Daarbij adviseren wij in totaaloplossingen voor monitoring
Oude Markt 7, 5911 HG, Venlo, Holanda
- smartgateways.nl
Ha contestado el 28% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goed product en zeer snelle service
Goed product en zeer snelle service!
Ik heb nu snel inzicht in mijn verbruik en kan daar makkelijk op schakelen, zeker met het Dashboard wat ik gebruik van Smart Gateways binnen Home Assistant.
Alles was nieuw voor mij, maar Smart Gateways hielp mij totdat alles werkte
Alles was nieuw voor mij, de Raspberry PI, Home Assistant en de Smartmeter en Watermeter van Smart Gateways. Dat was dus een flinke uitdaging om alles in één keer goed te installeren, wat me niet lukte. Dat lag niet aan de instructies, ik had een paar cruciale stappen overgeslagen.
Smart Gateways was direct zowel via email als daarna telefonisch bereikbaar om mij te helpen. Uiteindelijk corrigeerde Smart Gateways de fouten die ik had gemaakt door via Team Viewer de Home Assistant client op mijn PC over te nemen. Wat er nog moest gebeuren kon ik goed volgen, waarna ik de hele installatie nog een keer heb overgedaan om alle stappen goed te leren begrijpen. Ook de vragen die toen nog bij mij opkwamen werden snel en duidelijk beantwoord.
Smart Gateways hielp mij totdat alles goed werkte en nam daar alle tijd voor die nodig was.
Zulke service maak je niet meer vaak mee, echt heel bijzonder zulke uitstekende ondersteuning!
Het product werkt gewoon direct en…
Het product werkt gewoon direct en goed.
Handleiding is zeer duidelijk en makkelijk te volgen.
Support wanneer het toch even niet lukt is echt fantastisch!
Overweeg geen alternatief, gecombineerd met het service niveau, is dit de beste optie!!
Uitstekend en snel geholpen toen ik…
Uitstekend en snel geholpen toen ik tegen een (achteraf logisch) probleem aanliep. Documentatie was prima en begrijpelijk. Probleem had voorkomen kunnen worden door beter te lezen. Nu werkt de gateway perfect!
Gateway aangekocht en geïnstalleerd
Gateway aangekocht en geïnstalleerd. Deze door een foute firmware upgrade (door mij) bleek deze niet meer te werken. Mailtje naar service Smart Gateways die dit direct door had. Met de instructie deze weer voorzien met de juiste firmware en een mooi dashboard werkt deze perfect. TOP!
Prima uitleg op de website en snelle en deskundige hulp
Kastje aan je meter en dan de juiste softwareaanpassingen in Home Assistant. Altijd lastig. Maar met de uitleg op de website en de snelle en deskundige hulp van Smart Gateways is het prima gelukt!
Goed product en uitstekende service
Wat een geweldige ervaring met de Slimme Meter Wifi Gateway! De service was razendsnel en efficiënt.
Binnen de kortste keren had ik het product in huis.
De kwaliteit van de Slimme Meter Wifi Gateway is uitstekend. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het ontwerp en de productie.
Het werkt naadloos en heeft echt een verschil gemaakt in hoe ik mijn energieverbruik beheer.
Maar wat deze ervaring echt naar een hoger niveau tilt, is de uitstekende support die ik ontving. Bij elke vraag die ik had, was er een vriendelijke en deskundige medewerker die klaar stond om te helpen.
Al met al kan ik de Slimme Meter Wifi Gateway ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en geavanceerde oplossing voor het inzichtelijk maken van van hun energieverbruik.
Watermeter type A werkt perfect
Watermeter type A werkt perfect met elster v200 nfc meter. Reageert direct als je vragen hebt! Ook integratie met home assistant werkt goed, wel even de nieuwste handleiding volgen ;-)
Handig, helder en behulpzaam.
De Slimme Meter WiFi Gateway van smartgateways.nl heeft mij enorm positief verrast. Niet alleen is de handleiding kristalhelder en makkelijk te volgen, ook de klantenservice is van topklasse. De eigenaar van deze firma heeft bewezen uiterst behulpzaam te zijn bij elke stap van het proces, zelfs tijdens z’n vakantie. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om een digitale meter uit te lezen!
Fantastische support!
Gasverbruik werd niet goed weergegeven in Home Assistant. Mail gestuurd naar support en ondanks hun vakantie werd dit heel snel opgepakt. Een aanpassing in de sensor was de oplossing. Zeer tevreden. Ook na de aanschaf van een product word je keurig geholpen!
I got really good and quick support…
I got really good and quick support when I had troubles setting up my newly bout smart gateway and integrating it with home assitant. I got answer overnight for all my questions.
P1 monitor dashboard vernieuwing
Ik heb in het verleden al een P1 monitor gekocht. Destijds ook het Home Assistant dashboard ingericht.
Ik wilde alles weer eens updaten dus vroeg of het mogelijk was om de laatste versie te krijgen en dit was geen probleem. Netjes geholpen en zoals ik gewend ben werkt het product ook super goed.
Zou (en heb) Smart Gateways zeker aanbevelen
Vlotte levering en prima P1 lezer voor Home Assistant
Vlotte levering en je kan na levering een configuratie bestand voor Home Assistant downloaden, maarmee je een mooi overzicht krijgt van wat de Smart WiFi Gateway uit de P1 poort leest. Dit was ook precies wat ik zocht, een no nonsense P1 lezer die via WiFi uit te lezen is in Home Assistant. De installatie handleidingen op de site zijn ook zeer leesbaar en makkelijk uit te voeren. En daardoor ook weer wat geleerd om Home Assistant aan te passen op kleur en aantal te tonen fases (ik heb maar 1 fase).
Goede ondersteuning na nieuwe watermeter installatie
Een nieuwe watermeter geïnstalleerd door de water maatschappij. Al tijden met veel plezier de SmartGateway Watermeter in gebruik, maar na de installatie van de nieuwe watermeter (met NFC) werd het wieletje niet meer gedetecteerd. Eerder met de S0 installatie al eens goede support ontvangen van SmartGateways, dus nu weer proberen. Binnen enkele minuten een reactie met een mogelijke oplossing. Er moest een dun laagje van de pulsmeter worden afgeschuurd om de meer afstand te verkleinen. Met duidelijke instructie van support dit gedaan en even later lichte de led weer op bij watergebruik. Alles weer operationeel.
Super tevreden met alle SmartGateways producten (P1 meter, S0-meter en de watermeter) in combinatie met de Homey. Bij vragen zijn ze snel en accuraat en denken met goede kennis mee. Absoluut aan te raden.
een zeer goede support!
een zeer goede support!
en een gaaf ding om te gebruiken!
het is het waard!
De helpdesk is super!
In april 2023 heb ik een 'Slimme meter wifi gateway' aangeschaft en geïntegreerd in mijn Home Assistant. Tot een paar dagen geleden gebruikte ik het standaard energie dashboard.
Op de support website van smartgateways.nl staat hoe je de hun meer uitgebreide dashboard in Home Assistant kunt installeren. Daarbij heb ik per e-mail contact gehad met de support afdeling en ben toen zeer snel, vriendelijk en goed geholpen door de eigenaar van Smart Gateways.
Van aankoop tot hulp na aankoop
Van aankoop tot hulp na aankoop, van levering tot installatie, gewoonweg TOP! Fluvius meter had aanpassingen gedaan aan hun systeem waardoor de data niet doorkwam naar de Smartgateways hub. Hiervoor werd zeer snel een oplossing gevonden via firmware update! Mochten alle bedrijven zo'n service geven, dan zou alles veel vlotter lopen. Echt mega fantastisch tevreden klant!
Goed product en Goede support!
Goed product en Goede support!
De smart gasmeter gateway doet wat ie beloofd te doen en maakt daarmee van een in de kern domme gasmeter een smart variant. Daarnaast mooie integratie met bijv Home Assistant mogelijk, incl zeer uitgebreide toelichting en uitleg hierover, dus helemaal top!
Great customer service !
I bought the Smartgateways P1 gateway for reading out my electricity consumption from my Swedish meter. Installation worked great but in Sweden we are not using peak/offpeak pricing, we are using hourly based pricing so I missed one data item in the readout. I asked a question to the support at smartgateways and got a really quick response with a solution to the problem and a promise that a firmware update will be available in the near future. Thank you for your great customer service.
Slimme watermeter en slimme meter gateway een absolute aanrader!
Via Smart Gateways heb ik de slimme watermeter gateway gekocht. Ik had al eerder de slimme meter gateway gekocht waar ik zeer tevreden over ben.
De watermeter is heel nauwkeurig, een verademing t.o.v. de èrg dure Itron Cyble Sensor watermeter in combinatie met een Youless LS120 die ik eerder had, maar niet tevreden over was. De laatstgenoemde registreerde niet altijd de pulsen in tegenstelling tot de watermeter die ik via Smart Gateways heb gekocht. Na een week heb ik de gemeten stand op de watermeter gecheckt met de meting op de gateway. De watermeterstand op de meter zelf en de geregistreerde meting zijn exact gelijk, in tegenstelling tot de metingen die Intron Cyble deed.
Als je gebruik maakt van Home Assistant, wat ik doe, kan je ook op hun site hele mooie dashboards downloaden. Via een mail, waarbij je de aankoopfactuur meestuurt, ontvang je een wachtwoord om de dashboards met bijbehorende sensor yaml files te kunnen downloaden. De instructies zijn heel duidelijk en je kunt snel aan de slag. De dashboards bieden een schat aan informatie en als je thuis bent in yaml kan je ook zelf het nodige toevoegen of aanpassen.
Extra pluspunt: ze reageren zeer snel op mails en vragen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.