Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige dekbedovertrek en keurig ingepakt met gewoon 1 kartonnetje i.p.v. al die overbodige rommel bij andere leveranciers. Vandaag 1 overtrek gewassen en op bed gelegd, opmaken was een feest. Koos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn telefonisch geholpen door Fransien Lindenbergh, eigenaresse van Sofiben. Ze weet alle inns en outs en kan derhalve goed advies geven. Helpt mee zoeken naar eerder gekochte dekbedovertrekken.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laatst een bezoekje gebracht aan het atelier in Bergen op Zoom. Was erg leuk, Francien en haar man hebben alle geduld en wij hebben weer 2 mooie designs uitgezocht. Ook deze werden weer snel geleverd,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik belde het bedrijf even om dat er geen levertijd op de site vermeld was en ik wilde graag dekbedhoezen vlot hebben.Ik kreeg direct een uiterst vriendelijke en kundige mevrouw aan de telefoon, en ge... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles para dormitorio

Escrito por la empresa

Het verschonen van een dekbedovertrek is geen eenvoudig karwei: het neemt vaak nogal wat tijd in beslag voor alles goed en netjes ligt. Met de Sofiben-dekbedden behoren deze ergernissen tot het verleden. Het speciale Sofiben rits systeem zorgt ervoor dat u het dekbed eenvoudig in de hoes kunt krijgen. De 7 punten waarom u een Sofiben dekbedovertrek zou aanschaffen. 1 Verwisselen gaat snel en gemakkelijk door de doorlopende rits over drie zijden. 2 Punten van het dekbed in 1 keer goed in de hoes eruit zakken is verleden tijd. 3 Dekbedovertrek is naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Standaard met instopstrook. 4 Bestel een hoeslaken in hetzelfde dessin voor een mooi geheel. 5 Extra slopen in het dessin zijn bij te bestellen. 6 Vijf jaar garantie op de rits 7 Goede service, zie ook onze reviews.

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de Kwaliteit.!!!

Zeer tevreden over de Kwaliteit en service, zo snel geleverd en heel mooi verpakt.

15 de marzo de 2023

Goedenavond Nora van Dieten,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Goed om te horen dat alles naar wens is. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Dekbedovertrekken van sofiben

Vorige week weer 2 dekbedovertrekken besteld bij sofiben. Levering al de dag erna. Ik ben echt tevreden over de kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de service van sofiben.

14 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Goedendag mevrouw Christiane Elsen,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Goede communicatie

Hart voor de zaak. Goede communicatie.

28 de febrero de 2023

Goedenmiddag Frans de Hair,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Dat hebben we zeker, hart voor de zaak. Fijn dat u dit ook zo ervaart. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kleurafwijking

De foto van de donsovertrek was veel sprekender van kleur dan het ontvangen exemplaar. Deze was zelfs erg flets.

27 de febrero de 2023

Goedenavond M. Verwegen Holstege,

Hartelijk dank voor de 3 sterren. Jammer dat u de kleur vind tegenvallen. U mag het natuurlijk altijd retourneren als het teminste niet gewassen is. Misschien voor de toekomst lapjes opvragen voor € 7,25. Dit bedrag krijgt u retour bij een eventuele bestelling. Mocht u het overtrek toch houden, hoop ik dat het gebruik van de doorlopende rits u veel gemak zal geven.

Prima

correct, snel en prima kwaliteit

26 de febrero de 2023

Goedenavond van der Voort-Mulder,

Hartelijk dank voor de 4 sterren. Altijd fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een van de weinige bedrijven die de…

Een van de weinige bedrijven die de grote maat: 220/260 verkopen en dan nog de rits!

22 de febrero de 2023

Goedemorgen C.van Doorn,

Hartelijk dank voor de 4 sterren. Omdat wij alle dekbedovertrekken in ons eigen atelier maken, kunnen we ook de grote maten leveren. In principe van elk dessin, zolang de stof op voorraad is. Ik ben blij dat u dit kunt waarderen en hoe groter het dekbedovertrek hoe gemakkelijker het wordt om uw dekbed in de hoes te krijgen. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Kwaliteit !

Snelle levering van een uitstekend product. Zorgvuldig verpakt ook !

22 de febrero de 2023

Goedenavond Kalla,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met u aankoop.

Top kwaliteit

Snel geleverd

13 de febrero de 2023

Goedenmiddag de Kleine,

Hartelijke dank voor de 5 sterren, Fijn dat de post goed heeft meegewerkt om uw pakket snel bij u geleverd te krijgen. Ik wens u heel veel plezier met u aankoop.

Flanel overtrek

Zoals elke overtrek die ik reeds bij jullie gekocht heb is ook deze weer zeer mooi afgewerkt en gemakkelijk in gebruik.

13 de febrero de 2023

Goedenmoegen Suzy Koop,

Hartelijk dank voor de 5 sterren, Goed om te horen dat u nog steeds tevreden bent met de Sofiben dekbedovertrekken, Ik wens u ook met deze aankoop veel plezier.

Vlotte levering.

Vlotte levering.
Mooi en degelijk materiaal, heel aangenaam aanvoelen en makkelijk in gebruik en onderhoud.

5 de febrero de 2023

Goedenavond S. Sleeuwenhart,

Hartelijk dank voor de 4 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.
Klantvriendelijk en goede aanbiedingen.

12 de febrero de 2023

Goedenmorgen Henny Koumans,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kwaliteit....en de rits!!!!

Super kwaliteit. En de rits is zo handig. Nooit meer zonder rits.

5 de febrero de 2023

Goedenmiddag N. Klaasen,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.

goedenmiddag Broekroelofs,

Excuses voor de late reactie. Hartelijk dank voor de 5 sterren, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Het enige wat ik jammer vond is dat ik mijn welkomstcoupon niet in kon leveren omdat ik een aanbieding uitgezocht had?

9 de febrero de 2023

Goedemiddag H.van Erp,

Hartelijk dank voor de 4 sterren. De welkomscode is nog een paar maanden geldig, mischien dat u in de toekomst een dessin ziet, waar de korting wel geldig op is. Voor nu wens ik u veel plezier met uw aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

UITSTEKEND gedaan zowel verzending…

UITSTEKEND gedaan zowel verzending kwaliteit verstand houwding informatie voor alles in 1 woord te zeggen uitstekend

8 de febrero de 2023

goedenavond I. van Iseghem,
Hartelijk dank voor de 5 sterren, Altijd goed om te horen dat de informatie uitstekend was. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig telefonisch contact over de…

Prettig telefonisch contact over de aankoop, goed advies. Product besteld en snel geleverd.

8 de febrero de 2023

Goedenavond Roy,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat het contact goed is geweest, ik wens u veel plezier met uw aankoop.

Top ervaring

Correcte en complete informatie van de aangeboden goederen. Snelle opvolging en levering.
Sterk aanbevolen !

7 de febrero de 2023

Goedemorgen Jackie Colpaert,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u veel plezier met uw aankkop.

Flanellen overtrek

Snel antwoord op mijn vraag. Snelle levering.
Zeer goede kwaliteit.

6 de febrero de 2023

Goedenmiddag Jacqueline,

Hartelijk dank voor de 5 sterren We proberen altijd snel te reageren. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Fantastisch en persoonlijke ervaring

Fantastisch en persoonlijke ervaring. Ik kom hier beslust weer terug.

29 de enero de 2023

Goedemiddag B. Crapels,

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.