Soatest Opiniones

2,0

Sample opgestuurd, na een week nog geen uitslag, en de klantenservice reageert ook niet op berichten. Bedrijf onbereikbaar. So far voor uitslag binnen 24 uur na sample.

Soatest is nooit bij hun aangekomen, terwijl ik deze met medische post heb verstuurd en zeker weten beide barcodes heb geplakt. Duurt dagen/weken voordat je zeer summier respons krijgt na meerdere pog... Ver más

Ik heb eerder een review geplaatst, deze is gerapporteerd door deze oplichters en verwijderd omdat ik de mails van trustpilot te laat zag. Terwijl ze me toch echt opgelicht hebben, net als de andere m... Ver más

2 testen besteld in stress omdat partner een soa had. Stom genoeg daarna pas gecheckt of de site wel goed was. Ik zag vele slechte reviews, en was er daarna van overtuigd dat ik opgelicht wa... Ver más

Malo

Onbetrouwbaar bedrijf!

Test besteld op dinsdagavond. Zou, volgens de website, woensdag geleverd worden. Dat werd donderdag. Direct de test afgenomen en retour gedaan. Toen begon het wachten... zondagavond een mail gestuurd met het verzoek me het geld voor de spoedafname retour te sturen. Hierop kwam de reactie dat de De spoedprocedure ingang van het moment dat het monster in het lab arriveert. Dat mag dan misschien zo zijn echter neem ik spoedoptie af omdat ik snel iets moet weten en niet om het monster te laten verzuren in een postbus. De betrouwbaarheid van deze test neemt zo ook af! Opvolgende mail geen reactie meer gekregen. Niet bestellen bij deze lui. Kunt dan beter een zelftest afnemen of naar de huisarts NIET BESTELLEN HIER!!!

10 de agosto de 2021