2,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,3

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Opgelicht: Bestelling niet ontvangen

Helaas ben ik ook opgelicht door deze webwinkel. Wel een Track&Trace gekregen van PostNL dat het pakket is aangemeld bij PostNL maar nooit fysiek is aangeboden. Oftewel, er is een verzendlabel aangemaakt maar de bestelling is nooit verzonden. Verdere stappen worden ondernomen.

14 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Raad niemand aan hier te bestellen

Ik heb mijn bestelling helemaal niet geleverd gekregen. Via e-mail contact gehad met een hele bijdehante gozer, en nu meer als een maand geleden besteld en me bestelling tot op heden nog steeds niet ontvangen. Reageert niet meer via mail ook. Echte oplichters!

17 de septiembre de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling kwam helaas 6 dagen te laat

Bestelling kwam helaas 6 dagen te laat, ondanks de belofte “volgende werkdag in huis”. Daarnaast was 1 van de 3 bestelde Haribo-dozen verkeerd geleverd. Jammer, want door de late levering en foutieve bestelling bestel ik hier niet snel nog eens.

24 de abril de 2026

Niets ontvangen

Niets ontvangen, na meerdere keer heen en weer te emailen nog steeds niets ontvangen, we zijn nu maanden verder. BESTEL AUB NIETS HIER ze leveren niets en zeggen daarna dat het al geleverd is ...!!!

10 de julio de 2025

Bestel hier niet!

Onder de naam smokesupplier een bestelling gedaan, verkeerde items geleverd. Contact en mails niet beantwoord. Bestel hier niet is een oplichter kijk maar eens onder de naam smokesupplier!

2 de septiembre de 2025

Ik had snoepen besteld

Ik had snoepen besteld, 2 x omdat ik zelf gemist had. Ik had dus 4 kg nodig.
De eerste snoepen kreeg ik heel rap bezorgd. Maar had vlinder snoepen besteld maar kreeg andere snoepen namelijk voeten. Had dan de volgende dag de 2 de x besteld en deze waren rap verzonden stond er. Maar zou nog altijd niet geleverd zijn bij postnl. We zijn 2 weken verder. Een klachtenmail gestuurd maar geen reactie op. Dus 4 kg snoep besteld, waarvan 2 kg maar geleverd en dan nog de verkeerde. De andere 2 kg betaald maar nog steeds niet ontvangen!

30 de abril de 2025

Pas op !!

Snel geleverd, maar verkeerde artikel. Contactgegevens; een info@emailadres waar 0 reactie op komt. Even wat speurwerk gedaan; het is een 1 mans zaak. Verklaart waarom hij geen mails beantwoord en geen telefoonnr vrijgeeft. Hij heeft naar mijn weten/speurwerk meerdere BV-tjes; Jumbopap.nl, SnoepwinkelXL.nl, Multiple Products BV , Smokesupplier.nl en Shining Star international.. Het adres Wattweg 5 in Bergen op Zoom is ook een waarschuwing waard, ga maar eens kijken op Google Maps/streetview. Dit is een leeg braakliggend kavel op een nogal aftands industrieterein. Absoluut "riskant" om aan deze Muhammed Shebaz geld over te maken. Dit is de eigenaar/directeur, ook pas na VEEL zoeken gevonden online. U bent gewaarschuwd allen! Al deze namen kunt u beter vermijden. Voor mij was het leer-geld en hoop dat ik anderen het leed kan besparen. Ik lees ook van een aantal die geld overgemaakt hebben en nooit wat hebben ontvangen en natuurlijk ook géén contact...

13 de marzo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.