Ondanks onderstaande negatieve ervaringen met de klantenservice en het retourneren toch een bestelling geplaatst. De set die ik had besteld was blijkbaar niet beschikbaar en was er een andere set v... Ver más
Super leuke spullen. Heb 2 trainingspakken besteld voor mijn zoon, die waren te groot, die meteen retour gestuurd, ik mocht kiezen als ik een geld terug of giftcard wou, want zo hoefte ik ik geen ret... Ver más
La empresa ha respondido
Koop af en toe wat als het kan ,meesstal voor mijn jongens nu had ik wat pakken nodig ivm opname ziekenhuis . Deze zit echt zo zacht heerlijk warm die zou ik wel im dat mooie grijs ook willen maar d... Ver más
La empresa ha respondido
Productbeschrijving en maatvoering super duidelijk. Zo fijn. En de levering sneller dan snel, altijd de volgende dag al in huis. Ideaal. Retouropties ook heel fijn maar gelukkig is dat bijna nooit nod... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij onze trendy fashion bestemming op de Haagdijk 35 in het hart van Breda of online op Soccerfanshop.nl! Onze unieke winkel biedt een boeiende mix van modieuze kleding en streetwear, zorgvuldig samengesteld om jouw stijl naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends of opvallende streetwear-stukken, onze collecties zijn samengesteld om je te inspireren en te laten stralen. Ontdek de perfecte outfit die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw stijl naar voren brengt. Onze webshop biedt het gemak van online winkelen, terwijl onze fysieke winkel op de Haagdijk 35 een unieke winkelervaring biedt met persoonlijke service en stijladvies. Stap binnen en laat je onderdompelen in een wereld van mode en streetwear op een locatie die synoniem staat voor stijl en creativiteit of ervaar het gemak van online shoppen op soccerfanshop.nl
Haagdijk 35, Breda, Holanda
- bestellen@soccerfanshop.nl
- soccerfanshop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 54% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Een hele mooie hoodie van Croyez voor…
Een hele mooie hoodie van Croyez voor een mooie prijs!
Snelle bezorging en goed verpakt.
Raad het iedereen aan hier iets te kopen!

Respuesta de Soccerfanshop
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit kleding ...

Respuesta de Soccerfanshop
Snelle service pakketje snel geleverd…
Snelle service pakketje snel geleverd top

Respuesta de Soccerfanshop
Zeer mooie trainings pakken gekocht met…
Zeer mooie trainings pakken gekocht met leuke korting voor me zelf en voor mn jongens voor als cadeautje en binnen 1 dag geleverd zal in de toekomst vaker bestellen

Respuesta de Soccerfanshop
Snelle levering, 4e keer dit jaar besteld en geen een keer klachten gehad. Ruim assortiment en fijne merken. En met blackfriday altijd scherp geprijsd 😌

Dik tevreden!
Duidelijke website en alle maten zijn op voorraad in tegenstelling tot andere websites!
Heel blij met mijn pak!

Super snelle levering
Super snelle levering, en precies wat ik wilde hebben 😃 En dat in de drukste periode van het jaar.

Erg snelle bezorging
In de drukke december tijd was het binnen 24 uur bij mij thuis.
Goede service, heel blij mee

Respuesta de Soccerfanshop
Goede service! Snel verzonden + track en trace gestuurd. De dag erna gelijk binnen. Top service!! Ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering!
Snelle levering!
Altijd top nooit geen gezeur gehad.
Aanrader!

Betrouwbaar Snelle levering
Betrouwbaar
Goeie prijs

Respuesta de Soccerfanshop
Top site en goede service
Ik heb hier al heel veel besteld voor mijn man. Altijd tevreden en snelle levering. Kwaliteit en service is top. Nooit problemen gehad. Ik raad soccerfanshop zeker aan!!

Hele mooie kwaliteit truien
Hele mooie kwaliteit truien, snelle levering. Top bedrijf!!

Respuesta de Soccerfanshop
Betrouwbaar en veel keuzeGoeds mooie…
Betrouwbaar en veel keuzes mooie kleding voor Man en Vrouw

Respuesta de Soccerfanshop
Trui met rookgeur en parfum.
Ik heb wel vaker hier besteld, maar dit keer was de ervaring ronduit teleurstellend. Zestien dagen geleden kocht ik twee “nieuwe” truien als cadeau. Bij het uitpakken bleek één van de truien verpakt in een simpel plastic zakje met een plakbandje erop en kwam er direct een sterke parfum- en rookgeur vanaf. Dat verwacht je absoluut niet bij een nieuw product, laat staan wanneer je het als cadeau geeft.
Omdat ik inmiddels twee dagen buiten de retourtermijn viel, nam ik contact op met de klantenservice. De reactie was kort en duidelijk: retourneren is niet mogelijk omdat het buiten hun regels valt. Begrijpelijk dat regels gelden, maar in dit geval gaat het om een product dat nooit als nieuw verkocht had mogen worden.
Al met al een zeer slechte ervaring en bijzonder matige service.

Fijne winkel!
Een Lacoste trainingspak besteld bij Soccerfanshop. Deze was erg scherp afgeprijst. Alles was goed binnengekomen en ze reageren ook erg snel op mailtjes. Super fijne winkel. Bedankt!

Aanrader
Duidelijk qua productbeschrijving, verzending verpakking en retour. Een verademing met al die webshops die veel service beloven maar weinig leveren.

Altijd goed
Altijd goed. Kort lijntje gelegd nadat bestelling vertraging had, heel goed opgelost en heel tevreden met SFS. Jarenlang een to go plek voor mij

Fijne website
Fijne website, goede service. En snelle levering.