Smak 😍😍😍, jakość ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gorąco polecam!
Soba Cha introduces authentic tartary buckwheat tea to Europe – a drink valued in Asia for centuries, yet still little known here. This extraordinary beverage combines tradition with health benefits and is perfect for those who appreciate authentic taste. Tartary buckwheat is a superfood, exceptionally rich in natural compounds such as rutin, quercetin, and antioxidants. Naturally caffeine-free, it can be enjoyed at any time of day, supporting relaxation, balance, and overall well-being. Soba Cha delights with its distinctive flavor – from the golden delicacy of Jinzhu to the roasted depth of Jingwei – offering more than regular tea. We warmly invite you to try it and share your review. 🌾
Polonia
Smak 😍😍😍, jakość ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gorąco polecam!
Clear and sweet tea, possible to brew multiple times big +
Quick delivery the next day in "paczkomat"
Thanks for the voucher!
Kupiłem herbatę z kaszy gryczanej od Sobacha i jestem nią naprawdę zachwycony. Aromat jest subtelny i przyjemnie orzechowy, a smak wyjątkowo łagodny i kojący. Herbata jest idealna na wieczorne odprężenie lub jako łagodna alternatywa dla tradycyjnej herbaty. Opakowanie estetyczne i funkcjonalne, przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona. Naprawdę polecam.
Bardzo wysoka jakosc kaszy, totalnie inna niz w marketach. Jakos kontra cena 10/10.