Sølbeck Autoservice Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og professionel service hos Sølbeck Autoservice. De var meget hjælpsomme, da jeg fik problemer med bremsekaliberen på min Tesla Model Y, og de tog hurtigt hånd om situationen. Venlig kommun... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg havde min Tesla til et tjek inde hos jer. Der blevet fundet en bøsning i bagtøjet. Nu har den været ude ved Tesla. Hvor jeg fik dem til at gå resten af undervognen igennem, her blev det konst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde været ved Tesla for at få skiftet 12V batteri kun for at få at vide, at der var 3 måneders ventetid selvom den var i en tilstand, hvor deres manual sagde at man ikke burde køre den. Sølbeck Aut... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale dette værksted.🚗🛠️ Stor ros til Kim og de andre høflige medarbejdere. Alle var venlige, hjælpsomme og professionelle fra start til slut. Servicen og behandlingen har... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Mantenimiento y reparación de automóviles
  3. Taller mecánico

Escrito por la empresa

Sølbeck Autoservice er din lokale Automester i Vanløse. Vi laver alle bilmærker og vi garanterer troværdig kvalitetsservice hver gang. Vi er ligeledes et Automester E-Plus værksted, hvilket betyder at vi også kan lave og servicere din elbil og hybridbil. Du kan booke Online eller via telefon. Vi glæder os til at se dig og din bil

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

63 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Virkelig fin service

Virkelig fin service, meget hjælpsomme og informative.

3 de febrero de 2022

Hej Christina

Mange tak for de 5 flotte stjerner. Du er altid velkommen igen næste gang.

Rigtig god weekend

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste anbefalinger herfra.

De bedste anbefalinger herfra jeg indleverede min gamle transporter da den dryppede olie osv
værkstedet tjekkede den op og fandt ud af turbo , bremser osv var defekte jeg fik et tilbud som jeg accepterede og tilmed fandt i den lave ende af skalaen .
værkstedet pressede den igennem mellem jul og nytår
trods ferie osv. alt i alt en fantastisk oplevelse og dejligt at møde service mindede ansatte som går op i deres arbejde .

Mvh. Tømrermester René Andersen og Søn ApS.

18 de enero de 2022

Hej Rene

Mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner. Vi er super glade for at du er tilfreds og at du, som du sagde efterfølgende, har fået en ny bil igen.
Du og dine biler er altid velkommen igen en anden gang.
Rigtig god tirsdag

Super god service!

Hej Tobias
Mange tak for roserne. Vi kvitterer med ønsket om at du får en fantastisk weekend.

hjulskifte og service

Har fået lavet hjulskifte og service på bil.

God kundeservice og meget hjælpsom personale.

Respuesta de Sølbeck Autoservice

Mange tak for de pæne ord og de 5 flotte stjerner. Vi glæder os til at tage imod dig og din bil igen næste gang.
God lørdag

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt værksted

Godt værksted, er kommet der igennem mange år. Og har altid været tilfreds.

Hej Per
Mange tak for de pæne ord. Vi håber fortsat på at servicere dig og din bil i mange år endnu.
God weekend

Tesla 3

Fik lavet automatisk løft af bagklap på min Tesla . Var lidt skeptisk da det er i København og jeg er fra Bornholm , men meget professionelt udført og bedst af alt når man har været der et øjeblik,er det som om man har kommet her på værkstedet i mange år, super søde mennesker . mvh Claus

11 de enero de 2022

Hej Claus
Det er vi SÅ glade for at høre. Vi er særligt glade for at du føler dig hjemme her.
Du er meget velkommen igen når det er tid næste gang.

Rigtig god lørdag

Den var top

Det var et dæk skift det top og hurtig til tiden

23 de noviembre de 2021

Hej Hans-Henrik
Vi takker for de 5 stjerner og håber at se dig igen en anden gang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God rådgivning og service

God rådgivning og service. Svarer hurtigt på mails og har stor viden om især Tesla.

23 de noviembre de 2021

Hej Jørgen
Mange tak for roserne og vi er glade for at kunne sparre med dig omkring din Tesla.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition/montering og udført…

Hurtig ekspedition/montering og udført pænt og alt virker. 6 måneder efter lidt problemer, men blev løst ved et kortvarigt pit-stop.

22 de noviembre de 2021

Hej Leif

Mange tak for de fem flotte stjerner og tak for tålmodigheden i forbindelse med fejl på delene.

Vi glæder os til at se dig igen næste gang
Rigtig god dag

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Pris, tid og service sim det skal være.

20 de septiembre de 2021

Hej Peter
Mange tak fordi at du valgte os som værksted. Og tak for den fine anmeldelse.
God aften

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og godt håndværk

Super service og godt håndværk. Sølbeck udskiftede rudehejs på vores VW Sharan.

16 de septiembre de 2021

Hej Mats

Mange tak for de 5 flotte stjerner. Dem er vi glade for.
Vi håber at se dig igen, når det er tid næste gang.

De bedste hilsner og god weekend

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået repareret min Skoda Octavia…

Har fået repareret min Skoda Octavia for anden gang hos Sølbeck. Stadigvæk god service :-)

14 de junio de 2021

Hej Peter

Det er vi super glade for. Vi håber at vi også ser dig tredje gang. Så skal vi nok tage godt af både dig og din bil igen.

Hurtig og professionel hjælp

Hurtig og professionel hjælp. Alle er venlige og hjælpsomme.

9 de mayo de 2021

Hej Karen

Mange tak for de 5 flotte stjerner. Vi står til din rådighed igen næste gang at det er tid. Og vi er kun glade for at du er tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, online bookning fungerede også perfekt

16 de marzo de 2021

Hej Torben

Mange tak for de rosende ord. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Rigtig god dag

Godt service

Godt service, helt ok priser for Tesla service.

5 de marzo de 2021

Hej Petri
Lige et forsinket tak for de 5 stjerner. Vi håber at du er glad for arbejdet på din Tesla og byder både dig og din bil velkommen igen næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt service lige fra book af tid

Perfekt service lige fra book af tid, udførsel og slutprodukt.
Jeg ville helt klart anbefale andre ejere af TeslaModel3 dem :)

4 de marzo de 2021

Hej Marlene
Mange tak for de 5 flotte stjerner. Vi er glade for at du er tilfreds og ikke mindst anbefaler os til andre Tesla ejere. Vi glæder os til at se dig og din Tesla næste gang, hvad enten det er service, reparation eller eftermontering af udstyr.

Rigtig god weekend når du når dertil

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service. Bestilling af vinterfælge + dæk inkl. montering på bil. God kommunikation. Kan klart anbefale at handle og få lavet bil her.

18 de febrero de 2021

Hej Jesper

Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner. Vi er glade for at du kan lide vores service og byder dig velkommen igen en anden gang.

Min mekaniker

17 de febrero de 2021

Respuesta de Sølbeck Autoservice

Tak for de 5 flotte stjerner.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.