Rigtig god og professionel service hos Sølbeck Autoservice. De var meget hjælpsomme, da jeg fik problemer med bremsekaliberen på min Tesla Model Y, og de tog hurtigt hånd om situationen. Venlig kommun... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde min Tesla til et tjek inde hos jer. Der blevet fundet en bøsning i bagtøjet. Nu har den været ude ved Tesla. Hvor jeg fik dem til at gå resten af undervognen igennem, her blev det konst... Ver más
La empresa ha respondido
Havde været ved Tesla for at få skiftet 12V batteri kun for at få at vide, at der var 3 måneders ventetid selvom den var i en tilstand, hvor deres manual sagde at man ikke burde køre den. Sølbeck Aut... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan varmt anbefale dette værksted.🚗🛠️ Stor ros til Kim og de andre høflige medarbejdere. Alle var venlige, hjælpsomme og professionelle fra start til slut. Servicen og behandlingen har... Ver más
La empresa ha respondido
Sølbeck Autoservice er din lokale Automester i Vanløse. Vi laver alle bilmærker og vi garanterer troværdig kvalitetsservice hver gang. Vi er ligeledes et Automester E-Plus værksted, hvilket betyder at vi også kan lave og servicere din elbil og hybridbil. Du kan booke Online eller via telefon. Vi glæder os til at se dig og din bil
Skjulhøj Alle 7-9, 2720, Vanløse, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Sølbeck Autoservice
Troværdigt og kompetent værksted. Jeg føler mig godt behandlet - får min bil korrekt repareret og serviceret - aftaler overholdes, og betjeningen er både nærværende, venlig og imødekommende.

Respuesta de Sølbeck Autoservice
Hurtig service, god information. Om det er nok til "fremragende" er måske lidt at tage munden for fuld, men man har næsten en ide om, at mindre end 5 stjerner gives, når noget ikke var, som det skulle være. Og det var ikke tilfældet :-)

Respuesta de Sølbeck Autoservice
God service. Bilen lavet hurtigt. Og ligger tæt på hvor jeg bor.

Respuesta de Sølbeck Autoservice
Fair timepris, hurtig reparation og rigtig god kunde vejledning. Helt klart et godt værksted

Respuesta de Sølbeck Autoservice
Hurtigt, nemt, billigt og høflig betjening.

Respuesta de Sølbeck Autoservice
Fik præcis lavet det jeg bad om til aftalt pris og tid

Respuesta de Sølbeck Autoservice
Super service til fair pris. Der kommer jeg igen!

Respuesta de Sølbeck Autoservice
Altid god og ærlig service samt fair priser. Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre.

Respuesta de Sølbeck Autoservice
Altid en god oplevelse hos Sølbeck Autoservice .