Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hebben hier een tablet gekocht met 6000 ah accu. Deze loopt constant leeg ook bij geen gebruik ervan. Tevens extra garantie aan gekocht. De klantenservice laat maar op zich wachten en mailen dat ze... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betrug!!! Wir haben eine Vibrationsplatte für über € 300 gekauft. Die Vibrationsplatte war ihr Geld nicht wert!!! Haben daher vom Widerrufsrecht Gebrauch gemacht und nach mehrmaliger Aufforderung... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 29 april ‘26 True Wireless in-ear hoofdtelefoon gekocht. Na ruim 14 geleverd. Helaas de oortjes laden niet goed op en vallen na 5 a 10 min uit. Gemaild dat ze niet goed werken ze zouden contact... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde een beamer, en kwam erachter dat de zogezegde “objectieve”consumentenpagina rechtstreeks aan het bedrijf is gelinkt (een soort verdoken advertentie). Ik annuleerde meteen de bestelli... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,3

Todas las opiniones

161 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb bij snapbuy een scheerapparaat…

Ik heb bij snapbuy een scheerapparaat besteld. Werd zonder waarschuwing aangeboden aan huis maar ik was niet thuis. Kreeg toen een mail dat ik het scheerapparaat in Rijssen moest ophalen. Dat is een halfuur rijden heen en een halfuur terug. Ook stond er geen adres waar ik het scheerapparaat in Rijssen moest ophalen. Vele keren snapbuy gehaald dat ik het niet ontvangen heb en mijn geld teruggestort wil hebben. Iedere keer kreeg ik van snapbuy dat ik het scheerapparaat moest terug sturen en ik heb vele keten gehaald dat ik het scheerapparaat niet kon terugsturen omdat het nooit heb ontvangen. Ik vind snapboy een stelletje dieven. Mensen die er werken sukkels en proberen mij op tochten. Wat een kxt bedrijf. Mensen bestel nooit wat bij snapboy. Het zijn dieven en oplichters. Bram Schouten

10 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik wacht al sinds 31 december 2025 op…kan ze blijkbaar ook weinig schelen waarom zou t ook het trucje consumenten site werkt uitsluitend en ik ben overduidelijk niet de enige !!

Ik wacht al sinds 31 december 2025 op mijn bestelling , nog steeds niets ontvangen .. op geen enkele mail wordt geantwoord . Ook in het consumenten website trucje getrapt dus 😥 als het Chinese troep zal zijn ALS ik het alsnog ontvangen zal had ik dus beter bij temu zelf kunnen bestellen 😑 die zijn sneller sws .. de reviews die ze ontvangen

13 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Troep uit China waar de winst op gemaakt wordt.

Dit bedrijf heeft duidelijke connecties met 2025 Consumentenproductrapport.nl. Hier komen al hun producten als beste uit de test. Ga je bestellen dan kan je een eeuwigheid wachten op je bestelling en als je bestelling binnen is blijkt het een goedkoop product uit China te zijn. Kortom: oplichters die snel geld willen verdienen. KIJK UIT.

10 de enero de 2026

Scheerapparaat

Scheerapparaat.
1x gebruikt..huiduitslag..geprobeerd terug te sturen maar geen reactie. Ook geen retour adres. Kon wel 20%korting krijgen .
Koop er niets allemaal chinese troep.

10 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet te vertrouwen (ook Trustpilot niet)

Heel raar, want voordat ik een bestelling deed heb ik hier bij Trustpilot gecheckt en kwam het bedrijf er top uit! (Dat was 3-1-26) Dus idd een bestelling geplaatst.
En er kennelijk ook ingestonken, hoor niets meer en nog niets ontvangen.
Hoe kan het dat Trustpilot eerst zulke goede recensies gaf en nu ineens zo slecht?
Is ook Trustpilot al niet te vertrouwen?
Ik denk het!
Mensen TRAP ER NIET IN!!

8 de enero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het kan eerlijker!

Het kan eerlijker!
Ik dacht ook dat de Consumentenbond de tablet van Snapby als beste had getest. Na aankoop viel de kwaliteit tegen, vooral het geluidsvolume was onder de maat. Om die reden teruggestuurd. Na enig aandringen werd het aankoopbedrag enkele weken later teruggeboekt. Wel goede en snelle communicatie over de terugbetaling.

7 de enero de 2026

Zeer slecht retourbeleid

Zeer slecht retourbeleid, ik heb al meerdere keren (in de afgelopen 10 dagen!) de gegevens aangevraagd om mijn bestelling retour te zenden en tot op heden nog geen gegevens ontvangen. Meerder mails gestuurd in de afgelopen dagen, ook los van het contactformulier en er gebeurt niks. Zeer slechte service en beleid. Er wordt nergens op gereageerd, behalve met automatische mails.

4 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb 7 weken moeten wachten op mijn…

Heb 7 weken moeten wachten op mijn bestelling, ook was de communicatie van jullie kant niet optimaal.
Nadat ik heb gezegd dat ik in contact ging met nietbezorgd.nl is er wat meer schot in de zaak gekomen.
Voor mij was dit de eerste maar ook de laatste keer op Snapbuy.

31 de diciembre de 2025

Hoezo premium klantenservice!!!!

Door fout op webpagina van Snapbuy verkeerde kleur besteld op 28-11-2025 om 11:32 uur.
Gelijk om 11:34 uur, na ontvangst van bevestigging van bestelling, contactformulier verstuurd en diverse mailberichten verzonden, met het verzoek de kleur aan te passen.
Krijg op 22-12-2025 (bijna maand na bestelling) onderstaand bericht:
"Bedankt voor je bericht.

Onze excuses voor de vertraagde reactie.

Zoals ik in ons systeem kan zien, is je pakket al op 04.12. bij je afgeleverd.
Het spijt ons oprecht dat we de door jou gewenste kleur niet tijdig hebben kunnen aanpassen, omdat je bericht helaas in onze spammap terecht is gekomen."

Dus; Mijn reactie op eigen contact formulier op 28-11-2025 om 11:34 uur. (2 minuten na de bevestigging van mijn bestelling)
Ga mij nu niet vertellen dat jullie eigen contactformulier altijd in de spammap komt.
Dat geldt ook voor al mijn mailtjes verzonden binnen 10 minuten na de bestelling.
Hoezo Premium klantenservice als jullie eigen contact formulier in de spammap komt.
Eenmaal maar nooit meer Snapbuy!!!!!!
RvdL

22 de diciembre de 2025

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring.
Na het bestellen van een saturatiemeter heb ik niets ontvangen. Meerdere keren contact gezocht per e-mail, zonder enige reactie. De bestelling daarna officieel geannuleerd, maar tot op heden geen terugbetaling en geen enkele vorm van communicatie. Dit bedrijf komt afspraken niet na en is onbetrouwbaar. Absoluut af te raden.

22 de diciembre de 2025

Doe het niet!!

Een zuurstofmeter besteld, naar aanleiding van een artikel dat deze meter het beste uit de test kwam, dit bleek nep te zijn.
Dus trap er niet in!
Bij bol.com was de zuurstofmeter €20 goedkoper.

21 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel op 28 november nog niets gezien.

Bestel op 28 november nog niets gezien.
Gebeld al paar dagen wordt gewoon bandje afgespeeld gemaild al 20 keer geen antwoord.
Niets bestellen bedrijf bestaat niet.
Nu 10 januari en nog niets gezien.
Nu 20 februari 2026 en lukt niet om met hun in contact te komen.
Mailen krijg je standaard mail terug.
Bellen krijg je een bandje tevoren dat het wachten lang kan duren.
Heb het geprobeerd maar steeds meer als half uur in de wacht.
Geld kwijt.

28 de noviembre de 2025

Oplichters

Artikel besteld omdat zij deden voorkomen dat dit artikel als beste getest uit de test kwam. Kwam erop tijd achter dat dit niet waar is, maar kon nergens mijn recht op herroeping kwijt. Het mailadres support snapbuy.org bestaat namelijk niet. Ik kreeg mijn mail net zo snel weer terug. Ook de link waarmee ik het artikel retour kon melden werkte niet. Koop hier niets!!!!!

12 de diciembre de 2025

Scheerapparaat besteld

Scheerapparaat besteld en was niet tevreden. Contact met hun en ze legden mij uit hoe en met welke info ik het terug kon sturen.
Zo gedaan. Het geld zou 7 dagen later zeker op mijn rekening staan!
Niet terug gekregen!
Bellen is niet mogelijk en de mails worden niet beantwoord.
Oplichters! Niets kopen daar!
Vorige week mijn geld alsnog terug gekregen. Dus wel blij hiermee 👍

22 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.