Har brugt Snack Patruljen 3 gange nu, og hver gang har de overholdt tidsfristen. Man får altid lige en lille chokolade snack med, og en fin lille besked. Buddet er altid høflig og giver altid et s... Ver más
La empresa ha respondido
Det kan siges meget kort - perfekt 👌🏻 Ikke så længe efter bestilling, ville jeg tænde lyset udenfor ved døren, men der stod allerede en pose og ventede, med dejlig kolde drikkevarer, en lykkeliger... Ver más
Snack patruljen…. Hvad kan man sige om dem udover at de er fantastiske? Lille fin virksomhed drevet af 3 unge og målrettet mennesker der altid vil være foran din dør inden de 30 minutter som lovet... Ver más
La empresa ha respondido
Levering af snacks og kolde drikkevarer i Aalborg
Dalgasgade 23b st tv, 9000, Aalborg, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vanvittig god service, spændende udvalg og altid smilende bud - hvad mere kan man forlange? Loyal kunde og vil altid være det 😎
Fantastisk service. De kommer altid hurtigt med de lækre snacks man bestiller.
Den ene gang jeg ved en fejl fik en anden pakke slik end jeg havde bestilt, kom de hurtigt med den rigtige pakke + ekstra slik som en undskyldning. Meget mere end hvad der var nødvendigt! - 10 stjerner herfra
Top tier service, efterspurgte noget slik og de fik det restocked, vvvvnice.
Har blandt andet brugt Snack Patruljen til at sende en “sød” hilsen til en god veninde, som jeg mente skulle have en lille opmuntring. Snack Patruljen havde et virkelig godt udvalg og bestillingen var nem. Snack-pakken blev leveret med smil på læben og alt kørte nemt og på skinner!
Jeg kan klart anbefale Snack Patruljen!! ⭐️
Det kan siges meget kort - perfekt 👌🏻
Ikke så længe efter bestilling, ville jeg tænde lyset udenfor ved døren, men der stod allerede en pose og ventede, med dejlig kolde drikkevarer, en lykkeligere overraskelse samt nogle andre sager - lækkert der kan købes en overraskelse.
Der fulgte også en lille sød besked med 😄
Hurtig levering. Super udvalg! Levering direkte på bådebroen👏🏻👍🏻 Skøn og herlig snackhilsen i posen☺️
Super hurtigt, fik præcist hvad jeg bestilte, og overraskelserne er så sandt overraskende!
Genialt koncept til den dovne fredag :)
Sødeste levering med personlig besked, hurtig levering, fede produkter og super service! :)
Kan kun anbefale dem.
Langt bedre end just eat
Det sødeste og hjælpsomme personale, hurtig og personaliseret levering 🤘🏼
Más información sobre otros tipos de reseñas.