Schuchardt Maskin Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med köpet. Beställningen skickades snabbt och leveransen gick smidigt, trots att det var första gången jag handlade från Schuchardt Maskin. Produkten motsvarar mina förväntningar och verka... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag är nöjd med produkterna men mycket missnöjd med att inte kunna handla utan att blanda in en ”betalningstjänst” som samlar information om transaktionerna. Det blir andra alternativ i framtiden... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick prata med en kunnig representant som visade ett professionellt kunnande och intresse för mitt problem. Produkten löste mitt problem ett par dagar sedan. Jag är nöjd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveransen anlände till min hemadress den 1/9. Det var en smidig procedur som DB Schenker hade för att välja leveransdag och huruvida jag ville hämta leveransen vid fraktterminalen eller få de... Ver más

1. Tienda de herramientas

Escrito por la empresa

Vi levererar maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning inom verkstadsindustrin. Vi importerar själva och levererar direkt från eget lager. Företaget har funnits sedan 1899 och har i över 100 år servat den nordiska verkstadsindustrin med maskiner och verktyg. Vårt kontor, lager och vår utställning finns i Huskvarna.

Schuchardt Maskin

Escrito por la empresa

Leverans nästa vardag!
Beställ en lagerförd artikel innan kl. 15 och vi skickar den samma dag.
Schyssta fraktvillkor
Paket 150 kr Pallgods 850 kr
Professionell support
Våra tekniker har lång erfarenhet och hjälper dig mer än gärna om du undrar något. Slå oss en signal eller skicka ett e-mail så hjälper vi dig. Under vardagar får du svar inom 24 timmar.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 91% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

205 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blev besviken då det står Disella på…

Blev besviken då det står Disella på verktyget men i artikeln så står det att det är VBK som är tillverkaren

Sedan så är priset oskäligt dyrt

2 de abril de 2026
Logotipo de Schuchardt Maskin

Respuesta de Schuchardt Maskin

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi vill gärna förtydliga informationen. Produkten är tillverkad i Sverige & är av märket VBK.
Det enda undantaget är dornet, som är inköpt från Diesella från leverantören.

När det gäller priset speglar det svensk tillverkning, materialval och kvalitet, men vi tar självklart till oss din synpunkt.

Tack igen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, din feedback är viktig för oss.

Shuchardt Maskin AB

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dom kan börja med att skicka min…

Dom kan börja med att skicka min betalda vara

2 de marzo de 2026
Logotipo de Schuchardt Maskin

Respuesta de Schuchardt Maskin

Tack för din feedback.

När du lade din beställning via vår hemsida ska det ha framgått att varan för tillfället var slut i lager. Samma information angavs även i orderbekräftelsen som skickades till dig efter köpet.

Tyvärr har vi i nuläget inget exakt leveransdatum, men i dagsläget bedöms leveransen vara *tidigast* cirka 12 veckor bort. Vi förstår att detta kan upplevas frustrerande och beklagar väntetiden.

Har du frågor kring din order eller önskar göra ändringar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Shuchardt Maskin AB

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.