De electronische aansteker die wij besteld hebben was snel geleverd en is voor ons een aanwinst. Geen gedoe meer met lucifers of met bussen gas. Iedere kaars en theelichtje wordt nu op deze verantwo... Ver más
Ben helemaal blij met het product wat jullie hebben geleverd en lekker snel
Zwarte haakjes besteld en witte ontvangen. Snelle reactie op mijn mail ontvangen waarbij aangegeven wordt dat zij zwarte opsturen! En met twee dagen ook ontvangen. Super service (en dit is geen... Ver más
Twee elektrische aanstekers besteld en ontvangen, deze deden het beide niet zoals voorgesteld dus terug gestuurd. Snel bericht over de ontvangst van de aanstekers en dat het aankoopbedrag werd terug b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
We willen je leven graag makkelijker maken met onze producten! Hiervoor speuren we continu voor je naar de allerlaatste trends en de nieuwste slimme producten. Veel van onze unieke artikelen kom je daarom niet tegen in de winkels. We zijn in 2021 ons familiebedrijf gestart. We zijn er met zijn allen super trost op dat we nu al meer dan 8.000 tevreden klanten hebben. Op naar de 10.000! Als onderdeel van onze service, versturen wij onze producten altijd gratis. Alle artikelen zijn al in ons magazijn bij Haarlem in NL op voorraad. Hierdoor is elk product snel binnen 1 tot 3 werkdagen na bestelling bij je in huis. Veel plezier met het bezoeken van onze webshop!
Engelmundusstraat 29, 1971 EJ, IJmuiden, Holanda
- 0640476029
- info@smartproductsonline.nl
- smartproductsonline.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas

Kwaliteit!
Op zaterdag besteld en direct een reactie. Per kerende post het product opgestuurd en de eerstvolgende besteldag ontvangen. Product van goede kwaliteit!
Goede producten
Snelle bezorging zelfs rond de feestdagen, kwaliteit van de producten is prima.
Waar blijft mijn pakketje?
Niets meer vernomen na mijn bestelling van 16 december. Ik had het graag met kerstmis gehad maar dat zal wel niet lukken. Heb nog 1 dag.
Lag aan PostNL. Pakketje was wel op tijd bij de post Gelukkig net nog ontvangen. Dus over het product kan ik nog niets zeggen

Respuesta de Smartproductsonline
Onze bestelling (radiatorhanger) ca 2…
Onze bestelling (radiatorhanger) ca 2 wkn geleden besteld maar tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Tussentijds nog wel de navraag naar ons huisnummer maar ook dit heeft niet tot levering geleid.

Electronische aansteker
Iedere kaars en theelichtje wordt nu op deze verantwoordelijke manier aangestoken.
Dankjewel voor het snelle versturen.
Een hele handige aansteker
Een hele handige aansteker, mooi design, geen geknoei met gas, en geen vlam die of te groot of te klein is, of steeds uitgaat....nee, deze werkt perfect!
Etiketten voor diepvries e.d gekocht.
Etiketten voor diepvries e.d gekocht.
Prijs/kwaliteit niet in verhouding.
Ziet er goedkoop uit. Miskoop.
Gisteren besteld en vandaag bezorgd.
Gisteren besteld en vandaag bezorgd.
Dit soort shops worden zeer gewaardeerd. Niet tot in de lengte van dagen wachten op je bestelling.
Mijn iWatch lederen horloge band draagt heerlijk en is in een goede en mooie kleur uitgevoerd.
Top!
Week geleden besteld en nog niets…
Week geleden besteld en nog niets binnen??
Vandaag bericht gekregen van de firma en het is opgelost! Komen nieuwe. Top afgehandeld! Ze verdienen een 20!!!!!!!👍

Wat een service
Wat een service, helemaal top.
Ze reageren snel, klantvriendelijk!
Hier kun je gerust iets kopen !
Sleutelhanger
Sleutelhanger besteld om verloren sleutels te kunne traceren.
De meegeleverde knoopcelbatterij bleek leeg.
De app die je moet downloaden functioneert niet zoals beloofd.
Kortom. Miskoop.
Prima producten en ook uitstekende…
Prima producten en ook uitstekende aftersales!
Tip: de zeer comfortabele sokken wel een maat groter bestellen dan normaal, want ze vallen vrij klein!
Sleçht tot geen volledige uitleg over…
Sleçht tot geen volledige uitleg over gebruik
De "sokjes" zijn practisch en leuk
De "sokjes" zijn practisch en leuk, maar glijden bij regelmatig gebruik naar beneden!
Heel fijn in gebruik
Wat ik zocht
Wat ik zocht, wad makkelijk te vinden. En ik had fe producten de volgende dag al in huis.
Más información sobre otros tipos de reseñas.