La empresa ha respondido
Jeg modtager min pakke hurtigt, hvilket er super dejligt! Men da jeg skal prøve snack boxen fra melii står der både på hjemmesiden og på selve indpakningen, at den er nem og åbne og lukke, hvilket på... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering. Det eneste minus var at der ikke stod om drikkedunkene jeg købe måtte komme i opvaskemaskine, den info havde været rar, måtte gå ud fra at de kunne eftersom der ikk stod de ikke k... Ver más
La empresa ha respondido
Bestille den 31/3/2026 modtog pakke. 1-4-2026 og have en meget glad dreng der glæder sig til at bruge sine nye madkasser og drikkedunk. Pakken var pakket super godt ind uden tvivl jeg kommer til at ha... Ver más
Voldbyvej 5A, 5500, Middelfart, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fra bestilling til varen var modtaget gik rigtig hurtigt. Yderst tilfreds

Hurtig levering.
Det eneste minus var at der ikke stod om drikkedunkene jeg købe måtte komme i opvaskemaskine, den info havde været rar, måtte gå ud fra at de kunne eftersom der ikk stod de ikke kunne.

Respuesta de Snack Boxen
Nem og hurtig bestilling, og super hurtig levering. Lækker kvalitet der holder godt styr på de forskellige snacks, man har pakket.

Respuesta de Snack Boxen
Vi købte tre lekkabox madkasser. Virkelig fede og vi er virkelig tilfredse. Hurtig levering oveni

Respuesta de Snack Boxen
Super hurtig levering, lækkert og stort udvalg af madpakker af god kvalitet. Kan anbefale andre at handle her, vil selv gøre det til en anden gang

Respuesta de Snack Boxen
Jeg gennemførte min ordre tirsdag kl 12.45. Under et døgn senere er ordren leveret hjemme. Pakket både godt og flot ind. Det er absolut ikke kina-varer, som jeg ellers blev nervøs for, grundet en anden anmeldelse. Alle 7 varer (drikkedunke og forskellige snackboxe) er mega fine!

Respuesta de Snack Boxen
Altid hurtig levering og drikkedunkene er rigtig nemme for børene og det samme med madkasserne. Shopper altid gerne her hvis der skal købes drikkedunk og madkasser nemme at rense hvor man kan få et piperør igennem og bliver ikke hurtig ulækkert kan kun anbefalde den her hjemme side

Respuesta de Snack Boxen
Nem hjemmeside, godt med info efter bestilling og gode varer modtaget. Alt i alt en god oplevelse.

Respuesta de Snack Boxen
Bestilte onsdag eftermiddag - fik leveret pakken under 24 timer efter. Super tilfreds

Respuesta de Snack Boxen
Ekstremt hurtig levering og glimrende kvalitet. Har købt fire forskellige boxe for at se hvad der fungerer for os og alle er så fine :)

Respuesta de Snack Boxen
Rigtig gode produkter og en lille reklamation som blev opfulgt virkelig hurtigt. Så kan kun anbefale køb hos dem. God service.

Respuesta de Snack Boxen
Jeg er specielt meget glad for køb af lyserød madkasse m. glimmer, fordi jeg ved, at mit barnebarn bliver glad for den.

Respuesta de Snack Boxen
Superhurtig levering og flotte, funktionelle produkter som holder.

Respuesta de Snack Boxen
Más información sobre otros tipos de reseñas.