Stor anbefaling herfra. Bestilte kl. 11.06 onsdag den 13. maj og et kvarter efter blev jeg ringet op af en sød medarbejder fordi jeg havde lavet en fejl. Har allerede her den 15. maj hentet pakken... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Det var 1. Gang jeg brugte deres hjemmeside og jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt. Super nemt og god hjemmeside
Skulle til fødselsdag på Bornholm, bestilte via webshop - nemt og enkelt med gode tilbud. Skrev som kommentar, om det var muligt at hente i butikken kl.12 når færgen var i land. Fik hurtigt positivt... Ver más
Snoir var virkelig hurtig til at sende min bestilling, samme dag, så jeg fik varerne allerede dagen efter bestilling, det var skønt. Måske det har noget at gøre med, at jeg bor i Køge, så færgen sejle... Ver más
Stort udvalg af dametøj. Hos sNoir finder du tøj fra str. XS - XXL samt plussize tøj fra str. 44-54. Køb bukser, t-shirts, blazere, jakker, accessories og meget mere hos sNoir. Vi har også butik på Bornholm - besøg os i Snellemarkcentret.
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super nemt og god hjemmeside
Jeg var imponeret over den hurtige service og den lave pris. Jeg fik endda en håndskrevet hilsen med i ordren.

Respuesta de Snoir
Hurtigt service og forsendelse og pæn indpakning 👌
Dejlig butik, søde og hjælpsomme, super hurtig levering

Respuesta de Snoir
Virkelig hurtig forsendelse og kvalitætstøj.
Ikke sidste gang,jeg bestiller der.Webshoppen kan virkelig anbefales!

Respuesta de Snoir
Mega fin pris - hurtig levering - intet at klage over :-)
Rigtig god betjening og super søde og god service
Super hurtig levering 🙏 flot nederdel som beskrevet 🎉🌺
Fik sendt en t shirt. Blusen var lagt i posen og papir den skulle være pakket ind i lå i bunden .
Kundeservice var ikke lydhør - så første og sidste gang jeg handler der.
Virkelig et fedt sted at handle.
God og hurtig service og en håndskrevet hilsen i pakken
Elsker alt ved det

Respuesta de Snoir
Har allerede her den 15. maj hentet pakken.
Superservice -
Ikke første gang jeg har handlet men absolut heller ikke sidste🤗

Respuesta de Snoir
Super oplevelse og kan varmt anbefale at handle hos Snoir. Vild hurtig levering.
Virkeligt fint tøj og venlig betjening!
Det var let at bestille og det er nogle fine bluser, som jeg håber jeg bliver rigtig glad for