Jeg har været i et forløb hos Smertefribevægelse, og det har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har haft smerter det meste af mit liv, men gennem forløbet har Patrick med sit engagement og faglig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har grundet en Diskusprotrusion i led nederst i ryggen januar 2025 været meget smertepåvirket og begrænset i min daglige gøremål samt job. Kontaktede smertefri bevægelse for at få hjælp til at komme... Ver más
Kæmpe anbefaling! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kæmpede med invaliderende ondt i min lænd og ned i mit ben i 5 måneder.. Var ved jeg ved ikke hvor mange kiropraktorer, fysser, læger og osteopater.. Og så kom... Ver más
5 Stjerner
Jeg har været i et forløb hos Smertefri Bevægelse og kunne ikke være mere tilfreds. Efter flere år med en kronisk skulderskade og knæproblemer efter operationer, har jeg ikke kunnet styrketræne i tre år eller løbetræne. Nu er jeg tilbage og træner flere gange om ugen.
En særlig tak til Nikolaj, som har været fremragende hele vejen. Hans faglighed, støtte og evne til at forklare og tilpasse forløbet til mine behov har gjort en kæmpe forskel.
Tak. Bare tak!
Jeg har døjet med betændelse i svangsenen i rundtregnet 2 år. Jeg har været en glad løber i snart 10 år, og løb både halv- og helmarathon, men da jeg fik betændelse i svangsenen blev der naturligt sat en stopper for min store passion.
Jeg har været ved lægen, ved fysioterapeut, jeg har lavet øvelser og givet det hvile, men intet har virket.
MEN helt tilfældigt mødte jeg Nikolaj Laursen til en fest, og han gav mig nogle råd og noget vejledning, som har gjort, at jeg nu er oppe og løbe ca. 20 km om ugen, hvilket må siges at være en voldsom forbedring.
Det er helt absurd dejligt, igen, at kunne dyrke den sport, jeg elsker allermest! Og som klinikkens navn antyder, kan jeg nu bevæge mig smertefrit.
TAK! Bare tak!

Respuesta de Smertefribevægelse
Det bedste jeg har gjort for mig selv
Det bedste jeg har gjort for mig selv.
Endelig en behandler der møder én, hvor man er og giver troen på, at man kan få det bedre.
Deres tilgang til smertebehandling virker og det uden en masse hokus pokus men simple ændringer i ens liv samt selvfølgelig træning. Men træning på et niveau, jeg kunne være med på, når nu ikke, jeg er en træningsnørd.
Et forløb hos Smertefribevægelse i Aalborg kan jeg kun varmt anbefale.
Tilbage til livet efter hjernerystelse!
Jeg søgte et sted hvor jeg kunne blive motiveret til at påbegynde træning igen efter jeg fik en hjernerystelse 2024. Jeg havde været sygemeldt ca. 1/2 år da jeg startede i forløb ved Patrick. Jeg havde smerter i nakke/skulder området og i ansigtet efter min hjernerystelse og i lænden også(gammel skade), og jeg havde følger efter hjernerystelsen hvor træthed især fyldte meget, larm, mange mennesker osv.. Jeg stoppede mit forløb før tid, da jeg synes jeg havde fået det godt. Forløbet var godt da det var et samarbejde mellem ham og jeg, og jeg var selv med til at sætte dagsordenen ved sessionerne. Stille og roligt fandt Patrick på øvelser og træning der eksponerede, og udfordrede mig på de ting jeg havde problemer med. Det var rolige omgivelser og ikke et "træningscenter" med for mange mennesker, hvilket var virkelig godt for mig da larm og mange mennesker udfordrede mig meget da jeg startede i forløbet. Derudover var det godt med en anden vinkel på smerter, og det var netop også derfor jeg valgte smertefribevægelse. Jeg arbejder idag 18 timer, går i fitness og træner relativt hårdt og mine smerter er næsten væk. Jeg vil klart anbefale dette til andre - Om det er smerter eller følger efter hjernerystelse.
5 stærke stjerner!
Jeg vil gerne give mine største anbefalinger til Smertefri bevægelse og særligt Nikolaj, som har hjulpet mig med at finde glæden ved løb. Jeg har lært at tolke og forholde mig konstruktivt til mine smerter, noget jeg vil gøre brug af resten af mine dage. Nikolaj er ekstremt vidende indenfor sit felt og samtidig et utroligt empatisk menneske med syn for det hele menneske.
Smertefris læringsplatform og professionaliteten heromkring er i topklasse og de får mine varmeste anbefalinger!
6 måneders forløb
Jeg har gennem det seneste halve år været i et forløb hos Nikolaj med fokus på længerevarende natlige rygsmerter. Fra første møde blev jeg mødt med stor faglighed og oprigtig interesse for både mine symptomer og mit ønske om at forblive aktiv. Forløbet har givet mig væsentligt bedre bevægelighed, styrke og funktion i hverdagen – og jeg har fået en langt bedre forståelse for smerter og hvordan jeg kan arbejde med dem.
Selvom mine natlige smerter desværre ikke blev løst i dette forløb, føler jeg mig godt klædt på til næste skridt med yderligere udredning. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Nikolaj, især hvis man søger et samarbejde baseret på tillid, viden og individuel tilpasning.
Kan på det kraftigste anbefale et forløb ved Smertefri Bevægelse
Hvis du bøvler med smerter i bevægeapparatet, så kan jeg på det kraftigste anbefale et forløb ved Nicolaj ved Smertefri Bevægelse!
Jeg fik selv anbefalet forløbet af en bekendt og er lykkelig for at have booket mit forløb.
Jeg har efter løb døjet med daglige knæsmerter de sidste 5 år - smerter der begrænsede mig i at være fysisk aktiv og som påvirkede mig mentalt i min hverdag.
Jeg har haft samtlige kontakter med egen læge, kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater osv., hvor jeg endte med at føle at jeg cirklede rundt uden at komme videre.
Gennem mit forløb hos Smertefri Bevægelse fik jeg overordnet kendskab og information i smertevidenskab, konkrete værktøjer der hjalp mig med at forstå og takle min smerte og nogle super gode øvelser til at kunne løbe igen. Deres forløb bygger på veldokumenteret smertesvidens og deres medarbejdere er super dygtige til at rumme hele klienten - og ikke bare "knæsmerter". Jeg er nu smertefri og kan anbefale Smertefri Bevægelse til ALLE, der døjer med smerter i bevægeapparatet!
Det her skal alle give sig selv
Nicolaj ved smertefribevægelse i Århus har give mig et super fint forløb ift til min skulder. Jeg har bøvlet med smerter og begrænset bevægelsesfrihed.
Vejen til mere bevægelsesfrihed og mindre smerte, ville jeg ikke have fundet selv.
Jeg er ligesom blevet bragt i balance. Jeg har nu stor mod på træning igen og mærker vedvarende fremgang i styrke og bevægelsesfrihed. Jeg har fået nye redskaber til at forstå og komme omkring smerte og dermed nye redskaber til at tænke muligheder frem for begrænsninger. Gamle sygehistorier og operationsudsigter er sendt på pension til fordel for en mere balanceret tilgang til smerte fysisk som psykisk
SIkke penge maskinen
SIkke penge maskinen, ved ikke hvad jeg havde forstillet mig, men hold da op! Kan virkelig ikke anbefales. Jeg var rystet, da jeg næsten måtte kravle ud i bilen.
Det er ikke første gang keg skriver denne anmeldes men den bliver slettet hver gang.
I burde skamme jer!!

Respuesta de Smertefribevægelse
Stor ros til Teamet hos Smertefri…
Stor ros til Teamet hos Smertefri Bevægelse. Jeg havde ondt i skulder og begrænset bevægelse og havde fået besked om at operation var eneste læsning. Efter 4-5 måneder har jeg meget begrænset ondt og kan stort set lave alt igen. Uden operation.
Virkede, hvor intet andet havde!
Jeg har døjet med smerter i øvre del af ryggen, som i flere år havde holdt mig fra at give den gas med vægten i fitnesscenteret. Efter blot et konsultationer og træninger var der sket en overvældende positiv forbedring, og nu kan jeg give den gas med vægtene, som jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har gjort.
Jeg anbefaler Smertefribevægelse til alle, som er begrænset af deres smerter!
Jeg kan kun give mine bedste anbefaling…
Jeg kan kun give mine bedste anbefaling til smertefribevægelse! Aldrig er jeg blevet hørt og lyttet til som her, jeg er enormt glad for mit forløb, det har ændret mit liv!
Bedste anbefaling!
Jeg har igennem flere år haft smerter fra min nakke og har forsøgt mig med behandling fra diverse faggrupper. Traditionel fysioterapi, kiropraktor, akupunktur, manuvision, cupping, ergoterapi og massage. Alt i alt er flere hundrede tusinde kroner forsvundet - mine smerter forsvandt dog aldrig.
En dag stødte jeg på Smertefri Bevægelse som med en blanding af fysisk genoptræning, hvor min kropslige udfoldelse blev udfordret samt mental genoptrænkng, hvor min viden indenfor moderne smerteopfattelse blev opdateret.
Jeg er det jeg vil kalde færdigbehandlet efter 8 sessioner.
Alt bygger på den nyeste evidens og forskning, hvilket er helt fantastisk!
Bedste bedste anbefalinger herfra 👏🏼
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.