Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedragare av den värsta sorten. säljer trasiga soffor som privatpersoner Zambrano Rantatalo, Christopher är en av ledamöterna och gjorde så mot mig. Säljer på blocket under pseudonymer tex Elsa.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Soffan va i jätte fint skick för priset, det här rekommenderar jag starkt. Men utöver det så va servicen verkligen något jag uppskattade enormt. Fick bärhjälp av båda herrarna som levererade soffan... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Smidig leverans, ett plus att leverans ingår (killarna erbjöd sig bära upp soffan). Soffan överlag bra skick. Dock luktar den, tror det är rökelse, ska försöka ägna dagen åt att tvätta den (har lånat... Ver más

1. Tienda de mobiliario usado

Escrito por la empresa

Soffkungen säljer andra hand möbler.

3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedragare av den värsta sorten

Säljer på blocket under pseudonymer tex Elsa.

16 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sen leverans och ingen återkoppling på frågor

Beställde en TV från CDON som skulle levereras från Soffkungen ( det var inte tydligt när den beställdes ). Leveranstiden uppfylldes inte och jag har inte fått svar tillbaka från Soffkungen när den kommer levereras. Dåligt kundbemötande! Uppdatering: Fick senare svar att min betalning återbetalats. Bra, men inte inte svar på min fråga om leverans och vart tog TVn jag beställde vägen? Fortfarande inget bra kundbemötande så det kvarstår enbart en stjärna.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde tv från CDON som tydligen…

Beställde tv från CDON som tydligen såldes via Soffkungen. 4 dagars estimerad leveranstid blev 1 månad. Jag försökte avbryta köpet men det var tydligen helt omöjligt. Tvn skickades från Barcelona tillslut, försöker avbryta leveransen hos FedEX just nu. Inte bara extremt irriterande för mig utan miljövidrigt dessutom.

8 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service lang leverings tid og…

Elendig service lang leverings tid og masser af dårlige undskyldninger som er det rene ævl hold jer væk fra dette firma det er et fusker firma 14 dage efter bestilling var min ordre ikke afsendt men penge var trukket

21 de noviembre de 2025

Köpte en ny Samsung z fold 4 via CDON

Köpte en ny Samsung z fold 4 via CDON. Leverande företaget visade sig vara "Soffkungen". De skickade en renoverad/begagnad mobil istället för ny.
Dessutom beskyller Soffkungen mig för att vara en bedragare eftersom inte accepterade deras leverans.
BTW ingen trovärdig människa skulle döpa ett företag (som säljer annat än soffor) till "Soffkungen"?
VARNING!

10 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och trevlig personal.

Snabb leverans och trevlig personal.
Hjälpte till att placera soffan där den skulle vara och visade hur den skulle monteras ihop på bästa sätt.

Soffan var nytvättad och i väldigt gott skick. Noggranna med att alla skruvar etc var med i leveransen innan dom lämnade!
Skulle definitivt rekommendera till andra!

19 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Öppen spis ikke modtaget efter næsten 5 uger!!!!

Jeg bestille en "Öppen spis Granträ Trä MDF 117 x 20 x 102 cm" den 17/11 2024 med håb om at det ville komme før jul. Soffkungen trak pengene med det samme, og jeg modtog en mail om at de behandlede min bestilling. Siden hørte jeg ikke noget. Jeg måtte skrive flere gange, før de svarede mig, "at de ventede svar fra deres leverandør". På det tidspunkt stod der at de havde 17 stykker på lager. Jeg har lige hjekket deres hjemmeside, der står at de har 11 stykker på lager. Alligevel har jeg endnu ikke modtaget min vare. Og jeg høre intet fra dem. Jeg kan se at de leverer andre varer til Danmark (via CDON.com) med ca. 6 dages ventetid. Og inden jeg bestilte forsikrede de mig at de leverede til Danmark.
Her er mine klagepunkter:
1)De kommunikerer ikke med deres kunder - man skal rykke dem meget for at få et kort svar (i Danmark kontakter man straks kunden, hvis der er forsinkelser på leveringen.)
2)Jeg bestilte i god tid, så vi kunne hav den klar til juleaften - det håb er forsvindende lille lige nu.
3)Man kan ikke stole på deres hjemmeside: De skriver at de har mange stykker af varen på lager, men det er åbenbart løgn.
4)Det er utrygt at betale for en vare og så aldrig få besked om hvornår de levere.

Jeg er villig til at ændre min vurdering hvis Soffkungen leverer min vare som jeg har købt og betalt for snart 5 (!!) uger siden.

17 de noviembre de 2024

Toppen!

Allt gick smidigt, snabbt, bra bemötande i telefon och vid leverans fick man jätte bra hjälp och väldigt fin o fräsch soffa som vi är super nöjda med!

10 de diciembre de 2024

Unberbart

Snabb leverans (endast 1 dag), trevligt bemötande och super hjälp att bära! Inte för att nämna att soffan var i superfint skick och till bra pris.

26 de noviembre de 2024

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd! Soffan är som ny och leveransen var hur smidig som helst. Kommer att rekommendera soffkungen till alla som nämner att dom behöver en ny soffa framöver

26 de noviembre de 2024

Outstanding kommunikation och service

Beställde och fick leverans samma dag. Toppen kommunikation via mejl och även leveransbesked via mobil när de var på väg. De båda som kom med soffan var otroligt professionella, tjänstvilliga och trevliga. Soffan var jättefin och jag fick hjälp med allt från inbärning till montering samt att min gamla soffa forslades bort. Skulle inte tveka en sekund att använda samma företag igen.

1 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan inte betygsätta eftersom jag inte…

Kan inte betygsätta eftersom jag inte fått varan jag beställt och betalat. Återkom när ni levererat.
Bo Föberg
Rättaregatan 108
58333 Linköping.

30 de octubre de 2024
Logotipo de Soffkungen

Respuesta de Soffkungen

Hej Bo,
Din order är beställt och vi väntar på spårningsnummer så fort vi har fått det så skickar vi det till er.
Ni kan alltid ringa oss om du har några frågor.
Mvh
Soffkungen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Plus och minus

Plus för kvalitet på soffan, som var som ny samt leverans.

Minus för att det var väldigt svårt att komma i kontakt (enda sättet webbformulär) och det jag skrev vid beställning överensstämde inte med bekräftelsen. Blev ganska omständig upplevelse Letade dock upp ett telefonnummer och uppmanar butiken att lägga till det på sin hemsida!

25 de septiembre de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.