Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Sofacovers.dk – din kilde til smukke og funktionelle sofacovers. Vi er en dansk ejet virksomhed, der har specialiseret sig i at levere kvalitetssofacovers til konkurrencedygtige priser. Vi tror på, at en smuk og velbeskyttet sofa kan være et centralt element i ethvert hjem, og det er derfor vores mission at gøre det nemt og overkommeligt at opnå dette. Vi er stolte af at tilbyde sofacovers af høj kvalitet, der er nemme at vedligeholde og som passer til enhver livsstil. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og vi er sikre på, at du vil være tilfreds med dit køb. Hos Sofacovers.dk er kundeservice vores topprioritet, og vores venlige og erfarne team er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer. Vi værdsætter vores kunder og stræber efter at skabe en behagelig og problemfri shopping oplevelse. Tak fordi du valgte Sofacovers.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at beskytte din sofa i stil.
Información de contacto
Nyborgvej 27, 1. TV , 5000, Odense , Dinamarca
- info@sofacovers.dk
- sofacovers.dk
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos…
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Sofacovers.
God kvalitet og hurtigt levering.
Kan kun anbefales!!
Meget tilfreds!
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Sofacovers. Det sparede mig for en masse penge, da min gamle sofa fik et nyt og lækkert look med blot et cover fra Sofacovers.
Kan kun anbefales herfra!
Super lækkert og god kvalitet
God kvalitet, hurtigt levering.
Super lækkert og super praktisk på samme tid - Stor anbefaling herfra.
Meget tilfreds med mit køb
Yderst tilfreds med mit køb hos Sofacovers.dk. Coveret kom hurtigt indenfor få dage, og passer perfekt ind i mit hjem, da jeg har en hund, som også gerne vil ligge i sofaen. De får min varmeste anbefaling.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.