Consulta las opiniones de los clientes
Alájar is een mooi rustige locatie midden in de natuur. We zijn heerlijk verwend met een rijkgevulde koelkast en heerlijke maaltijd op de eerste dag. Wandelingen waren mooi en goed te doen. Veel bloe... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.
Información de contacto
Hollandiaweg 5C, 6541 BL, Nijmegen, Holanda
- 024-3277000
- info@snp.nl
- snp.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Het mooie gedeelte van Tenerife mogen…
Het mooie gedeelte van Tenerife mogen ontdekken tijdens mooie soms pittige wandelingen .. Alles tiptop geregeld!
Perfect geregeld.
Mooie fietsroute via een handige app en fijne accommodaties. Perfect geregeld.
Elke reis geeft kwaliteit.
Welke reis je ook kiest het is altijd een zeer goed georganiseerde reis waarbij de kwaliteit is gewaarborgd!
Goed georganiseerde wandelvakantie via…
Goed georganiseerde wandelvakantie via SNP. Mooie locatie vanwaar we diverse wandelingen hebben gemaakt in het gebied van Vulkaaneifel. Je bent volledig verzorgd en kunt je focussen op de wandelingen. Aanrader!
Een hele mooie wandeling in een heel…
Een hele mooie wandeling in een heel mooi natuur gebied. Goed georganiseerd
De wandelreis in Cappadocië was fantastisch!
De wandelreis in Cappadocië was fantastisch georganiseerd door SNP. Alles klopte met de overnachtingen, maaltijden en het vervoer. Het was prachtig wandelen door authentiek Turkije met heel vriendelijke mensen. Het landschap zorgde voor een heel bijzondere ervaring. We konden urenlang lopen zonder mensen tegen te komen. We zijn wel twee wolven tegengekomen die gelukkig banger waren voor ons dan wij voor hen. We hebben het wolvenfluitje niet hoeven gebruiken, wel een tip om mee te nemen. Allen de route op dag 2 was pittig omdat de beschrijving niet meer klopt, dit moet herzien worden. Maar los daarvan is deze reis echt een aanrader!
Mooie natuur met daarin afwisseling
Mooie natuur met daarin afwisseling, goed uitgezette trail en gastvrije ontvangst bij verblijven.
Mijn tweede keer via SNP
Mijn tweede keer via SNP. Wederom erg persoonlijk en vriendelijk behandeld. Erg fijne reis gehad. Eigenlijk was alles goed verzorgd. Informatie compleet, handige app die je gebruikt. Geen gedoe met verkeerd lopen of te veel zoeken naar de weg. Alle keuzes van SNP snap ik volledige. Kortom een organisatie die het snapt en waar ik zeker nog een keer mee weg zal gaan.
Hele fijne wandelvakantie in prachtige…
Hele fijne wandelvakantie in prachtige omgeving in Andalusië. Reis is erg goed georganiseerd. SNP heeft goede reisleiding en het hotel is top. Iedere dag weer genieten van het prachtige uitzicht en het lekkere eten.
Prachtige reis naar Zuid-IJsland
Prachtige reis naar Zuid-IJsland, mooie wandelingen, waar we meestal alleen wandelden. Handige SNP reisapp. Mooie accomodaties waar we verbleven, goede uitvalsbasis om de watervallen, geysers, vulkaanlandschappen en gletsjers te bewonderen.
Prima georganiseerde reis
Prima georganiseerde reis. Goede reisinformatie vooraf. Prima reisleiding
Uitstekend verzorgde reis met prachtige…
Uitstekend verzorgde reis met prachtige wandelingen en goede tips. Locaties zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer
Mooie wandelroute door prachtig stukje Bretagne
Handige goedwerkende SNP route-app!
Mooie wandelroutes en bagagevervoer voor je koffer zodat je alleen een dagrugzakje mee draagt, ideaal!
Eventuele transfers zijn goed geregeld, top!
Wij vonden het soms lastig om inkopen te doen voor lunch volgende dag, soms was er ook gewoon geen supermarkt en zondag was deze al dicht toen wij om 15.00h langsliepen, dat zijn wel dingen waar je rekening mee moet houden, wij hebben 1 dag gelopen op muesli repen en wat nootjes (die wij zelf bij ons hadden) hotels waren goed om 1 nachtje te slapen niet veel luxe en soms wat kleine kamer. 1 overnachting sprong er wel uit en dat is echt een aanrader! Chambre d'hôtes Lan Caradac in Lezardrieux , als je de kans hebt boek dan een table d'hôtes (wel 48hr van te voren vragen of dat mogelijk is) wij hebben het heel leuk gehad mede door de gastvrouw en gastheer, 2 echte toppers!
Wandelvakantie Schotland, Glencoe
Deze reis is een joint venture tussen SNP en HF Holidays. De wandelingen waren geweldig, net als de gidsen. Het eten was goed verzorgd, elke dag keuze uit 3 opties voor de 3 gangen. Ook voor je lunchpakket elke dag kon je zelf keuzes maken. Ik ga zeker nog een keer terug. Op het moment van mijn reservering kon ik SNP heel makkelijk en snel bereiken en dachten ze met mij mee wat mogelijk was.
Snp sluit goed aan bij wat we wilden
Snp sluit goed aan bij wat we wilden: kleinschalige pensions, veel natuur, veel vrijheid om de dagen in te delen zoals we zelf wilden, maar ook voldoende informatie om niet als zelf uit te hoeven zoeken. Echt een aanrader!
De wandeling langs de Lycische kust…
De wandeling langs de Lycische kust West was goed georganiseerd en de info was op tijd en klopte. Het voordeel van zo'n vakantie is dat het je ontzorgt en je je kon richten op het actief zijn, de natuur, de bijzondere plekken en het genieten.
Vuelta di girona prachtige fietstocht
Mooie afwisselende fietsroute, goede app met route beschrijving, uitstekende fietsen en leuke kleinschalige hotels
Más información sobre otros tipos de reseñas.