Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebuiksvriendelijke website! Laatste keren altijd bij jullie geboekt, dit jaar opnieuw! Het is 4 jaar geleden, eerst door omstandigheden en daarna door Corona. We kijken er dus enorm naar uit.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlotte contactname en reactie met het team van snowtrex. Na een iets mindere ervaring bij het boeken. We hebben snel een verduidelijking gekregen, bij de vraag om onze dossiers te linken kregen we ee... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een geschikt hotel vinden en reserveren ging relatief vlot. Het was echter wel verrassend om pas helemaal op het einde van dat proces te zien dat het enkel "op aanvraag" was en dat we pas na ten laats... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We boekten begin juli een skivakantie in ons favoriete oord. Jammer genoeg kregen we deze week een mail dat er een dubbele boeking was, maar we kregen een heel mooi alternatief aan dezelfde prijs aang... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de excursiones
  2. Vacaciones de esquí

Escrito por la empresa

SnowTrex-reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra's bij te boeken. Bij de accommodatie is er in de meeste plaatsen keuze uit meerdere onderkomens en categorieën, die een breed doelpubliek aanspreken. Dankzij de reiscategorieën zoals familie-, wellness- of luxereizen is er voor elke klantenwens een passend aanbod! SnowTrex - individualiteit en service!

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Snelle goede reactie

Snelle goede reactie, maar info na de boeking mag wat uitgebreider

6 de enero de 2026

Respuesta de SnowTrex BE

Beste wintersporter, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over uw boeking!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede prijs aanbieding incl ski pas.

De prijs aanbieding incl ski pas is goed en duidelijk en de order snel geregeld zonder onverwachte verassingen tot nu toe.

8 de diciembre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat u tevreden was over ons aanbod en de afhandeling van uw boeking.

Duidelijke website

Het was wel makkelijk om voorstellen te krijgen conform de wensen die in de filters stonden.
Het verschil tss de verschillende keuzes mocht iets duidelijker (bvb verdieping, richting terrras)

1 de octubre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review. Voor individuele klantwensen kunt u altijd contact met ons opnemen via info-be@snowtrex.com.

Een echte aanrader!

Ik ben de tel al kwijt hoeveel keren ik geboekt heb met snowtrex.
Dit is steeds zeer vlot verlopen en de ervaringen waren steeds top!
Een aanrader voor iedereen!

13 de octubre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en aanbeveling. We zijn erg blij te horen dat u positieve ervaringen met ons.

Afhandeling

Vlotte afhandeling, duidelijk met veel informatie.

6 de octubre de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback!

Met vriendelijke groeten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste skivakantie site die ik al…

Beste skivakantie site die ik al tegengekomen ben. Zeer overzichtelijk, houd zeer goed rekening met je filters. Skipas inclusief en zeer gedetailleerde prijsoverzicht per persoon en per kamer eens je doorgaat in de boeking. Dat is vooral handig wanneer je met vrienden 1 boeking doet. Eerste hotel waren niet genoeg kamers beschikbaar, mailtje gekregen+ nog telefoon van een medewerker of ik mail ontvangen had en of ze konden helpen. Afwachten wat het verdere verloop en onze vakantie zal zijn maar ik durf toch voorzichtig zeggen dat ik mijn nieuwe reisorganisatie gevonden heb. Voorgaande jaren met skifriends geboekt en prijs van de offerte kwam nooit overeen met de factuur na boekbevestiging was altijd wel wat. Hier tot op de cent correct zoals je de prijs ziet wanneer je een hotel selecteert op basis van de prijs

15 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik heb reeds een 14 tal jaren bij…

ik heb reeds een 14 tal jaren bij snowtrex geboekt en iedere reis was tot grote tevredenheid van iedereen.
Steeds is de accomodatie volledig juist zoals beschrijving. Kortom alleen maar grote tevredenheid.

15 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gereserveerd voor 11 personen in…

Gereserveerd voor 11 personen in september voor een reis begin april. begin februari gaat de reis niet door. Alternatieven kunnnen niet. Lang op voorhand regelen doe ik niet meer, zeker niet met snowtrex

13 de febrero de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij betreuren het dat uw oorspronkelijk geboekte accommodatie vroegtijdig moest sluiten en een omboeking daardoor noodzakelijk was. Graag willen wij u ervan verzekeren dat klantgerichtheid erg belangrijk voor ons is en wij er dan ook alles aan doen om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Daarom is het voor ons ook extra vervelend of onaangenaam om zaken als een vroegtijdige sluiting te vernemen en onze klanten hierover te informeren, vooral als de reis al lang geboekt is. We zijn blij dat u uiteindelijk een geschikt alternatief heeft kunnen vinden.
Met vriendelijke groet
Uw SnowTrex team

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.