Södermalms Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox) Opiniones 4

1. Electricista
  2. Ingeniero electrotécnico
  3. Servicio de instalaciones eléctricas

Escrito por la empresa

Vi är elfirman med Södermalms främsta certifierade elektriker & elinstallatörer! Vill du ha hjälp av en lokal elfirma som erbjuder dig förmånliga priser, erfarenhet, kompetens och förstklassig service? Då har du hittat rätt! Vi utför alla typer av elarbeten, för privatpersoner och företag i Södermalm, där våra elektriker och elinstallatörer är redo att hjälpa dig med alla omfattningar av jobb, stora som små. Nyttja ROT eller grön teknik och få avdraget direkt på din faktura! 30% nedsättning på arbetskostnad vid ROT eller 50% avdrag på material OCH arbetskostnad vid installation av en laddbox!

4,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsigt och trevligt bemötande av…

Proffsigt och trevligt bemötande av kanontjejen Veronica!

15 de noviembre de 2024

Respuesta de Södermalms Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox)

Tack för din härliga feedback! Vi är så glada att höra att vår elektriker gav dig ett proffsigt och trevligt bemötande. Hon är verkligen en stjärna i vårt team! Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande och mycket trevlig…

Bra bemötande och mycket trevlig elektriker!!!! Återkommer gärna vid behov av hjälp!

5 de noviembre de 2024

Respuesta de Södermalms Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox)

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att elektrikern gjorde ett gott intryck. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet uppstår!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevlig personal och gav bra svar på…

Trevlig personal och gav bra svar på frågor om arbete hos oss

2 de marzo de 2023

Respuesta de Södermalms Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox)

Tack för din feedback! Vi är glada att du upplevde vår personal som trevlig och att vi kunde ge bra svar på dina frågor om arbetet hos er. Kundens förståelse är viktig för oss och vi är här för att ge klarhet och stöd på bästa möjliga sätt. Tveka inte att kontakta oss igen om du har fler frågor eller behöver vår hjälp i framtiden!

Snabbt och kompetent

Här går det snabbt. Från första kontakten till leverans. Mycket trevlig och kompetent personal.

19 de septiembre de 2022

Respuesta de Södermalms Elektriker (Eljour, Elinstallationer, Laddbox)

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du upplevde en snabb process från första kontakten till leverans och att vår personal var mycket trevlig och kompetent. Kundens tillfredsställelse är vår prioritet och vi är här för att hjälpa till på bästa möjliga sätt. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver vår hjälp!

Mvh, Södermalms Elektriker

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.