Smitmeijer Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

2,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht de sculpting bikini omdat ik iets met meer ondersteuning wilde voor vakantiefoto’s. Hij geeft een mooie vorm zonder dat ik mij ingesnoerd voel.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extreem lange levering, product komt helemaal niet uit Nederland! En ondanks 30 dagen terugbetaal garantie volgens de website, blijkt dit helemaal niet aan de orde te zijn. Je mag het product houde... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De levering heeft langer geduurd dan oorspronkelijk verwacht, wat jammer was. Gelukkig hield de klantendienst mij goed op de hoogte van de situatie en werd er steeds snel en vriendelijk geantwoord op... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

54 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geen terugbetaling mogelijk!

Extreem lange levering, product komt helemaal niet uit Nederland!
Je mag het product houden (maar dat wil ik niet) en je krijgt een kortingsvoucher voor een nieuw product.
Ik wil geld terug en na vele emails een deel terug betaald gekregen. Zeer slechte klantervaring!

19 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik laat niet vaak feedback achter maar…

Ik laat niet vaak feedback achter maar deze bestelling verraste me. De bikini gaf mij meer zelfvertrouwen dan de meeste badmode die ik eerder heb geprobeerd.

19 de julio de 2026

Respuesta de Smitmeijer

Dit vind ik nou een hele lieve review, bedankt!

total scam

This is not a shop in Zandvoort as misleadingly advertised, it is a drop shipping business that makes you wait months and pay an absurd amount for terrible quality products shipped from China. And if you want to return a product, forget about it. Either you ship it back to China, with all the associated costs and uncertainties, or they keep offering you discounts on subsequent purchases to make you keep the item (and not having to refund it). I wonder how this can be legal.

23 de junio de 2026

Dropshipping!

Dropshipping!
Walgelijke misleiding, troep uit China alsof het van een mooie winkel uit Zandvoort zou komen.
Helaas ik ben er ingetrapt.
Bikini besteld, heeft bijna 1 maand geduurd voor deze eindelijk binnen was (vlgns site 3 a 5 dagen levertijd). De vakantie was al lang voorbij …
Kwaliteit en pasvorm valt erg tegen, en retour blijkt toch naar China te moeten … staat inmiddels op de site maar heb ik bij aankoop niets over kunnen vinden.
De winkel in Zandvoort zou niet bestaan, al heb ik dat niet zelf kunnen checken.

18 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De high waist stijl is mijn favoriete…

De high waist stijl is mijn favoriete deel van de bikini. Hij geeft genoeg bedekking maar voelt toch modern en mooi aan. Ik vond ook dat het materiaal een fijne stretch heeft zonder dun aan te voelen. Het duurde even voordat hij aankwam maar toen ik hem paste was ik blij met mijn keuze.

18 de junio de 2026

Respuesta de Smitmeijer

Hoi Hanna, bedankt voor de review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ontzettend lange levertijden. Als er al een pakketje komt.

Ontzettend lange levertijden, waarbij steeds weer nieuwe excuses worden gegeven waarom de bestelling nog niet is geleverd.

De bestelling blijkt tevens vanuit China te worden verzonden, terwijl dit nergens duidelijk op de website wordt vermeld. In combinatie met de lange levertijden, de gebrekkige communicatie en eindeloze excuses voelt dit misleidend.

Daarnaast blijkt er, in tegenstelling tot wat de website suggereert, geen fysieke winkel te zijn. Ook de vele positieve reviews komen op mij ongeloofwaardig over. Op basis van mijn eigen ervaring heb ik daar weinig vertrouwen in.

21 de julio de 2026

Retour-drama

Ik bestelde 2 badpakken. De levertijd was absurd lang (+3 weken) en niemand kon me duidelijkheid geven over de levertermijn. Toen ze uiteindelijk aankwamen, wilde ik er 1 van retourneren. Wat een gedoe! In plaats van op mijn eenvoudige vraag te antwoorden, bleef ik voorstellen krijgen (50% korting op de volgende bestelling, voucher van 70%,...). Ik ben de tel kwijt hoeveel mails ik hiervoor al gestuurd heb! Klantenservice is ondermaats!

21 de julio de 2026

Misleidend

Misleidend, producten komen uit China. Lang wachten en vervolgens geen optie om retour te zenden.

Kwaliteit in combinatie met gevraagde prijs niet juist

13 de julio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veilig

Veilig! Het duurde iets langer dan ik verwacht had. Of ik had zelf niet goed gelezen. Kreeg direct antwoord van de klantenservice voor vragen. Bikini is precies zoals de reclame zegt. Mooie kwaliteit en zit goed.

20 de julio de 2026

Nooit wat bestellen!!vreselijke oplichters

Nooit wat bestellen, oplichters!!!Het liefst zou ik geen enkele ster willen geven. De bikini's kwamen heel veel later pas, en ik kreeg ook de smoesdat het pakketje niet gescand zou zijn zoals ik hier al vaker lees.
Ze geven je t idee dat je met een bedrijf uit Zandvoort te maken hebt.als je wilt retourneren (omdat de bikini niet meer nodig is na 3 weken te hebben gewacht) worden en idd 2 opties gegeven..
1. Je houd de bikinis en je krijgt 40 procent van het aankoopbedrag(anderen kregen blijkbaar 50 procent..) er wordt bij vermeld dat dit de meest gekozen optie is
2.je mag het zelf terugsturen voor eigen rekening. Nergens wordt dan vermeld dat je het terugmoet sturen naar CHINA, dat komt pas als je om een adres vraagt
.retourlabels zoals vermeld staat op de site, die hebben ze niet.
Vreselijk, nooit wat kopen hier

18 de julio de 2026

#nietbestellen

Bestel hier niet. De beloofde levertijd van 3–8 werkdagen wordt niet nagekomen. Mijn bestelling is na lange tijd nog steeds niet verzonden, terwijl de klantenservice blijft aangeven dat het "onderweg" is. Loze beloftes en excuses maar geen oplossing.

15 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg fijn contact over de bestelling

Erg fijn contact over de bestelling. Snelle reactie. Een beetje lang gewacht maar wat wil je in de vakantie periode. Bikini precies wat ik verwachtte. Het advies om een maatje groter te nemen was een goede tip omdat het wat klein valt.

15 de julio de 2026

Respuesta de Smitmeijer

Fijn dat het contact zo goed beviel en dat de maattip zijn werk heeft gedaan! Veel plezier met je bikini.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring voelde persoonlijk van…

Mijn ervaring voelde persoonlijk van begin tot eind. Het antwoord van de klantenservice klonk niet standaard en daardoor kreeg ik meer vertrouwen in de winkel.

27 de junio de 2026

Respuesta de Smitmeijer

Dank voor je mooie woorden. Vertrouwen is precies wat we willen waarmaken, dus dit is fijn om terug te lezen. Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit merk voelt veel persoonlijker dan…

Dit merk voelt veel persoonlijker dan veel andere modewinkels. De items zijn mooi de klantenservice is vriendelijk en de hele ervaring voelde makkelijk.

17 de junio de 2026

Respuesta de Smitmeijer

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Persoonlijk en makkelijk is precies waar we voor gaan. Veel plezier met je items!

8 consejos para escribir buenas reseñas.