Snelrijbewijsterug.nl Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze advocaten luisteren goed naar de situatie. Geven duidelijke en begrijpelijke adviezen en bereiden hun werk goed voor. Ook zijn ze goed telefonisch of per email bereikbaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vorig jaar door een hoge snelheid gereden te hebben rijbewijs ingevorderd. Contact opgenomen met de heer van Nimwegen en De boer die snel contact met mij opnamen. Klaagschrift ingediend en uitei... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder goed bijgestaan door mr. van Nimwegen, communicatie was helder en zeker niet overmoedig. Uiteindelijk ondanks dat er een feestdag en een weekend tussen zat binnen 6 dagen (3 werkdagen) beric... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

28 april was me rijbewijs ingevorderd snachts om 03:30 54 km te hard op snelweg. Volgrnde dag op jacht gegaan wie eigenlijk mij best zou helpen nadat ik reviews had gelegen heb ik een mail opgesteld n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Abogado penalista
  2. Abogado litigante
  3. Abogado
  4. Oficina de asuntos legales
  5. Servicios legales
  6. Proveedor de servicios de asistencia jurídica

Escrito por la empresa

Hulp bij invordering rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd? Wij helpen u snel weer op weg. Via Snelrijbewijsterug.nl treft u alle informatie aan over ons. Rijbewijs ingevorderd wegens alcohol of snelheid? Een klaagschrift of verzoek tot teruggave biedt uitkomst. Ook kunt u bij ons terecht voor cbr zaken. Neem contact op met Snel rijbewijs terug en ontvang een kanseninschatting. U kunt ons 24/7 contacteren voor al uw vragen.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

171 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een gefaalde poging het zelf te doen…

Na een gefaalde poging het zelf te doen toch maar besloten het uit handen te geven wegens noodzaak voor mijn onderneming. Inmiddels is het rijbewijs terug en is alles verlopen zoals gepland. Top!

15 de marzo de 2022

Top Service

Op 18 december is mijn rijbewijs ingevorderd. Meteen de volgende dag contact opgenomen met Mvr. Holtkamp. Die heeft meteen een nette kansinschatting gemaakt en binnen 2 dagen een bezwaar laten opmaken en een klaagschrift en deze snel verzonden naar de officier van justitie en het om. Precies op 29 december mijn rijbewijs terug. Zeer goeie service en er wordt snel gereageerd op vragen en opmerkingen. Zeker aan te raden voor iedereen die zijn rijbewijs kwijt is.

29 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas mijn rijbewijs door een…

Helaas mijn rijbewijs door een slordigheid kwijt geraakt...maar, Super goed geholpen door mevr. Holtkamp. Binnen 8 dagen mijn rijbewijs terug. Echt grote klasse. Ook van geleerd, wees zuinig op je rijbewijs iedereen, ik ben het voor mijn bedrijf nodig en zal voortaan toch rustiger aan doen. Maar nogmaals..een dikke 10 en 5 sterren voor mevr. Holtkamp. Dank u wel *****

17 de diciembre de 2021

Goed

Goed geholpen door mevrouw. Ik reed 65 kmpu te hard buiten de bebouwde kom.

Eerst zijn de stappen doorlopen. Tussentijds contact omtrent vragen over alle brieven die ik van het OM en rechtbank kreeg, werden snel beantwoord.

Vervolgens, zoals ingeschat, heb ik mijn rijbewijs terug gekregen.

11 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Naar aanleiding van een domme fout

Naar aanleiding van een domme fout, en eerdere foutjes, was mijn rijbewijs ingevorderd. Mijn kansen werden eerlijk ingeschat. 'redelijk positief'. Mijn rijbewijs was terug na 1 maand in plaats van 6 maanden! Hartstikke fijn.

10 de octubre de 2021

Bedankt

Bedankt. Ik ben 👍🏽 geholpen door jullie.

28 de septiembre de 2021
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.