Køb snørebånd et andet sted. Firmaet besvarer ikke emails og beløbet står forsat reserveret på min konto over et måned senere, hvor jeg heller ikke har modtaget varerne. Købte et par snørebånd for ov... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte 2 pk snørrebånd til 50 kr pr styk og Ortopædiske Indlæg til 195,00 DKK. Disse indlæg passede ikke til mine fødder og jeg valgte at sende dem retur og gøre opmærksom, som de anbefalede.... Ver más
Bestilte d. 3.6. Fik bekræftelse i mail. Penge trukket d. 5.6. Og så er der intet sket. D. 11.6. bevarede jeg bekræftigelses mailen med undren over at jeg ikke hørte mere. Ingen reaktion. D. 12.6. skr... Ver más
Levering - Hurra Skrev tidligere en “Advarsel - hold jer væk” Jeg har nu fået mine snørebånd - tusind tak - dejligt. Det må stå hen i det uvisse, hvorfor kontakt med firmaet ikke er mulig eller re... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god hjemmeside
Super god hjemmeside. Gode priser som inkluderer fragt. Dejligt
Jeg er tilfreds med varen
Jeg er tilfreds med varen, men syntes det tog lang tid at modtage den.
Super service og kvalitet
Super service og kvalitet! Man ønsker sig næsten mere snøre-fodtøj😄
At jeg fik min bestilling i løbet af et par dage, og ikke behøvede at gå fra butik til butik, for at finde de rigtige snørebånd, størrelse, farve osv.
Der kom ikke en ordrebekræftelse, men vigtigst af alt kom ordren i løbet af 2 hverdage.
Lidt lang leveringstid men varen synes…
Lidt lang leveringstid men varen synes at være ok

Respuesta de Snøre Bånd
God hjemmeside
God hjemmeside. Hurtig levering. Ingen problemer.
Fine snørebånd - manglende blot info
Fine snørebånd, men træls der ikke fulgte en instruktion med til hvordan man satte deres elastik snørebånd i korrekt.
Perfekt vare
Perfekt vare, der er præcis som vist på netsiden og god forsendelsestid!
God kvalitet og hurtig levering.
Har bestilt snørebånd for en uge siden
Har bestilt snørebånd for en uge siden. Ingen ordrebekræftelse, ingen snørebånd, men pengene er trukket ☹️

Respuesta de Snøre Bånd
Fin leverance!
Perfekte snørebånd i god kvalitet og…
Perfekte snørebånd i god kvalitet og hurtig levering
De er praktiske
De er praktiske, det er hurtigere at tage sine sko på.
Bestilte 2 x fine snørebånd
Bestilte 2 x fine snørebånd. Kuverten ankom ikke indenfor den i ordrebekræftelsen lovede tidsfrist, men den ankom. Umiddelbart virker kvaliteten af snørebåndene til at være i orden.
Ok, virker fint, tak
hurtigt og effektivt