Información sobre la empresa

3. Higienista dental
  4. Dentista
  5. Servicio de blanqueamiento dental

Escrito por la empresa

Smile Lounge er en kosmetisk tandlæge klinik, der hjælper dig med at få dit drømmesmil, ved hjælp af Invisalign den usynlige tandbøjle. Vi hjælper alt fra voksne til teenagere, der ønsker at undgå den traditionelle metal bøjle. I stedet for at bruge 2 år på at få rettet tænder, kan vi skabe dit drømme smil på så lidt som 6 måneder.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit invisalign forløb gik fuldstændigt…

Mit invisalign forløb gik fuldstændigt efter planen. Camilla er super dygtig. Efter 9 måneder var alt på plads og mit ‘bid’ er helt perfekt. Tak til alle hos Smilelounge. Ligeledes rigtig god service og fin klinik.

1 de noviembre de 2025
Logotipo de Smilelounge

Respuesta de Smilelounge

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det er vi meget glade for at høre! 😊🙏🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige afsluttet mit Invisalign forløb hos Smile lounge og resultatet kunne ikke være bedre. Jeg er super glad for resultatet og fortryder næsten at jeg ikke gjorde det noget før!

På mit første besøg snakkede jeg med Kasper, som var utrolig venlig og forklare alt for mig til punkt og prikke, så jeg ikke var i tvivl om hvad der skulle ske.

Efterfølgende har Camilla taget sig af mig på alle mine besøg i klinikken, og hun har også været super professionel og god til at svare på alle mine spørgsmål og gjort, at jeg har følt mig tryg igennem hele processen.

Heidi, som har lavet skinderne til mig, er en fantastisk tandlæge som ikke går på kompromis med resultatet.

Smile Lounge var de aller bedste, jeg kunne finde, og jeg tog ikke fejl - jeg kan 100% anbefale dem til alle som overvejer at starte på et Invisalign forløb. Jeg bor selv i Århus, men det var hele turen værd for mig!

15 de mayo de 2025

Fantastisk service

Jeg har haft et 8 måneders forløb med Invisalign hos Smile Lounge, og jeg er blevet utroligt glad for det færdige resultat. Allerede fra første dag har de været dybt professionelle og omhyggelige, og jeg har følt mig tryg gennem hele processen. Klinikken emmer af ro og overskud, og personalet er både søde, nærværende og kompetente.

De tog sig god tid til at forklare hvert trin i behandlingen, og jeg følte mig altid lyttet til og godt vejledt. Resultatet er præcis, som jeg havde håbet – faktisk endnu bedre!

Jeg kan varmt anbefale Smile Lounge til alle, der overvejer Invisalign.

28 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bedste beslutning nogensinde!

Min oplevelse hos Smile Lounge har været fuldstændig fantastisk! Jeg har fået det smil jeg har drømt og faktisk er resultatet blevet endnu bedre end jeg turde håbe på.

Jeg skulle have gjort det her for længe siden!

Selve forløbet har været nemt, overskueligt og sjovt. Selvom jeg bor i udlandet, rejser rundt i verden har det været virkelig nemt at gå igennem processen.

Jeg har fået det smil jeg altid har drømt om, men vigtigst af alt, så har jeg fået meget mere selvtillid, min familie har kunne mærke hvor positivt mit invisalign forløb har påvirket mig.

Udover det, så er Smile Lounge virkelig eksperter i at lave flotte smil. Men endnu vigtigere, så er det fantastiske mennesker der har en kæmpe passion for at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål du skulle have.

Serviceniveauet er verdensklasse og er præcis derfor jeg rejste fra Dubai, direkte til Smile Lounge for at få hjælp fra de aller bedste.

Jeg fortryder kun at jeg ikke gjorde det her for 10 år siden!!

4 de abril de 2025

Flot Invisalign tandretning

Jeg kan anbefale Heidi Lund og Invisalign. Jeg har fået en professionel og fin behandling og er meget tilfreds med min Invisalign tandretning.

10 de marzo de 2025
Logotipo de Smilelounge

Respuesta de Smilelounge

Tusind tak! Dejligt at vi har givet en god oplevelse😊

Top oplevelse hos Smile Lounge

Top oplevelse hos Smile Lounge, da jeg i dag har været på besøg hos Tandlæge Kasper og fået virkelig grundig, meget venlig og imødekommende vejledning til tandretning af min søns tænder (13 år)

Der blevet taget så godt af os, og vi følte os lyttet til og helt trygge med den kyndige vejledning og de råd vi fik. Der var sat god tid af til os, og selv min søn kom ud derfra med et stort smil, over at være blevet hørt og fået svar på en masse spørgsmål.
Ingen tvivl om at de er dygtige og vi vil til enhver tid anbefale dem og Kasper.

10 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk rejse, fra start til slut

Jeg har været virkelig tilfreds med hele min Invisalign-rejse, og vigtigst af alt, mit nye smil.
Efter indledende undersøgelse af mit bid og tænder, fik jeg lagt en skræddersyet plan med løbende checkups for at se det følge fremgangen. Jeg er simpelt hen blevet så glad for mit nye smil. Kan kun anbefale SmileLounge, hvis du overvejer en Invisalign-behandling. En stor tak til Heidi, Camilla og Kasper for hele forløbet.

27 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med perfekt resultat

Fantastisk oplevelse med Invisalign-forløb hos Smilelounge. Imødekommende smilende personale og super dygtig tandplejer Camilla, som sørgede for at forløbet gik perfekt. Selvom mit forløb var estimeret til at tage 3,5 måned og endte ud i 8 måneder kan jeg kun takke Camilla for at fortsætte forløbet indtil hun også var 100% tilfreds med mit bid, selvom jeg længe havde været tilfreds med det kosmetiske resultat. Ovenud mega tilfreds kunde.

8 de julio de 2024

Jeg kan varmt anbefale Smilelounge

Jeg kan varmt anbefale Smilelounge. Jeg har fået rettet mine tænder hos Smilelounge med Invisalign. Jeg er SÅ glad for mit resultat og ikke mindst hele mit forløb hos dem. De har god service og kvaliteten er i top og jeg følte mig i trygge hænder gennem mit forløb. Kæmpe anbefaling herfra.

11 de julio de 2024

Kæmpe anbefaling af Smilelounge

Kæmpe anbefaling af Smilelounge. Jeg har længe haft et ønske om at få rettet mine tænder. Den mest imødekommende og behagelige tandplejer Camilla gjorde dette muligt for mig. Det er virkelig et kompetent team, som bestræber sig på at tilgodese kundens ønsker. Hver eneste besøg hos Smilelounge har været en fornøjelse.

Så hvis du ønsker at få rettet dine tænder under sikre og trygge forhold samt opleve et professionelt og kompetent team, skal du vælge Smilelounge.

11 de julio de 2024

Fantastisk resultat og forløb

Efter utallige besøg hos flere tandlægeklinikker, som alle gav mig beskeden om at de ikke kunne hjælpe mig, hverken med Invisalign eller togskinner, fordi mine tænder sad så skævt, valgte jeg alligevel at give Smile Lounge et forsøg. Her kunne de overhovedet ikke se begrænsninger og fortalte mig at mine tænder sagtens kunne rettes med Invisalign - og så endda på omkring 1 år.

Jeg er nu færdig med forløbet og jeg er blevet sindssyg glad for mine "nye" tænder. Forløbet har fra start til slut været fuldstændig upåklageligt og man føler sig super godt tilpas hos det søde personale i klinikken.

10/10 oplevelse.

5 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En klar anbefaling af Heidi Lund, tandplejer Camilla og hele teamet.

Besluttede at få rettet mine tænder med Invisalign hos Tandlæge Heidi Lund (Smile Lounge) efter jeg for 20 år siden havde fået rettet dem med togskinner, hvor resultatet ikke endte som ønsket. Oplevelsen hos Heidi Lund har hele vejen været virkelig positiv. Tandplejer Camilla har lige fra forundersøgelsen og hele vejen igennem forløbet, været smilende, givet god information og virkelig været sød til, at svare på spørgsmål. Har hele vejen følt mig i gode og professionelle hænder - og takket være Camilla blev oplevelsen med, at få rettet tænderne rigtig rigtig god og resultatet er jeg meget glad for.
Det var hver gang en god oplevelse, at træde ind af døren hos Heidi Lund.

2 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt forløb og flot resultat

Jeg er utroligt glad og tilfreds med det resultat jeg har fået hos Smile Lounge. Allerede efter 4 måneder, var mit forløb færdigt og jeg fik det smil jeg altid havde drømt om.

11 de junio de 2024

Fantastisk oplevelse med Smilelounge

Fantastisk oplevelse med Smilelounge. Jeg er er så glad for mit resultat!
De er et dygtigt og professionelt team, som går op i de små detaljer, samtidig med at de plejer deres kunder til punkt og prikke. Man føler sig i trygge hænder i Smilelounge og jeg kan kun anbefale dem.

10 de enero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.