Ik heb meerdere bestellingen gedaan en altijd was het goed! Zeer lieve en vriendelijke verkoper. Hij heeft heel lekker snoep met fatsoenlijke prijzen!! Echt een aanrader!
Consulta las opiniones de los clientes
Top Service! Snack and Spark werkte mijn LIVE bestelling heel erg netjes af. - Op verzoek deed hij enkele producten in een apart zakje waar die helemaal niet moeilijk over deed, - Hygiënisc... Ver más
Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de gekochten product. Prijs, kwaliteit, service, snelheid, communicatie verhoudingen waren heel knap in balans. Daarbij was ook de verpakking,... Ver más
La empresa ha respondido
Hele vriendelijke jongeman, heb hier al meerdere malen besteld, hij neemt de hygiëne hoog in acht wat ik heel erg waardeer en daarbij heeft hij zeer goede kwaliteit snoep voor een mooie prijs. Ik best... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
We verkopen betaalbare snacks uit Amerika in Nederland en in België. Hierin bieden we als Snack and Spark ook samengestelde pakketen aan en mysterypakketjes. We leveren in Nederland binnen 2 werkdagen en in België als Snack and Spark binnen 3-4 werkdagen.
Información de contacto
Holanda
- snacknspark.com
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Snelle levering, goed verpakt.
Snelle levering, goed verpakt. De snoep was heerlijk. Ga zo door.
Top!
Via TikTok heb ik snoep besteld bij snacknspark, eerlijke ondernemer en verkoopt echt super lekkere snoepje voor een mooie prijs. Snel verzonden en snel in huis. Kortom Top!
Super lekkere snoep
kan de bestelling veelal via tiktok…
kan de bestelling veelal via tiktok ingepakt zien worden, goeie hygiëne, netjes handschoenen aan en vervangen etc.
Snoep is super verpakt
Snoep is super verpakt. Smaak is top. Normaal gesproken is schep snoep ontzettend droog en taai en dit is alsof het net gemaakt is!
Complimenten!
De augurken over datum
De augurken over datum,
Snoep maakte niet supper vers.
De uitbater is wel een vriendelijke man!

Respuesta de Snack and Spark
Onwijs tevreden! Aanrader!
Heerlijke verse snoepjes en goede service. Live ingepakt op tiktok en onwijs snelle verzending.
Zeker aan te raden!
Goed snoep.snelle levering
Goed snoep.snelle levering. vriendelijk personeel.voor herhaling vatbaar
Top producten en supervriendelijke…
Top producten en supervriendelijke medewerker, ga zo door kerel!!!
Veel keuze voor een eerlijke prijs
Goede service en super snel geleverd.
Eerlijke verkoper.
Bestel hier om ondersteuning van kleinere ondernemers!
Via tiktok live gekocht
Via tiktok live gekocht ! Lekkere snoep en vriendelijke meneer aanrader
Bij deze topper via z'n TikTok…
Bij deze topper via z'n TikTok livestream besteld. Superaardige gast die er ook nog een lekker blikje Monster bij heeft gedaan (en normaal gesproken vind ik Monster niet eens lekker, haha)
Ga zo door kerel!!!! Mensen deze topper is scherp geprijsd en de kwaliteit is perfect.
MiJol
Top snoep
Goede kwaliteit snoep en snelle levering! Grote aanrader voor iedereen die van snoep houd voor een goede prijs!
Perfect
Pakket goed en netjes aangekomen, zelfs nog wat extra’s gekregen. Prijs is heel goed dus zeker aan te raden!!