Pakket teruggestuurd naar adres dat op retourformulier staat. Pakket is helaas weer naar mij teruggestuurd omdat het adres niet zou kloppen ???? Telefonisch contactopnemen met nr. 06 45 59 57 85 is... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Besteld op 23-11-2025, €239,98 betaald, order 3081, nooit ontvangen, na toezeggingen geen reactie meer. Verzoek tot terugbetaling loopt.
Destijds drie paar schoenen besteld, waarvan één net vóór Black Friday, waardoor ik de korting misliep. Gelukkig waren ze zo vriendelijk om het verschil alsnog aan mij terug te betalen. Ik ben erg tev... Ver más
23/9 Schoenen nooit ontvangen, 1e keer en 2e keer een zogenaamde spoedlevering is ook nooit bezorgd. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg! 13/11 ik schaaf mijn review een beetje bij, ondanks... Ver más
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van producten uit verre landen. Denk aan sneakers, kleding, sieraden, tassen, elektronica, kunst en nog veel meer! Bij Sneakerspact regelen wij het hele proces, van inkoop tot kwaliteitscontroles en het importeren van jouw goederen! Benieuwd naar onze service? Bekijk onze aanbiedingen of neem contact met ons op!
Stationsplein, 1012 AB, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Was een beetje onduidelijk wanneer de schoenen binnenkwamen. maar verder goede en mooie schoenen

Update:
Inmiddels heb ik uitgebreid contact gehad met Sneakerspact. Ik heb uitgebreide excuses en uitleg ontvangen en ze zijn direct aan de slag gegaan met mijn bestelling.
Binnen 24u heb ik een verzend bevestiging ontvangen en twee dagen later heb ik de schoenen in goede orde ontvangen. Ze zien er heel goed uit en aanstaande vrijdag kan ik onze jarige verrassen met deze fantastische sneakers!!!
Het is jammer dat de communicatie in eerste instantie mis is gelopen, maar kan niet anders zeggen dat de medewerkers alles naar tevredenheid en keurig op hebben gelost. Daarom de update van mijn review!
Ik heb 3 weken geleden bestelling geplaatst en betaald. Betalingsbevestiging was de volgende dag binnen en daarna geen enkele informatie meer ontvangen. Contact via mail, chat en WhatsApp gezocht en na een week nog geen enkele reactie......

Respuesta de Sneakerspact
Spijtig , lange levertijd en weinig feedback hoe wat waar pakket zich bevind of geleverd word. Beetje in het ongewisse gelaten. Verder correct.
Schoenen zijn perfect
Alleen levering en contact met het bedrijf is erg slecht
Binnen 2 weken was de bestelling geleverd. Goed en fijn adres.
Betrouwbaar en goeie kwaliteit, topper!!
Producten zijn prima maar service en levering is soms erg onduidelijk

Goede service qua reactie, en hulp. De kwaliteit is ook 1:1
Hele goeie kwaliteit schoenen en fijn contact, schoenen waren er binnen 3 weken dit kwam omdat de schoenen anderhalve week in duitsland vast zaten, normaal zou het maar anderhalve week tot 2 weken duren.
Ivm sneakerspact een tijdje weg is geweest, was de communicatie vanuit hun kant vertraagd aangezien ze alles weer moesten opbouwen. Uiteindelijk hebben hun dit profecioneel opgelost, en mij vooralsnog goede service verleend. De sneakers zijn overigens weer van top kwaliteit ga er zeker nog een keer bestellen.
Heb vaker besteld is elke keer goed gegaan maar heb een jas besteld in het zwart maar kreeg donkerblauw binnen!
Ze reageren erg traag via whatsapp

Respuesta de Sneakerspact
Superlevering en schoenen passen goed, super prijs, alleen ik kreeg een mail in spam van de verzendkosten
Más información sobre otros tipos de reseñas.