2,4

Malo

2,4

Comprobamos las opiniones

20 maart een bestelling gedaan

20 maart een bestelling gedaan. Nooit ontvangen. Webshop eigenaar verschuilt zich achter excuusjes ivm overname webshop.maar levert niks en betaald ook niks terug. Wat een drama bedrijf. Bestel hier vooral niet. Je bent je geld kwijt, ontvangt niets en contact met de webshop is ontzettend moeizaam..

22 de abril de 2023

deze mensen zijn oplichters

bestel hier niet!
deze mensen zijn oplichters!
Ze antwoorden niet op je mails of op berichten die verstuurd worden via Instagram. Daarnaast zit ik nu al 14 dagen te wachten op een bestelling die waarschijnlijk niet gaat komen. (achter af betalen via klarna is dan een aanrader).
BESTEL HIER NIET!

18 de octubre de 2022

Geen snoep geen antwoord

Bijna twee maanden geleden besteld. Nog steeds niets ontvangen. Reageert totaal niet , op de eerste e-mail wel maar op de andere mails daarna geen enkele reactie. Dit is niet ok. Zeer spijtig dat zo een zaken gebeuren , kinderen die snoep willen kopen teleurstellen als dat de manier van verkopen is … en geld kwijt . Zal een klacht volgen via andere kanalen als dit niet snel in orde komt .

17 de agosto de 2022

Slecht

Slecht. Bestelde snoep kreeg het thuisbezorgd door eigenaar zelf..Maar die probeerde me ook meteen in bed te krijgen!!!! Pas op dames. Niks bestellen hier

28 de agosto de 2022

Waardeloos

Waardeloos, krijg mijn bestelling niet en krijg geen contact.
Telefonisch niet bereikbaar.

EDIT: Na Paypal claim bestelling inmiddels goed en compleet gekregen, maar nog steeds geen enkel contact weten te krijgen. Ook geen compensatie gehad op 1 of andere manier. Vertrouw het bedrijf voor geen meter.

20 de mayo de 2022

¿Es ésta tu empresa?